"Nu er vi ens." Far får tatoveret sønnens ar fra kræftoperation

Efter sin operation var Gabriel efterladt med et ar fra sin kræftoperation på sit hoved. Dette tog al glæden og lysten til at forlade huset fra ham.
"Nu er vi ens." Far får tatoveret sønnens ar fra kræftoperation

Sidste ændring: 28 april, 2019

“Nu er vi ens.” Far får tatoveret sønnens ar fra kræftoperation! Gabriel Marshall er en otte-årig dreng, der ved to ting med sikkerhed: han har den bedste far i verden og et langt liv foran sig.

Han er en modig dreng og meget elsket af dem omkring sig. Alligevel har hans kræft i hjernen efterladt et dybt ar på hans hoved. Det har taget noget af hans gejst og selvtillid fra ham.

Hvis Gabriel er et ikon i nyhederne rundt omkring i verden disse dage, så er det af en smuk og opmuntrende årsag. For ikke særlig længe siden fejrede mange lande fars dag. Og hans far, Josh Marshall, ønskede at gøre noget specielt.

Gabriel bærer et opsigtsvækkende ar fra kræftoperationen på sit hoved. Det er noget, han er meget flov over. Det minder ham om sin sygdom, som nu er næsten overstået.

Da dette ar frarøvede ham sin glæde, bestemte hans far sig for at få lavet en tatovering. På det samme sted og i den samme farve for at imitere det samme sår med et meget bestemt formål: at give sin søn styrke.

Lad os dele deres historie.

Et eksempel på en far, der elsker sin søn

Alle forældre elsker deres børn mere end noget andet. Der er måske ikke noget mere skrækkeligt end det øjeblik, hvor man finder ud af, at ens barn er blevet diagnosticeret med en alvorlig sygdom såsom kræft.

Vi anbefaler, at du læser denne artikel efter “”Nu er vi ens.” Far får tatoveret sønnens ar fra kræftoperation”:

Enkelhed er nøglen til børneopdragelse

Statistikker siger, at chancen for at overleve for børn med kræft i alderen mellem fire og 18 er 80%.

Dette er en god nyhed, men alligevel er kampen, frygten og smerten ved at se ens barn blive udsat for hårde behandlinger og indgreb uden tvivl meget svær.

Gabriel Marshall modtog sin diagnose sidste år. Det var en overvældende nyhed: Han havde en sjælden form for hjernekræft kaldet anaplastisk astrocytom.

Far der kysser sin soen

Det er en malign tumor i det centrale nervesystem, som typisk opstår hos voksne mænd.

Selvom prognosen ikke er fremragende, har børn større chancer for at overleve end voksne. Dette gav Gabriels familie et håb.

Kræft hos et 8 år gammelt barn

Når et barn bliver diagnosticeret med så alvorlig en sygdom kan det være svært for dem at forstå, hvad det betyder.

Deres liv vil forandre sig drastisk. Dagligdags aktiviteter såsom skole, venner, spil og lektier vil blive forstyrret af hospitalsbesøg, behandlinger, nåle og frygt.

Én af de sværeste ting, de bliver nødt til at acceptere, er deres psykiske forandring.

Behandlinger med kemoterapi gør ikke blot, at patienterne mister deres hår. Deres ansigt hæver op, de taber sig, deres ansigtsudtryk forandrer sig. Og udmattethed er en konstant følgesvend hos alle kræftpatienter.

  • Gabriel overlevede en risikabel operation, hvor onkologer fjernede en del af tumoren. Det var et komplekst indgreb, som ikke fuldstændigt kunne fjerne al skaden, der var forårsaget af astrocytom.
  • På trods af det var hans diagnose god. Sygdommen er nu stabil og inaktiv. 

Vi anbefaler, at du læser denne artikel efter “”Nu er vi ens.” Far får tatoveret sønnens ar fra kræftoperation”!:

10 fødevarer, der forebygger kræft

Dreng der er blevet opereret
  • Dog er det vedvarende problem, at Gabriel har mistet sin selvtillid. Hver gang han ser sig i spejlet, er hans ar fra kræftoperationen det eneste, han kan se.
  • Det store, røde ar, der snor sig over og rundt om hans øre som en pil, der peger på hans sygdom.
  • Arret gjorde ham usikker og nervøs. Ikke alene havde han gået glip af så meget på grund af sin sygdom – nu gjorde arret ham også til en outsider.

Josh Marshall er Gabriels far. Han er en 28 år gammel optimist og en modig mand. Han har ikke efterladt sit barns side på noget tidspunkt. På trods af hvor uretfærdigt livet kan være, så ved han, at den vigtigste ting, man bør bevare, er sin positive attitude og håb for fremtiden.

  • Da lægerne havde gjort deres arbejde ved at fjerne tumoren, så var det på tide at “hele hans følelser” ved at gendanne hans selvtillid, energi og optimisme.
Far og soen - Far faar tatoveret soennens ar
  • På Fars Dag gav Josh sin søn en forbløffende overraskelse: Han havde barberet alt sit hår af og fået en tatovering, der præcist lignede Gabriels ar fra kræftoperationen. Nu “var de ens.”
  • Siden da er den lille dreng gået udenfor igen med fornyet styrke.
  • Han er ikke længere flov, fordi hans far er med ham til at vise verden deres ar. Og sammen er de to stærke personer, der er i stand til at imødekomme alt.

Herfra ønsker vi lille Gabriel alt det bedste i verden. Han har nu været stabil i ni måneder.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.