Behandlinger

Naturlige behandlinger, forskellige medicinske tilgange, psykoterapi, medicin og rehabilitering… I denne sektion forklarer vi, hvordan hver sygdom, skade og forstyrrelse bliver behandlet, og vi holder dig samtidig opdateret om de seneste helbredsnyheder.

Hvad er akut indledning?

Akut indledning – på engelsk rapid sequence induction – refererer til en trakeal intubation. Denne procedure udføres normalt på skadestuen. For at det skal lykkes, er det imidlertid nødvendigt at følge en række trin, der kan bringe patientens liv i…

Hypotermi: Sådan behandles tilstanden

En person har hypotermi, når hans eller hendes kropstemperatur er faldet betydeligt. Denne tilstand kræver øjeblikkelig lægehjælp for at undgå alvorlig skade. I denne artikel ser vi nærmere på de forskellige strategier til, hvordan man behandler en person med hypotermi.

Hvad er gennemsigtige tandskinner?

Gennemsigtige tandskinner er enheder til tandregulering, som består at gennemsigtige skinner, der bruges til at rette tænderne. De er meget innovative og attraktive, fordi de er mere æstetiske end traditionelle bøjler, som typisk dækker det meste af tanden. Men hvad er de…

Mekanisk ventilation behandling

Mekanisk ventilation er en behandling til forbrændte patienter, som lider under en voldsom indåndingsskade. Ofte er indåndingsskader gængse for ofre for forbrændinger. Basalt set involverer dette forbrændinger i dine luftveje.

Hvad er ketamin for et stof?

Ketamin er et stof med bedøvende og hallucinogene egenskaber. Dets anvendelse i medicin er meget begrænset, og det bliver primært brugt som et hurtigt virkende bedøvende middel.