Behandlinger

Naturlige behandlinger, forskellige medicinske tilgange, psykoterapi, medicin og rehabilitering… I denne sektion forklarer vi, hvordan hver sygdom, skade og forstyrrelse bliver behandlet, og vi holder dig samtidig opdateret om de seneste helbredsnyheder.

Hvad er akut indledning?

Akut indledning – på engelsk rapid sequence induction – refererer til en trakeal intubation. Denne procedure udføres normalt på skadestuen. For at det skal lykkes, er det imidlertid nødvendigt at følge en række trin, der kan bringe patientens liv i…

Hypotermi: Sådan behandles tilstanden

En person har hypotermi, når hans eller hendes kropstemperatur er faldet betydeligt. Denne tilstand kræver øjeblikkelig lægehjælp for at undgå alvorlig skade. I denne artikel ser vi nærmere på de forskellige strategier til, hvordan man behandler en person med hypotermi.

Hvad er gennemsigtige tandskinner?

Gennemsigtige tandskinner er enheder til tandregulering, som består at gennemsigtige skinner, der bruges til at rette tænderne. De er meget innovative og attraktive, fordi de er mere æstetiske end traditionelle bøjler, som typisk dækker det meste af tanden. Men hvad er de…

Mekanisk ventilation behandling

Mekanisk ventilation er en behandling til forbrændte patienter, som lider under en voldsom indåndingsskade. Ofte er indåndingsskader gængse for ofre for forbrændinger. Basalt set involverer dette forbrændinger i dine luftveje.

Hvad er ketamin for et stof?

Ketamin er et stof med bedøvende og hallucinogene egenskaber. Dets anvendelse i medicin er meget begrænset, og det bliver primært brugt som et hurtigt virkende bedøvende middel.

Fem vaner, der kan forværre gastritis

Gastritis er en smertefuld tilstand præget af betændelse eller hævelse i maven. I nogle tilfælde er gastritis forårsaget af en infektion, medicin, stress eller en autoimmun reaktion. Men vidste du, at der er visse vaner, der kan forværre gastritis?

Auriculoterapi mod Parkinson’s

Det er velkendt, at den medicin, vi bruger i behandlingen af patienter med Parkinson’s, ikke kan kurere. Ydermere skal deres doser øges lidt efter lidt, som tiden går. Det betyder desværre, at det ikke medfører en bedre livskvalitet for patienterne.…

Fordelene ved Kinesio Tape

Du har sikkert aldrig hørt udtrykket Kinesio Tape før. Du kan dog nogle gange have set nogen på gaden med nogle farvede strimler tape på et eller flere områder af deres krop.