Et naturligt hvidløg og løg middel mod hoste

Både løg og hvidløg har antistoffer, antibiotika og anti-inflammatoriske egenskaber, der fremmer elimineringen af slim og hjælper med at lindre hoste.
Et naturligt hvidløg og løg middel mod hoste

Sidste ændring: 25 august, 2022

Hoste er et ubehageligt symptom, der opstår, når immunsystemet registrerer vira og bakterier i luftvejene. Det er essentielt set en forsvarsmekanisme. En eksplosiv udvisning af luft fra lungerne gør os i stand til at slippe af med bakterier og fremmedlegemer, der skader vores helbred. Dagens naturlige middel mod hoste vil give dit immunsystem en hjælpende hånd til at forsøge at bekæmpe dem.

I almindelighed kommer hoste med overdreven slimproduktion, tilstopning og halsbetændelse. Det er almindeligt under influenza og forkølelse og kommer ofte med øjenirritation, hovedpine og generel utilpashed.

Den gode nyhed er, at der er 100% naturlige lægemidler, der, takket være deres ingredienser, kan styrke immunsystemet og fremskynde genopretningen. Vores naturlige hvidløg og løg hoste afhjælpe er en af ​​de bedste, der er.

Naturligt hvidløg og løg middel mod hoste

Dette naturlige hvidløg og løg middel afhjælpe er et gammelt middel med antibiotiske egenskaber. Når det indtages, hjælper det med at reducere sværhedsgraden af ​​hosten. Det har en høj koncentration af anti-inflammatoriske, rensende og antivirale midler. På grund af dette er det meget effektivt til at rense luftvejene under forkølelse og influenza.

Både løg og hvidløg er rige på et stof kendt som allicin. Ud over at have en særlig smag, giver allicin dem meget stærke medicinske virkninger.

Fordelene ved løg middel mod hoste

For det første er løg en af de mest brugte grøntsager i gastronomi. Dette er ikke kun på grund af den smag, de giver retter. Det er også på grund af deres høje næringsværdi, der gavner vores helbred. De har skilt sig ud i årevis som en vigtig kilde til vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Når disse stoffer først er absorberet af kroppen, styrker disse komponenter immunsystemet og de processer, der er ansvarlige for at fjerne toksiner fra kroppen. Desuden er deres svovlforbindelser stærke antibiotiske og anti-inflammatoriske midler. Dette gør dem ideelle til behandling af lidelser forårsaget af vira og bakterier.

De har også slimløsende og rensende effekter, som er effektive til behandling af hoste og udstødning af slim. Hvis dette ikke var nok, er de en naturlig rensning for luftvejene og hjælper med at reducere inflammation.

Læs mere: Spinat, gulerødder og citron til at fjerne toksiner

Fordelene ved hvidløg middel mod hoste

Hvidløg har spillet en stor rolle i hundredvis af kulturer rundt om i verden i århundreder. Dens krydrede smag og ernæringsmæssige egenskaber har gjort det til en uundgåelig ingrediens i kosten hos mange millioner af mennesker. På samme måde som løg, skiller det sig ud for dets antibiotiske og rensende virkninger. Disse hjælper med at fjerne de bakterier, der forårsager hoste.

Disse kvaliteter, der tilføjet til dets anti-inflammatoriske virkning, fremmer rensning af luftvejene og reducerer inflammation. Derudover hjælper det også med at styrke immunsystemet ved at øge produktionen af antistofferne, der ødelægger vira og bakterier.

Læs mere: Sådan bruger du ingefær som naturligt hostemiddel

Sådan tilberedes dette naturlige løg og hvidløg middel

Denne varme løg og hvidløgsdrik er en meget let opskrift at lave. I modsætning til andre kommercielle produkter mod hoste forårsager det ikke uønskede bivirkninger. Det kan ikke være en mirakelbehandling til at helbrede denne tilstand. Imidlertid er drikning af det et glimrende supplement til at reducere symptomerne.

Ingredienser

 • 2 kopper vand
 • 1/2 medium løg
 • 2 rå hvidløg

Forberedelse

 • Først sættes de to kopper vand i en pande og kog det over en medium varme.
 • Derefter snit løgene og hvidløgene.
 • Når vandet koger, tilsættes de hakkede løg og hvidløg.
 • Sænk varmen og lad det simre i 2 eller 3 minutter.
 • Herefter skal det stå ved stuetemperatur, indtil det er klar til at drikke.
 • Endelig, sigt det og drik det.

Sådan forbruges det

 • Server en halv kop og drik den i små sip så varmt, som du kan bære.
 • Drik det ved første tegn på hoste eller tilstopning.
 • Gentag 3 eller 4 gange om dagen, afhængigt af kompleksiteten af ​​dine symptomer.
 • Brug dette som en del af din behandling, indtil du oplever lindring.

Klar til at prøve dette kraftfulde naturlige middel? Hvis du ikke har prøvet det endnu, og dette problem generer dig, så følg vores instruktioner og find ud af, hvor nyttigt det kan være  til at give lindring fra hoste.

Det kan interessere dig ...
Forebyg og behandl indgroede tå negle – Lær hvordan her
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Forebyg og behandl indgroede tå negle – Lær hvordan her

Hvis du holder neglene på tæerne sunde, vil de ikke gøre dine dage til et mareridt. Her fortæller vi dig, hvordan du behandler indgroede tå negle.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Beigoli S, Behrouz S, et al. Effects of Allium cepa and its constituents on respiratory and allergic disorders: a comprehensive review of experimental and clinical evidence. Evidence Based Complementary Alternative Medicine. 2021. 5554259.
 • Fundación Española de la Nutrición. Cebolla.
 • Gloria García, Alimentos Que Ayudan a Prevenir y Combatir Enfermedades. Palibrio, 2012.
 • Goldman R. D. Honey for treatment of cough in children. Official Publication of the College of Family Physicians of Canada. Diciembre 2014. 60 (12): 1107-1110.
 • Jean Carper. Los alimentos medicina milagrosa. Editorial AMAT, 2012.
 • Majewski M. Allium sativum, facts and myths regarding human health. Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny. 65 (1): 1-8.
 • Salehi B, Zucca P, Erdogan Orhan I. Allicin and health: a comprehensive review. Trends in Food Science & Technology. 86.
 • Simeon Margolis, Johns Hopkins Medical Institutions. Johns Hopkins Symptoms and Remedies: The Complete Home Medical Reference. Pennsylvania University.2009.
 • Wolde T, Kuma H, et al. Anti-bacterial activity of garlic extract against human pathogenic bacteria. Journal of Pharmacovigilance. 2018. 6:1.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.