Behandlinger

Naturlige behandlinger, forskellige medicinske tilgange, psykoterapi, medicin og rehabilitering… I denne sektion forklarer vi, hvordan hver sygdom, skade og forstyrrelse bliver behandlet, og vi holder dig samtidig opdateret om de seneste helbredsnyheder.

Mekanisk ventilation behandling

Mekanisk ventilation er en behandling til forbrændte patienter, som lider under en voldsom indåndingsskade. Ofte er indåndingsskader gængse for ofre for forbrændinger. Basalt set involverer dette forbrændinger i dine luftveje.

Hvad er ketamin for et stof?

Ketamin er et stof med bedøvende og hallucinogene egenskaber. Dets anvendelse i medicin er meget begrænset, og det bliver primært brugt som et hurtigt virkende bedøvende middel.

Knærehabilitering efter en meniskoperation

Knærehabilitering efter en meniskoperation er en proces, der kan forlænges et par uger, afhængigt af patientens helbred og typen af skade, de har. Dets primære formål er at hjælpe med at genvinde funktionalitet i leddet, da ledbrusken skal tilpasse sig livet…

Fem midler til at lindre kradsen i halsen

At have kradsen i halsen er ubehageligt og kan forhindre almindelige foretagender såsom at spise. Selvom det normalt er et mildt og sporadisk symptom, bør du behandle det hurtigt for at undgå komplikationer og lindre kradsen i halsen.

Fem vaner, der kan forværre gastritis

Gastritis er en smertefuld tilstand præget af betændelse eller hævelse i maven. I nogle tilfælde er gastritis forårsaget af en infektion, medicin, stress eller en autoimmun reaktion. Men vidste du, at der er visse vaner, der kan forværre gastritis?

Auriculoterapi mod Parkinson’s

Det er velkendt, at den medicin, vi bruger i behandlingen af patienter med Parkinson’s, ikke kan kurere. Ydermere skal deres doser øges lidt efter lidt, som tiden går. Det betyder desværre, at det ikke medfører en bedre livskvalitet for patienterne.…

Fordelene ved Kinesio Tape

Du har sikkert aldrig hørt udtrykket Kinesio Tape før. Du kan dog nogle gange have set nogen på gaden med nogle farvede strimler tape på et eller flere områder af deres krop.

Seks tips til at beskytte læber mod solen

Det yderste lag hud på dine læber er meget tyndt, hvilket betyder, det ikke er tilstrækkeligt for at beskytte dem mod UV-stråler. Dette område har næsten ikke noget melanin, det naturlige hud-pigment, som kan hjælpe med at beskytte læber mod…

5 naturlige midler mod blastomycose

Ofte synes det som om det er tilfældet med forkølelsen eller influenza kan sprede sig mere end forventet eller findes på områder uden for dit åndedrætssystem. Hvis dette er sker for dig, er det en god idé at tale med en…

Naturlige midler mod udtørrede øjne

Udtørrede øjne er et irriterende problem, der forårsager kløe og irritation. Mens mad og vand er nødvendige for at give den nødvendige hydrering indefra, kan du også prøve nogle meget effektive naturlige løsninger.

Sådan behandler du blister og mundsår

Blister og mundsår er små sår, der opstår i munden. Selv om de plejer at være små, gør deres placering dem ubehagelige og smertefulde. Varme, kolde, sprøde og sure fødevarer kan irritere dem, og forårsage yderligere ubehag. Det tager et…

Behandling af lupus erythematosus (SLE)

Behandling af ​lupus erythematosus er symptomatisk. På grund af dette er der ingen definitiv ætiologisk behandling, der kan helbrede denne sygdom. Der er dog mange behandlinger, der fokuserer på at lindre symptomerne.

Sådan behandler du hovedpine uden medicin

Migræne og alvorlige hovedpine er meget almindelige i den moderne verden. Stress, forpligtelser, søvnmangel og muskelkramper er de vigtigste udløsere af dette problem, der rammer millioner af mennesker over hele verden. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du kan behandle hovedpine uden medicin.