Sådan afgifter du dine lunger gennem din kost

Når du beslutter dig for at bruge denne udrensende kost, bør du undgå anstrengende aktiviteter, så dine lunger ikke behøver at arbejde for hårdt. Bliv hjemme, hvil dig og slap af.
Sådan afgifter du dine lunger gennem din kost

Sidste ændring: 13 oktober, 2018

På trods af hvad mange tror, er rygere ikke de eneste, der har brug for at rense deres lunger. Dette organ, som er et af de vigtigste i den menneskelige krop, kan i høj grad påvirkes af blandt andet giftige stoffer, bysmog, miljøforurening, den type arbejde, du udfører eller mangel på motion. Det er derfor du skal prøve denne kost til at afgifte dine lunger, og således slippe af med alle de giftstoffer på en sund måde. Sådan afgifter du dine lunger, få flere oplysninger i dette indlæg.

Hvorfor skal jeg rense mine lunger?

Masser af mennesker vil gerne rense deres blod, hud, hår eller endda tarme, men hvad med dine lunger? Dette organ modtager en række giftige gasser og luft hver dag, giftstoffer, som derefter ophobes i lungerne og kan forårsage en række forskellige sygdomme. Denne udrensning er ikke kun til   rygere eller folk, som lige er holdt op med det, men for enhver, som ønsker at forbedre deres sundhed. Hvis du har tendens til at lide af luftvejsproblemer eller føler at du ikke får nok luft (dette kunne også være resultatet af manglende motion), hvis du bor eller arbejde sammen med en person, der ryger meget eller er nødt til at gå rundt i en by fuld af biler og busser for at komme til kontoret, er denne afgiftende kost perfekt for dig.

Sådan afgifter du dine lunger gennem din kost. Ud over at følge diæten så ofte som muligt, bør du forsøge at undgå situationer, hvor lungerne kan blive forurenet. Du er måske ikke i stand til at flytte ud på landet, men du kan bruge mere tid udenfor omgivet af træer og naturen især i weekender, når du har mere fritid.

Lunger3

Sådan afgifter du dine lunger

Denne kur vil vare tre dage, og du bør forsøge at gøre det, mens du er på ferie, fordi over disse 72 timer, skal du:

 • Undgå at gå til steder, hvor du kunne være i fare for forurening (som tidligere forklaret).
 • Undgå at færdes omkring mennesker, der ryger.
 • Spise let, primært frugt og grøntsagssalater.
 • Undgå at spise rødt eller hvidt kød.
 • Ikke spise mejeriprodukter (mælk, yoghurt, smør, fløde, ost, is), fordi de kan forårsage allergi og intolerance, hvilket fører til åndedrætsbesvær for masser af mennesker.
 • Undgå koffein, sodavand, raffineret sukker og industriel juice.
 • Drikke to liter vand om dagen, fedtfattige grøntsagssupper og urteteer.
 • Bruge antimikrobielle urter i dine supper og juice, såsom rosmarin, timian og oregano.

Alle disse tiltag vil tillade dig at slippe af med giftstoffer, der er fanget i dine tarme og kan forårsage forstoppelse. Du skal vide at under afgiftningsprocessen vil dine lunger ikke være i stand til meget hårdt arbejde, hvad enten det er fysisk arbejde, rengøring, løft af tunge genstande, dyrke sport osv. Så vi anbefaler at at udføre denne behandling, mens du er på ferie eller over en lang weekend, så du kan blive hjemme og slappe af.

Lunger4

“Juice” til at afgifte dine lunger

Ud over at udføre de tidligere nævnte trin som en del af en kost til at rense dine lunger, bør du også drikke tre forskellige juicer i løbet af den tre dages kurs.

Før morgenmaden skal du drikke rigelige mængder af C-vitamin, som vil styrke dit immunforsvar og din lungers sundhed. Pres saften af to citroner og bland den godt i en kop vand. Hvis du ikke er en stor fan af citroner, kan du også bruge grapefrugt. Husk, hvis du ønsker at søde drikken, så brug kun naturlige muligheder såsom stevia. Hvis det er muligt, bør du drikke disse drikkevarer uden sødemidler.

Om formiddagen har du brug for en masse kalium, et mineral, der renser organismen, forebygger kramper og regulerer væskeophobning i din krop ved at sende væsken til alle dine organer. Drik det ene af to glas af denne kalium-rige smoothie. Følgende er den perfekte opskrift:

 • En banan.
 • En halv kop blomme-frugtkød.
 • En halv kop jordbær.
 • En halv kop papaya.
 • To kopper ris- eller mandelmælk.
 • Tre dadler.

Ved frokosttid, ud over at spise masser af rå grøntsagssalater, glem ikke karotenoider, som vil forbedre sundheden for slimhinderne i din lungevæv og beskytte cellerne i disse organer. Fødevarer med en stor mængde af dette næringsstof er:  R ødbeder, appelsiner, rød peber, cantaloupe-meloner, mango og ferskner. Du kan lave en saft eller smoothie ved at blande 300 ml gulerodsjuice, et grønt eller rødt æble og en håndfuld persille. Dette vil forsyne dig med tonsvis af A-vitamin og de vigtigste karotenoider som alkaliserer dit blod.

Sådan afgifter du dine lunger, prøv det og mærk forskellen!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.