Sådan laver du hybenrosekerneolie mod strækmærker

Strækmærker er et skønhedsproblem, der ikke har nogen negative sundhedsmæssige konsekvenser, men kan forårsage ubehag for kvinder og mænd.
Sådan laver du hybenrosekerneolie mod strækmærker
Karla Henríquez

Bedømt og godkendt af læge Karla Henríquez.

Sidste ændring: 28 marts, 2023

I dagens artikel ønsker vi at dele en simpel opskrift på en hybenrosekerneolie mod strækmærker. Vægt ændringer og tab af hudens elastik vil få dem til at danne hvor som helst på kroppen. Denne creme lavet med naturlige ingredienser vil give fugtning og fremme regenerering af din hud.

Fordelene ved hybenrosekerneolie

hybenrosekerneolie

Hybenrosekerneolie er en hemmelighed for mange kvinder, der ønsker at forhindre og reducere rynker. Det har høje næringsstoffer og regenerative kræfter, så det er fantastisk til tør og moden hud, der mangler lysstyrke og fasthed.

Denne olie, der udvindes fra rosenfrøene, skiller sig ud for sit høje indhold af flerumættede essentielle fedtsyrer såvel som antioxidanter og vitaminer A, C og E. Men når det kommer til at erhverve det, skal du sørge for, at den er ren , fordi mange produkter med lav eller blandet kvalitet findes på markedet.

Aloe vera gel

Aloe vera er en vigtig ingrediens i naturlige og hjemmelavede kosmetik. Ud over gelens tekstur, som er ideel til blanding med andre ingredienser og anvendelse på huden, gør dets egenskaber den perfekte base for mange behandlinger.

Gelen, der er ekstraheret fra bladets eller blade af denne plante, har beroligende, fugtgivende, antiseptiske, antiinflammatoriske og helbredende egenskaber. Disse helbredende egenskaber er effektive til behandling af alle hudproblemer (herunder strækmærker) .

Derudover kan aloe vera også påføres direkte på huden, da det giver en behagelig friskhed og et beskyttende lag. Dens konsistens giver mulighed for meget nem applikation og hurtig absorption. Hvis du også blander det med olier, vil du opdage, at resultatet ikke er så olieagtigt og trænger bedre ind i huden.

Kakaosmør

Kakaosmør er en hæftning i chokoladefremstilling. Men det er også et meget almindeligt produkt i naturlig kosmetik takket være dens mange egenskaber. For eksempel er det grundlaget for mange former for læbepomade og balsam, fordi det beskytter dine læber mod eksterne faktorer som sol, vind eller kulde.

Denne type af smør er meget antioxidant, så det forhindrer hudens aldring forårsaget af frie radikaler. Det reducerer også ar og strækmærker, opretholder hydrering og fremmer regenerering af hudceller.

Kakaosmør er også effektiv til behandling af rynker og kan være et godt øjeblikkeligt middel til beroligende forbrændinger . Derudover er det effektivt til behandling af nogle tilfælde af psoriasis og eksem.

kakaosmoer-hybenrosekerneolie

 Hybenrosekerneolie imod strækmærker

Ingredienser

For at gøre denne hybenrosekerneolie imod strækmærker skal du have følgende ingredienser:

 • 4 spiseskefulde hybenrosekerneolie (60 ml)
 • 3 spiseskefulde aloe vera gel (45 ml)
 • 1 spiseskefuld kakaosmør (20 g)
 • 10 dråber æterisk olie af lavendel, rosmarin, geranium, jasmin eller røgelse (valgfrit)

Hvad skal du gøre?

For at forberede denne hybenrosekerneolie imod strækmærker, skal du følge disse trin:

 • Smelt først kakaosmørret i et vandbad.
 • Når smørret er blevet flydende, bland det da godt sammen med hybenrosekerneolien og aloe vera gelen .
 • Til sidst tilsættes den essentielle lavendelolien og rør det hele sammen.
 • Opbevares i en glasbeholder med en lufttæt forsegling. Når blandingen afkøles, bliver den lidt mere solid, bare den rigtige tekstur, der skal påføres huden.

Påføring af hybenrosekerneolie

 • Påfør denne creme mod strækmærker på det berørte område en eller to gange om dagen, både for at forhindre og reducere strækmærkernes udseende.
 • Den bedste tid er efter et brusebad,  fordi varmt vand åbner dine porer og giver dem muligheden for at absorbere næringsstoffer bedre.
 • For at forbedre effekten af ​​denne lotion kan du udføre en massage eller tør børste.

Du kan også bruge denne creme til rynker , tør hud og nogle andre hudlidelser, der forårsager appelsinhud. Det er også et fremragende helbredende middel til at behandle ar med.

Det kan interessere dig ...
Få goderne fra en kokosnød, ingefær og rødbedesmoothie
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Få goderne fra en kokosnød, ingefær og rødbedesmoothie

Rødbedesmoothie med ingefær og kokosnød er en ægte energi- og vitaminbombe. Her kan du lære alt om hvad den gør og hvordan du laver den.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.