3 nemme fletninger til enhver lejlighed

Det eneste du har brug for til disse frisurer er dine hænder, et hårbind og nogle hårnåle
3 nemme fletninger til enhver lejlighed

Skrevet af Ángela Aragón

Sidste ændring: 25 august, 2022

Når vi ser et tv-program eller en film, spørger vi os selv: Hvordan laver de deres hår så pænt? De her nemme fletninger er lige hvad du leder efter.

De smarte frisurer på tv efterlader os med en masse ærefrygt, men har også indvirkning på, hvordan vi ændrer vores udseende. Men det er meget nemmere end det ser ud til. Vi skal bare kende et trick for at kunne negle det originale og fantastiske udseende.

For at hjælpe dig med at finde det personlige touch, har vi besluttet at vise dig nogle enkle frisurer skabt ved hjælp af fletninger. De er meget stilfulde og ser godt ud med ethvert udseende. Vil du gerne give dem et forsøg?

Du skal ikke bekymre dig om værktøjerne, det eneste du skal bruge er dine hænder, et hårbind og nogle hårnåle. Du behøver ikke noget specielt eller dyrt udstyr, kun tålmodighed og viljen til at lære.

Prøv disse 3 nemme fletninger

1. Fiskehale

Kvinde der faar flettet haar

Fiskehale har et lunefuldt udseende, så meget, at heltinderne fra Games of Thrones selv bærer dem. Men vær ikke bange for at prøve det! Det er meget nemt at gøre. Du skal kun følge disse nemme trin.

Tag en hårtot fra venstre side af dit hår og en anden fra højre. Drej dem nu for at bringe dem til centrum og binde dem der. Gentag den samme handling og lidt under og binde de to totter sammen med hårbåndet.

Lav en fletning og løs den lidt op. Hvor løs, du vil have din fletning, afhænger af, hvor afslappet du vil have din frisure til at være. Jo bedre du bliver til det, jo mere frihed har du til at lege med din fletning.

2. Flettet krone

Brunette der faar flettet haar

Hvis du kan lide hippie eller hipster looket, er dette en god mulighed for dig. Det er også den perfekte frisure til, når vi har travlt. Vi har kun brug for et par minutter til at afslutte det. Vil du vide, hvordan du laver en krone fletning?

Lav to fletninger på begge sider af hovedet, men lad en god del af dit hår være løst i ryggen. Derefter sættes fletningerne rundt om hovedet og forbindes med hårnåle – og så er du helt klar! Husk at hårnåle er en del af frisuren, så du skal være velkommen til at bruge dem, sådan som du vil.

Du kan give dig selv forskellige slags flettet kroner ved at bruge den samme teknik til forskellige stilarter. Så du kan vedtage denne afslappede frisure til enklere outfits. Det er alt sammen et spørgsmål om kreativitet!

3. Fransk fletning er en af de nemme fletninger, selvom det ikke ser sådan ud

Kvinde der faar lavet fletning - nemme fletninger

Den franske fletning er en af ​​de mest alsidige og traditionelle fletninger. Så naturligvis er det perfekt til dem, der ønsker at tilføje en lille smule originalitet til et klassisk udseende uden at være frembrusende.

Til at begynde med, skal vi lave en hestehale øverst på vores hoved. Opdel det i tre separate sektioner og begynd at flette det. Når du arbejder dig ned i fletningen, skal du tilføje hår til hver side. Du behøver kun at fortsætte fletningen, indtil du når slutningen af ​​dit hår.

Hvis du vil være lidt mere innovativ, kan du gøre det samme, men til den ene side. Tykkere fletninger fungerer bedre til franske fletninger. Derudover er de en god mulighed til særlige lejligheder.

Sådan forbereder du dit hår så du kan lave de bedste nemme fletninger

Et af de oftest stillede spørgsmål til fletninger er: Hvordan skal hår være for at lave flettet frisurer? Der er ingen tvivl om, at lige og tørt hår er det nemmeste at flette. Men ikke alle af os har lige hår.

Husk på, at vi satser på at style vores hår på den nemmeste måde. hvis du har krøllet hår, bør du håndklæde tørre dit hår og derefter flette det straks efter for en vellykket fletning.

Men folk med bølget hår har tendens til at løbe ind i de fleste problemer ved fletninger. Hvis det er tilfældet, er det en god ide at lade dit hår tørre lidt, indtil det er lidt fugtigt: ikke helt vådt eller tørt. Når det er i dette stadium, vil det være meget nemmere at arbejde med dit hår så meget som du vil. Vi lover at det vil fungere, så vil du prøve det?

Fysisk udseende er meget vigtigt. Vi bør ikke kun tage hånd om det til arbejde eller for andre, men snarere for os selv. Forkæle os selv og være tilfredse med hvordan vi ser ud, er det første skridt i retning af sund mental og fysisk sundhed. Selvværd og positiv holdning er grundlæggende for dem begge.

Det kan interessere dig ...
10 skønhedsfordele ved kokosolie
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
10 skønhedsfordele ved kokosolie

Kokosolie er et meget alsidigt produkt, som du kan få gavn af på mange måder. Læs her om de mange skønhedsfordele ved kokosolie.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.