Pres aldrig en bums ud: Her er hvorfor

Lad os indse det: vi alle kan lide at presse de irriterende bumser ud. Det kan dog føre til livslange problemer, der kan undgås ved at være forsigtig med, hvad du spiser og hvilke produkter du bruger på dit ansigt.
Pres aldrig en bums ud: Her er hvorfor

Sidste ændring: 11 februar, 2019

Pres aldrig en bums ud. At presse dine bumser kan føre til livslange problemer, der kan undgås ved at være forsigtig med, hvad du spiser og hvilke produkter du bruger på dit ansigt.

Hvor mange gange har din mor eller partner skældt dig ud, når de har fanget dig værende i gang med at presse en bums ud? Og som om, at dette ikke var nok; så føler du stadig trang til at gøre det.

Kvinde der presser bumser

Bumser er svære at ignorere. De er grimme, de gør ondt, og hvis vi er ærlige, så ved vi ikke hvorfor, men der er lidt fascinerende at presse dem ud.

Men er det virkelig så slemt at presse dem?

Svaret er ja. Pres aldrig en bums ud!

Det er bevist, at udpresse bumser er en dårlig ide. Selv dermatologer advarer om, at det er kontraproduktivt. De bemærker, at det forårsager mange flere problemer end deres generende tilstedeværelse gør.

Bumser forbliver på din hud i et par dage, mens konsekvenserne ved at presse dem ud kan vare hele dit liv.

Er du villig til at risikere det? Hvis ja, så opfordrer vi dig til at læse videre, så du kan forstå, hvad der virkelig foregår. For det første graver vi lidt dybere ind i, hvad bumser er, og hvorfor de ser ud, som de gør. Så snakker vi om de to hovedgrunde til, hvorfor du ikke bør presse dem ud.

Hvad er bumser og hvorfor opstår de?

Kvinde der kigger paa sine bumser

Vi har en tendens til at forbinde bumser med ungdomsårene, men de fleste forstår ikke, hvorfor de forekommer. Som sædvanlig kan deres oprindelse findes i kroppens eget system.

Vi akkumulerer flere toksiner end kroppen kan klare gennem mad, drikkevarer, luftkvalitet eller hormonelle ændringer,

Et af de advarselstegn, vores krop giver os, er udseendet af bumser.

Efter denne tankegang, hvis du tit bliver ramt af bumser, så kan du overveje at ændre nogle af dine vaner. På den måde vil du ikke engang have bumser til at presse ud!

Hvad angår mad, anbefales det at være forsigtig og reducere dit forbrug af:

Disse er meget vanskelige at fordøje, og de skadelige forbindelser forbliver inde i din krop. I et forsøg på at slippe af med dem, forvandler kroppen dem til bumser.

Det samme sker med alkoholholdige drikkevarer og kulsyreholdige drikkevarer.

Samtidig skal du også være forsigtig med, hvilken makeup du bruger, og hvor ofte du bruger den. Den kosmetiske industri arbejder på at forbedre deres produkter for at gøre dem bedre for huden. Men de er endnu ikke nået helt i mål, og de produkter, der er kommet tæt på, er ikke let tilgængelige for alle.

Derfor skal du lade din hud hvile mindst et par gange om ugen og omhyggeligt læse ingredienslisten over alle de produkter, du bruger.

Det er også godt at anvende naturlige lægemidler til at reparere og fugte huden.

Lad os nu se på de to hovedproblemer, der er ved at klemme de irriterende bumser.

Anbefalet læsning efter “Pres aldrig en bums ud”:

Sådan fjerner du akne med æteriske olier

Hvorfor du ikke bør presse bumser ud

Kvinde der ser sig selv i spejlet

1. Du kan få en infektion

Da du sikkert har fjernet mindst en bums i dit liv, ved du sikkert også, at det efterlader et lille sår bagefter.

Normalt bruger vi ikke meget opmærksomhed på det (den irriterende bums er jo væk!), Men det virker ligesom ethvert andet sår. Det betyder at du risikerer at få en infektion.

Som et resultat heraf kan du ende med at behandle det med antibiotika, som helbreder komplikationen, men er skadelige for dit generelle helbred. Med andre ord er skaden fordoblet.

2. Dit ansigt kan blive arret

Faktisk er der endnu flere bivirkninger. Har du nogensinde set mennesker, hvis ansigter er dækket af ar? I de fleste tilfælde skyldes disse ar udpresning af bumser.

Nogle mennesker har meget følsom hud. Når deres bumser klemmes, efterlader det mærker, der er umulige at slippe af med. Mange vælger at dække dem med makeup, men denne rute er ikke særlig tilrådelig, da dette kan forårsage endnu mere akne.

Læs også denne artikel efter “Pres aldrig en bums ud”:

Glutenallergi og bumser på overarmene.

Pres aldrig en bums, lad bumserne være i fred

I sidste ende er det bedst at lade dem gå væk af sig selv.

Hvis de konstant dukker op, skal du dog se en læge. Specialister vil ordinere lotioner og cremer, der behandler området for at forhindre dem i at fremtræde.

I begge tilfælde er det godt at vaske dit ansigt med naturlige rensemidler og afskalningsprodukter, og anvende tonere og fugtighedscreme.

Forebyggelse er altid den bedste løsning.

Samlet set er presning af bumser altid en fristelse, men næste gang så tænk på, hvad du lige har læst, før du gør det. Ingen ønsker et arret ansigt eller antibiotika i deres blod, hvis de kan undgå det.

Er du klar til udfordringen?


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Hovedbillederettigheder tilhører wikiHow.com


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.