5 naturlige midler mod karsprængninger på benene

Her er nogle fantastiske og naturlige midler mod karsprængninger. Hvis du lider af denne tilstand, så prøv dem og lad os vide, om de har virket for dig!
5 naturlige midler mod karsprængninger på benene
Valeria Sabater

Skrevet og kontrolleret af psykolog Valeria Sabater.

Sidste ændring: 29 januar, 2023

Har du karsprængninger på dine ben? Vi henviser til de små blodårer, der vises på din hud som grene med en lilla eller rødlig farve. De er irriterende, gør ondt og skaber problemer, når du vil vise dine ben frem. Nogle mennesker tyer til kirurgi, men der er nogle naturlige midler mod karsprængninger, som kan hjælpe.

Sådan stopper du karsprængninger fra at opstå

De forekommer på ankler, lægge og lår. Generelt skyldes deres forekomst tre faktorer: Genetisk arv, dårlig cirkulation eller dårlige livsstilsvaner (dårlig kost, stillesiddende livsstil osv.). Det er sandt, at man nogle gange kan have åreknuder og derefter disse karsprængninger, men det er almindeligt at lide af sidstnævnte først.

Hvis det er tilfældet, er det værd at begynde at bruge de rette metoder for at forhindre dem i at opstå. Så tjek disse midler mod karsprængninger.

1. Et koldt bad til dine ben

En kvinde vasker sine ben

Det er meget effektivt om morgenen. Når du vågner op og går i bad, skal du bruge 5 minutter på at komme koldt vand på dine ben. Du kan endda lægge et håndklæde i blød i koldt vand og vikle dine ben ind i det.

Som et resultat vil du slippe af med betændelsen fra karsprængninger, og dette vil også hjælpe dig med at øge cirkulationen og starte din morgen med en behagelig følelse af lindring.

Vi anbefaler det hver dag.

2. Glem ikke antioxidanter som midler mod karsprængninger

Appelsinjuice

Du ved nu, at du skal starte din dag med et koldt brusebad på dine ben. Men hvad med at drikke appelsinjuice hver dag fra nu af? Fremragende.

Antioxidanter er vigtige for at forbedre din cirkulation, ilte dit blod og forbedre tonus. Undlad ikke at inkludere citroner, grapefrugter, jordbær, hindbær, tomater, kiwier osv. i din kost som midler mod karsprængninger.

3. Sov med fødderne oppe for at supplere midler mod karsprængninger

Kvinde ligger med fødderne op, som en vigtig del af at supplere midler mod karsprængninger

Bare en lille smule. Læg en pude under dine fødder for at holde dem lidt hævet, hvilket som følge heraf vil lette cirkulationen og forhindre, at karsprængninger vises intenst.

4. Æblecidereddike: Naturlige midler mod karsprængninger

Æblecidereddike er glimrende midler mod karsprængninger

Er du overrasket? Æblecidereddike er et fantastisk muskelafslappende middel. Det vil genaktivere din blodcirkulation. Hvad skal du gøre?

Det er meget nemt, tag en klud og læg den i blød i æblecidereddike, og påfør den på det område, hvor du har dine karsprængninger. Hold den på benet i 20 minutter. Hvis du gentager det hver dag, burde du kunne reducere deres udseende.

5. Avocado og hyben: Midler mod karsprængninger

Hyben kan bruges som midler mod karsprængninger

Det er ideelt. Det vil hjælpe med at lindre og berolige din hud, samt genaktivere din cirkulation. Der findes cremer med meget høje priser, der indeholder de samme elementer, så måske er det bedre at finde æterisk hybenolie.

Det er meget moderne, så det vil være let at finde det i helsebutikker og endda på apoteker. Det er meget brugt til skønhedsbehandlinger og har meget gode resultater for din hud. Når det kombineres med avocado, er det simpelthen fantastisk til dine karsprængninger.

Sådan laver du cremen:

  • Du skal bruge en halv avocado og 10 dråber hybenolie.
  • Start med at tage frugtkødet fra en halv avocado. Du skal bruge den grønneste del, der sidder fast på avocadokernen, fordi den har de bedste helbredende egenskaber.
  • Kom det i en skål og tilsæt 10 dråber hybenolie.
  • Prøv derefter at opnå en godt blandet blanding.

Når den er klar, skal du påføre den på de mest problematiske områder, hvor du har en tendens til at have karsprængninger. Det er vigtigt, at du påfører det nedefra og op med blide cirkulære bevægelser mod uret.

Du må ikke tage det af med det samme. Du bør lade det sidde på i 15 minutter, så din hud absorberer det.

Derefter skal du fjerne det med koldt vand. Du vil se, hvordan det påvirker dine ben, plejer dem og fugter dem. Det er effektive midler mod karsprængninger, som også kan forhindre dem i at dukke op.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.