De 10 nemmeste frisurer til en aften i byen

Er du ved at gøre dig klar til en aften i byen, men løber tør for tid? Lær de nemmeste frisurer, der er gode og stilfulde muligheder til en aften i byen.
De 10 nemmeste frisurer til en aften i byen

Sidste ændring: 22 december, 2022

Nogle gange er det sværeste ved at gå til fest at gøre sig klar til festen: Tøj, sko, frisure osv. Derfor vil vi gerne vise dig de nemmeste frisurer, som også er iøjnefaldende, så du kan få det bedste look til en aften i byen.

Det bedste er, at de ikke tager meget tid og vil se godt ud på dig. Her er der flere muligheder, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil. Gør dig klar til at tage noter!

De nemmeste frisurer til en aften i byen

Kvinde svinger med sine krøller i luften

1. Den våde effekt

Først og fremmest er der den våde frisure med en midterskilning. Den opnås ved at føntørre dit hår med et bredt mundstykke, indtil næsten al fugt er fjernet.

Lav derefter en midterskilning, og føntør håret fra skilningen til spidserne, indtil det er tørt. Til sidst skal du fiksere den øverste skilning med hårspray, og påfør den fra midten til spidserne. Dette giver et meget fint “lige kommet ud af brusebadet” vådt look.

2. De nemmeste frisurer: Hestehale

Glem ikke, at en simpel hestehale kan være meget stilfuld og legende. Du kan trods alt lege med forskellige højder, med eller uden pandehår, med flere hestehaler eller én, en lang eller kort længde osv.

I forbindelse med en lang hestehale er der faktisk et simpelt trick. Først skal du trække dit hår op i en høj hestehale. Derefter kan du med en scrunchie også lave en lavere hestehale. Dette får det til at ligne en enkelt stor hestehale og giver masser af volumen til dit hår.

En meget nem og elegant frisure er også den lave hestehale, som du kan pynte alt efter dit tøj og din smag. Som det sidste må du ikke glemme at børste dit hår godt for at få det til at se perfekt ud!

3. Den rodede frisure

Dette er en af de nemmeste frisurer, du kan lave. Du skal blot pjuske dit hår for at få det til at se rodet ud, men på en bevidst måde. For at afslutte denne frisure skal du anvende mousse og fordele det meget omhyggeligt.

4. Morgenhår

Dette er en anden meget nem frisure at lave. Du skal bare tørre dit hår med en kraftig varmeføntørrer for at fjerne ca. 80 % af fugten. Lad derefter resten tørre af sig selv. Dette er den perfekte frisure til at kombinere med rød læbestift.

5. De nemmeste frisurer: Glattet hår

Ja, vi taler om det typiske glatte hår. Det skal dog glattes med en hårtørrer, ikke et glattejern.

Tør det med en hårtørrer med smalt mundstykke, og brug en rund kam. Lav derefter en skilning i midten, og tør det fra rødderne til spidserne. Glem ikke, at glattet hår aldrig går af mode!

Fletninger: Nogle af de smukkeste og nemmeste frisurer

Fletninger er meget alsidige, da de kan gå fra den ene side og udad, kun være i midten eller endda være en kombination af flere, som f.eks. den brede fletning. Og ikke nok med det, fletninger kan formes som en græsk krone eller en blomst.

Lad os tage et kig på nogle nemme muligheder.

6. Hollandsk fletning

Kvinde med fransk fletning, som er en af de nemmeste frisurer

Tro det eller ej, men dette er en af de hurtigste og nemmeste frisurer, du kan lave, og resultatet kan være spektakulært. Den består grundlæggende i at lave en fletning og vende den på hovedet.

For at sætte den fast er det eneste, du skal gøre, at sætte fletningen i med to hårnåle.

7. De nemmeste frisurer: En dobbelt fletning

Vi vil fortsætte med at tale om fletninger, men denne er speciel. Det er en rottehale-fletning (tænk på The Hunger Games eller prinsesse Leia fra Star Wars), som er lige så smuk som den er iøjnefaldende. Du skal blot flette to fletninger og sætte dem sammen med en elastik.

8. En bred fletning

Hvis vi fortsætter med fletninger, er den brede fletning en frisure, der ser kompliceret ud, men den er faktisk meget nem at lave. Du skal bare lave en fletning med to totter oppefra, som en halv opsætning.

Tricket ligger i hårets fald, som skal være naturligt og se spontant ud. Når dette er opnået, skal du blot tage to totter i forskellige højder og sætte dem sammen til fletningen, og gør dette indtil slutningen af fletningen.

Du kan også læse denne artikel: Er det farligt at bruge hair extensions?

Nemmeste frisurer: Knolde

Knolde er nogle af de nemmeste frisurer
En knold er en af de letteste frisurer til en aften i byen.

En knold er ikke længere en simpel opsætning. Nu er der kombinationer, der har bragt denne frisure til catwalken. Derfor er komfort endelig blevet moderne!

En knold kan enten sidde øverst på hovedet eller bagpå, eller endda oven på panden.

9. En halv opsætning

Denne består af glat hår, der er overlejret af en knold. Du skal blot glatte dit hår med en hårtørrer med et smalt mundstykke, dele dit hår vandret i to og tage en af disse totter til at lave en knold på den øverste halvdel af dit hår.

10. En knold foran på hovedet

Denne knold er en sjov, nem og iøjnefaldende mulighed til en aften i byen. Det er så simpelt som at lave en knold på toppen af panden og sætte den meget godt fast med en elastik.

Du er måske interesseret i: Biotin til hårvækst: Kilder og anbefalinger

Vil du prøve de nemmeste frisurer?

hestehaler, fletninger og knolde er lige så nemme at lave, som de er stilfulde. Du skal ikke falde for den misforståelse, at alt det enkle er grimt, og at alt det vanskelige er smukt.

Vi har vist dig nogle af de nemmeste frisurer, som du kan lave på få minutter, så nu er der ingen undskyldning for ikke at gå ud om aftenen for at vise dem frem!

Desuden viser undersøgelser, at hårets tilstand kan påvirke dit humør. Så på dage, hvor du vågner op med “grimt” hår, kan du virke mere trist eller irriteret. Hvis du derimod er tilfreds med dit hår, vil du føle dig mere glad og selvsikker.

prøv disse frisurer og find ud af, hvilken frisure der passer bedst til dig.

Det kan interessere dig ...
De bedste frisurer i 2018
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
De bedste frisurer i 2018

Du bør vælge den frisure der passer bedst til dit udseende, dit ansigt og selvfølgelig til din personlige smag. Her er de bedste frisurer i 2018.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.