Øg dit stofskifte med forfriskende grøn te med grape og mynte

Her vil vi gerne dele en forfriskende drink lavet med grøn te, grapefrugt og mynte. Det er godt for folk der har svært ved at tabe sig på grund af et langsomt stofskifte.
Øg dit stofskifte med forfriskende grøn te med grape og mynte
Carlos Fabián Avila

Bedømt og godkendt af læge Carlos Fabián Avila.

Sidste ændring: 25 august, 2022

Dit stofskifte består af en række kemiske processer, der har ansvaret for at omdanne energien i de fødevarer, du spiser til brændstof til hver celle og alle organer i din krop. I denne artikel vil vi snakke om hvordan du kan øge dit stofskifte med forfriskende grøn te med grape og mynte.

Det deltager i at kontrollere blodglukoseniveauerne og holder din kropsvægt i balance. Derudover spiller det også en rolle for dit kardiovaskulære system og mange andre aktiviteter, der forekommer i din krop for at opretholde et godt helbred.

Det virker forskelligt i hver persons krop afhængigt af deres køn, alder, kropsstørrelse og mange andre aspekter.

Men vaner som at have en stillesiddende livsstil, drikke alkohol og spise dårligt sænker det. Dette gør den dårlig til at forbrænde kalorier.

Dette medfører ikke kun mærkbar vægtforøgelse. Derudover bidrager det på et tidspunkt til udviklingen af ​​visse lidelser, som virkelig kan påvirke din livskvalitet.

Heldigvis er det blevet bevist, at hvis du vedtager gode vaner og får bestemte næringsstoffer, kan du hjælpe med at stimulere dit stofskifte og undgå problemerne ovenfor.

Her vil vi gerne dele en forfriskende drink lavet med grøn te, grapefrugt og mynte. Det er godt for folk der har svært ved at tabe sig på grund af et langsomt stofskifte.

Prøv det!

Forfriskende grøn te med grapefrugt og mynte til at øge dit stofskifte

Denne forfriskende drink lavet af grøn te, grapefrugt og mynte er en god mulighed for alle, der ønsker at tabe sig på en sund måde.

Selvom det ikke er noget fedtforbrændende mirakel, vil dets indtagelse med jævne mellemrum hjælpe dig med at afgifte din krop og stimulere dit stofskifte.

Dette skyldes tildels, hvor næringsrige og lavt kalorieindholdende dets ingredienser er.

“Tjek også dette: Sunde måder at forbedre dit stofskifte på

Fordelene ved grøn te

Groen te

Grøn te er en favorit over hele verden på grund af dets evne til at beskytte vores krop mod de negative virkninger fra frie radikaler og farerne ved at være overvægtige.

Rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler er det også lavt på kalorier og hjælper med at kickstarte dit stofskifte, så det effektivt kan forbrænde kalorier.

Derudover er termogene og rensende virkninger henført til grøn te. Det er to ting, der gør det fantastisk til at hjælpe dig med at forbrænde fedt.

At gøre det til en regelmæssig del af din kost vil hjælpe dig med at forbrænde op til 19% mere fedt.

Plus det nedsætter også assimileringen af ​​kulhydrater og lipider i dit blod. Således begrænser det absorberingen af ​​kalorier.

Fordelene ved grapefrugt

Grapefrugt er en af ​​de mest anbefalede citrusfrugter til at tabe sig.

Med dets lave kalorie indhold og høje vandindhold er det blevet tilskrevet kvaliteter, der fremmer vægttab. Dette inkluderer dets evne til at gøre dig mæt, mens du fremskynder dit stofskifte.

Det er vanddrivende, rensende og indeholder antioxidanter, der hjælper med at fjerne giftstoffer og tilbageholdte væsker. Således hjælper de med vægttab og forebyggelse af sygdom.

Derudover indeholder den mere end 150 phytonutrienter, de fleste af dem flavonoider, der understøtter god hjertekar sundhed.

Fordelene ved mynte

Mynteblade

Kendt for sin forfriskende kraft er mynte en ideel plante til stimulering af vægttab og toksin eliminering.

Det er blevet tilskrevet kraftige evner til at hjælpe med fordøjelsen, ikke kun forhindring af halsbrand, men også hjælpe kroppen til bedre at absorbere næringsstoffer og fjerne affald, som din krop ikke behøver.

Derudover er det anti-inflammatorisk og indeholder antioxidanter. Dette afslapper din krop, samtidig med at det beskytter dig mod de negative virkninger fra oxidative skader.

“Vi anbefaler at læse: limonade med agurk, ingefær og mynte

Hvordan laver jeg denne forfriskende grøn te, grapefrugt og mynte drik?

Grapefrugt juice

Denne lavt kalorieindholdende, nærende drik kan fungere sammen med en sund kost for at forbedre dit stofskifte og tabe vægt.

Du kan nyde det hele dagen, start med det, som det første på morgenen på tom mave.

Ingredienser

 • 1 liter vand
 • 5 grønne teposer
 • 1 grapefrugt
 • 8 mynte blade
 • 1 spiseskefuld honning (valgfrit)

Forberedelse

 • Varm vandet. Når det koger, så tilføj de grønne teposer.
 • Fjern fra varmen. Lad det stå i 5 til 10 minutter, og tilsæt grapefrugten, skåret i skiver.
 • Tilsæt myntebladene og vent mindst to timer før forbrug.
  Vi anbefaler at lave det natten før, så det er klar, når du står op.
 • Hvis du kan lide det, så kan du søde det med en spiseskefuld honning.
 • Du kan se resultater efter to uger.

Husk at foruden at drikke denne drik, skal du også forbedre nogle livsstilsvaner, hvis du vil bekæmpe langsomt stofskifte og se et betydeligt vægttab.

Det kan interessere dig ...
Papaya, grøn te, og aloe vera mod oppustet mave
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Papaya, grøn te, og aloe vera mod oppustet mave

Når disse tre ingrediensers helbredende egenskaber kombineres, får du et middel, der hurtigt reducerer oppustet mave. Læs videre her!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Carr AC, Maggini S. Vitamin C and Immune Function. Nutrients. 2017 Nov 3; 9 (11): 1211.
 • Fujioka K, Greenway F, et al. The effects of grapefruit on weight and insulin resistance: relationship to the metabolic syndrome. Journal of Medicinal Food. 2006. 9 (1): 49-54.
 • Hensrud D. Can I boost my metabolism to lose weight? Mayo Clinic. Marzo 2021.
 • Jamous R, Abu-Zaitoun S, et al. Antiobesity and antioxidant potentials of sleeted Palestinian medicinal plants. Evidenced Based Complementary and Alternative Medicine. Junio 2018. 8426752.
 • Koithan M. Using herbal remedies to maintain optimal weight. Journal of Nurse Practice. Febrero 2010. 6 (2): 153-154.
 • Rothenberg DO, Zhou C, Zhang L. A Review on the Weight-Loss Effects of Oxidized Tea Polyphenols. Molecules. 2018 May 14;23(5):1176
 • Valenzuela BA., El consumo de te y la salud: características y propiedades benéficas de esta bebida milenaria. Rev Chil Nutr, 2004.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.