Frisk din morgen op med olivenolie og citron

Vågner du udmattet om morgenen og har ikke energi til noget? Denne blanding af olivenolie og citron vil hjælpe dig med at rense din krop.
Frisk din morgen op med olivenolie og citron

Sidste ændring: 11 oktober, 2018

Olivenolie og citron er to oldgamle ingredienser, der har været brugt i århundreder. Ved du, hvad en enkelt spiseske olivenolie og citron kan gøre for dit helbred? Find ud af det sammen med os!

Tag dig af dit helbred med en spiseskefuld olivenolie og citron

Olivenolie en grundlæggende del af den berømte, lækre middelhavsdiæt. Den giver essentielle fedtsyre, der bekæmper dårligt kolesterol samtidigt med, at det renser kroppen for ​​toksiner. Det blev kaldt for det flydende guld af grækerne og romerne, der værdsatte dets værdi. Olivenolie burde indgå som en naturlig del af vores daglige kost. Det bedste tidspunkt på dagen, at udnytte olivenoliens sunde egenskaber, er om morgenen. Her er hvorfor:

1. Bekæmper forstoppelse

OlivenolieSke

Hvis du kombinerer olivenolie med citron, får du et supergodt smøremiddel til dit fordøjelsessystem, som samtidigt vil aktivere leveren og   galdeblæren. Dette simple lægemiddel beskytter kroppen indefra og fungerer som en kraftig antioxidant til at slippe af med toksiner og affaldsstoffer. Det aktiverer fordøjelsen og hjælper med at fjerne alt det, vi ikke har brug for.

2. Beskytter hjertet

Som allerede nævnt er olivenolie er rig på gavnlige fedtsyrer, der hjælper kroppen med at genaktivere kredsløbet og fjerne   overskud af dårlig kolesterol. Det er også kraftigt anti-inflammatorisk. Sammen med citron er det en god kilde til vitaminer, som beskytter kroppen. Derfor anbefales det ikke kun til voksne; de små kan også drage fordel af at tage denne enkle teskefuld olivenolie med tre dråber citron. Hvorfor ikke prøve det?

3. Hjælper med led- og gigtproblemer

Citron har anti-inflammatoriske egenskaber. En lille smule citron med olivenolie hver dag på tom mave vil hjælpe med at bekæmpe ledsmerterter. Få en god start på dagen med det flydende guld!

4. Afbalancerer galden fra leveren og galdeblæren

Hvis du nogle gange føler dig sløv, tung eller oppustet, trænger din krop måske til en rensende detoxkur. Kroppen kan nogle gange lide under dårlig kost, der tilføjer giftstoffer til systemet. Disse giftstoffer belaster leveren og galdeblæren, og sætter kroppen ud af balance.

For at bekæmpe dette problem, der som regel er værst om morgenen, er der intet bedre end at tage en spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie og citron.  Alle mennesker er forskellige, men denne kur virker for de fleste. Prøv det, for at finde ud af, om det fungerer for dig.

Prøv denne kur, hvis du vågner træt og udmattet med en dårlig smag i munden, hvis du har sovet dårligt, har fordøjelsesproblemer eller hovedpine. Det betyder, at for mange giftstoffer er blevet ophobet i din krop. Tag en teskefuld ekstra jomfru olivenolie med tre dråber citronsaft for at rense ud i systemet. Tag det som det første om morgenen, før du tager et brusebad eller gør dig klar. Efter en halv time kan du spise morgenmad som sædvanlig. Du vil se, hvor godt du får det!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.