Sådan laver du en lækker Monte Cristo Sandwich

En Monte Cristo sandwich består af følgende ingredienser: skinke eller kalkun og schweizisk ost. Læs videre for at finde ud af, hvordan du laver denne hurtige og lækre sandwich, der er perfekt til at spise hjemme om søndagen.
Sådan laver du en lækker Monte Cristo Sandwich
Eliana Delgado Villanueva

Skrevet og kontrolleret af ernæringsekspert Eliana Delgado Villanueva.

Sidste ændring: 26 august, 2022

Nogle måltider er bare klassikere, der kan nydes når som helst af hvem som helst. En lækker Monte Cristo sandwich er et af disse klassiske eksempler!

Det gør ikke noget hvis du føler dig lidt forvirret lige nu. Sandwicher spises over hele verden. Folk spiser dem af flere grunde, men sagen er stadig den, at de fleste folk spiser dem på grund af deres bekvemmelighed og næringsværdi.

Ofte har folk ikke tid nok til alt, hvad de vil gøre, og vil bare have en hurtig morgenmad, frokost eller aftensmad. Det er situationer som disse, hvor folk vil ty til fastfood, snacks eller slik.

På grund af dette glemmer de noget virkelig vigtigt: kvaliteten af ​​deres kost. Fortsæt med at læse denne artikel for at lære hvordan du laver en enkel og lækker Monte Cristo sandwich. Det er en perfekt kombination af hastighed, smag og fornøjelse til dine smagsløg.

Højst sandsynligt undrer du dig over hvor navnet på denne sandwich kommer fra? Den første Monte Cristo sandwich blev lavet i Los Angeles, USA, og den var baseret på en lignende fransk opskrift.

Toast

Nu hvor du har lært lidt om opskriftens navn og oprindelse, er det tid til at lære om dens ingredienser. For at gøre det skal du straks gå ind i køkkenet og lave dig selv en sandwich.

En Monte Cristo sandwich består af følgende ingredienser: Skinke eller kalkun og schweizisk ost. Læs videre for at finde ud af, hvordan du laver denne hurtige og lækre sandwich, der er perfekt til at spise hjemme om søndagen.

Dette er det perfekte øjeblik for dig at ændre din kedelige rutine og lære at lave nogle af de bedste opskrifter. De er overhovedet ikke kompliceret, og du kan tilpasse dem, som end du vil.

Læs også denne artikel:

De sundeste oste

Sådan laver du en lækker Monte Cristo Sandwich

Husk, dette handler om at prøve nye og lækre opskrifter. Vi håber at du tør prøve noget nyt og ikke lade dig være påvirket af nogle myter. Det er helt sikkert bedst at prøve lidt af alt end at spise det samme hele tiden.

Brødskiverne, der dyppes i æg, gør at denne sandwich virkelig skiller sig ud. Når du smider dem på en varm pande, vil de riste lidt og blive sprøde. Denne kontrast er typisk for denne slags sandwich.

Der er dog en anden tilføjelse, som vi gerne vil nævne. Når du har lavet din sandwich og skal til at spise den, gå så først ind i køkkenet og smør lidt jordbær syltetøj over det. Tro os, du vil virkelig være glad for at du gjorde det.

Forskelig ost

Ingredienser

 • 3 spiseskefulde smør (60 g)
 • ½ kop mælk (125 ml)
 • 4 æg
 • 4 skiver schweizisk ost
 • 8 skiver hvidt brød
 • 8 skiver skinke
 • 1 spiseskefuld sukker (15 g)
 • 2 spiseskefulde jordbær syltetøj (valgfrit) (40 g)

Instruktioner

 • Placer alle brødstykker på en stor tallerken. Dette vil være nok til at lave 4 sandwicher i alt.
 • På 4 af brødskiverne skal du placere et stykke ost og en skive skinke.
 • Pisk æggene i en lille skål med mælken.
 • Tag derefter de resterende brødskiver og dyp dem i de piskede æg.
 • Tag en stor non-stick pan og læg den på blusset. Tilsæt smørret og flyt det rundt, mens det smelter for at smøre gryden.
 • Når smørret syder, tilsættes sandwicherne og steges på hver side i 7 til 10 minutter.
 • Endelig, når de har en gylden farve, fjernes de fra panden og køler af i et par sekunder.
 • Skær dem i halve og lad den schweiziske ost spilde lidt ud. Drys lidt sukker på toppen, og hvis du vil, smør lidt syltetøj på.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.