Sådan laver du en picnic derhjemme

En picnic derhjemme er en anderledes og sjov plan om at nyde en snack eller et måltid med dine kære. Denne aktivitet er meget enkel og budgetvenlig. Vi deler nogle tips her!
Sådan laver du en picnic derhjemme

Sidste ændring: 26 august, 2022

En picnic derhjemme er en enkel og sjov måde at tilbringe lidt tid med din familie, venner, partner eller dig selv. Derudover er det en alsidig aktivitet, fordi du kan vælge ethvert hjørne af dit hjem til at udføre det. Uanset om det er dit soveværelse, stuen eller din have, alt går an!

Derfor behøver du ikke anstrenge dig for at lede efter et udendørs sted i en park. Du kan lægge et par tæpper på gulvet, finde nogle snacks og invitere familie eller venner.

Det er meget praktisk, når du vil bekæmpe kedsomhed og prøve andre ting end at se serier eller film. På samme tid kan du med denne aktivitet nyde en solrig eftermiddag uden at gå ud.

Vil du gerne vide, hvordan du laver en picnic derhjemme? Læs videre!

Tips til en picnic derhjemme

En af fordelene ved at lave en picnic er, at du kan nyde et dejligt måltid i selskab med din familie og venner. Du kan endda overraske din partner med en picnic til jeres årsdag eller have en date med dig selv.

Desuden er det en billig og kreativ aktivitet, der ikke kræver at gå ud for at dele god kvalitetstid med dine kære. Når du skal lave en picnic derhjemme, bør du dog tage følgende anbefalinger i betragtning.

1. Led efter et behageligt sted

Det sted, du vælger, er et vigtigt element for at lave en picnic derhjemme. Prøv derfor at finde et varmt og stort område, der er udendørs. For eksempel haven, terrassen eller balkonen.

Men hvis du vil gøre det på en regnvejrsdag, eller hvis du ikke har et udendørs område derhjemme, skal du ikke bekymre dig. I dette tilfælde er stuen din bedste mulighed.

En balkon med bord og stole og en bænk

2. Brug tæpper til din picnic derhjemme

Uanset om du vælger en picnic på gulvet eller din græsplæne i baghaven, er et par tæpper eller duge nødvendige for at føle dig godt tilpas. På samme måde kan du samle nogle puder, så du kan ligge ned og se en film eller skyerne på himlen.

3. Medbring en god bog

Forestil dig at nyde de sider, du elsker så meget, med et godt måltid. Hvis du planlægger denne picnic som en tid at tilbringe med dig selv, kan du vælge selskab med en bog. En fantastisk læsning giver din fantasi og kreativitet få frit løb. Samtidig giver læsning dig ny viden.

4. Inkludér brætspil i din picnic derhjemme

Vil du tilføje lidt sjov til din picnic? Prøv nogle sjove brætspil! Denne plan er ideel til familie og venner. Nogle spil at vælge imellem er kort, matador eller klodsmajor. Så god fornøjelse!

Fortsæt med at læse: Seks udendørsaktiviteter for par

5. Forbered noget velsmagende

Mad er den vigtigste del af picnicen. Derfor kan du tilberede enkle retter, såsom sandwich og pizza eller mere komplicerede måltider, såsom lasagne. Du kan også lave desserter eller snacks – lad os komme i gang!

6. Tilføj drikkevarer passende til vejret

Der er en række forskellige drikkevarer, som du kan inkludere i denne aktivitet. Tag hensyn til vejret.

Hvis det er koldt, er kaffe eller varm te gode muligheder. Hvis du er i et varmt klima, kan du vælge en læskedrik, juice eller iste. Du har også mulighed for at lave lækre cocktails til om aftenen.

7. Undgå plastik

Til dit måltid er det anbefalet at bruge tallerkener, glas og bestik, der kan genbruges. På denne måde reducerer du brugen af plastik og miljøforurening. Husk, at plast bliver til små fragmenter, der akkumulerer giftige stoffer.

8. Glem ikke pynten til din picnic

Til denne aktivitet kan du tilføje blomster for at skabe hygge. En anden måde at pynte op på er ved at lave et fiktivt bål med julelys og sten, du finder i din have.

Perfekte idéer til mad til en picnic derhjemme

Uden tvivl er en nødvendig ting til en picnic den ikoniske picnickurv. Og en fordel er, at du er hjemme, så du kan bruge dit eget bestik og lave nogle lækre hjemmelavede retter.

Faktisk behøver du ikke engang lave komplekse opskrifter. Husk, at mindre er mere, og et enkelt måltid er nok. Derfor vil vi foreslå 6 muligheder til en picnic derhjemme.

  • Ostesandwich: Sandwich er meget almindelig, når det kommer til at lave et hurtigt og ukompliceret måltid. Til fyld kan du bruge flødeost eller smeltet ost. Derudover er de ideelle sammen med en læskedrik.
  • Cæsarsalat: Denne mulighed er meget let og alsidig. Det kan serveres med lidt brød og ostetern. Det er let og meget velsmagende.
  • Hjemmelavet pizza: Ved hjælp af et velsmagende hjemmelavet måltid kan du vinde alles hjerter. Derfor er hjemmelavet pizza et godt valg til en picnic med familien eller kæresten.
  • Vaniljekager: Glem ikke søde sager i din picnicmenu. I den forstand er småkager det letteste, når det kommer til desserter.
  • Chokoladekage: En af de mest populære desserter til enhver sammenkomst er en svampet chokoladekage. Det er lækkert, og de fleste kan lide det. Desuden kan du servere den med lidt is. Lækkert!
  • Romkugler med hvid chokolade: På den anden side er enkle og cremede chokoladetrøfler dyppet i hvid chokolade fantastiske til dine gæster. Du kan fylde dem med creme og dekorere ydersiden med farvet krymmel.
Et par, der laver hjemmelavet pizza

Opdag: 3 måder at lave en salat med mango og avocado på

Hvornår er det bedste tidspunkt til at lave en picnic derhjemme?

Der er ikke noget bestemt tidspunkt for denne aktivitet. Derfor kan du gøre det om morgenen, om eftermiddagen eller endda om aftenen. Men ved at bestemme tidspunktet kan du vælge mad, drikkevarer, pynt og det passende sted.

For eksempel har du om morgenen mulighed for at inkludere en let morgenmad eller frokost. På samme måde, hvis du beslutter dig for at gøre det under måneskin, kan du dekorere stedet med stearinlys eller lys.

Hvad venter du på? Gør dig klar til at lave en særlig picnic i dit eget hjem!

Det kan interessere dig ...
Idéer til at skabe et afslappende hjørne derhjemme
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Idéer til at skabe et afslappende hjørne derhjemme

Modsat, hvad du måske tror, behøver du ikke investere masser af penge eller yde en stor indsats for at skabe et afslappende hjørne derhjemme.  • Marchant T, Lucchini G, Cuadrado B. ¿Por qué leer bien es importante?: Asociación del Dominio Lector con otros aprendizajes. Psykhe (Internet). 2007. (Consultado 1 de May 2021); 16 (2). Disponible en: https;//scielo.conicyt.cl.