Sådan laves en organiseringstavle til køkkenet

Daglige pligter kan let ophobe sig og er lette at glemme. Imidlertid vil du og din familie ved hjælp af en organiseringstavle endelig have et sted at skrive dem ned og huske dem!
Sådan laves en organiseringstavle til køkkenet

Sidste ændring: 28 januar, 2021

Husker du, hvis en af ​​dine månedlige fakturaer forfalder i dag? Vil du have et sted, hvor du kan holde dine børns aktiviteter tilrettelagt? Hvad med alle de andre møder eller aftaler, du har? Hvis dette er tilfældet, kan en organiseringstavle til køkkenet hjælpe.

En organiseringstavle er et sted, hvor du kan nedskrive og planlægge alle mulige ting.

Samlet set, jo mere organiseret du er, jo mere orden og produktivitet vil du kunne nyde. Dette vil igen påvirke dit humør og livskvalitet positivt. Af alle disse grunde tror vi, at du måske vil kunne lide at designe og lave din egen organiseringstavle.

I dagens artikel fortæller vi dig, hvordan du gør.

Sådan laves en organiseringstavle til køkkenet

Der er tidspunkter, hvor dit køkken kan være kaotisk med alle de slags aktiviteter, der foregår, og folk går ind og ud. Du har måske mange opgaver at udføre og meget lidt ekstra tid til at gøre det. Hvis bare du kunne organisere det hele på et sted…

Det kan du heldigvis!

Vi vil gerne foreslå en enkel, praktisk og billig løsning: Lav en organiseringstavle til køkkenet! Du har sandsynligvis allerede set en et eller andet sted.

Lær i dag, hvordan du laver din egen, og drager fordel af alt, hvad det kan bringe dig i dit daglige liv.

Læs også: 7 tips til at være mere organiseret derhjemme

Få mest muligt ud af din tid og plads

Kvinde med kalender

En af grundene til at anbringe en organiseringstavle i dit køkken er at strukturere dit hjem fra mange vinkler. Husk, at det er vigtigt at placere den på et meget synligt/befærdet sted.

Det skal være et dagligt, funktionelt og meget tilgængeligt værktøj for alle i husstanden at følge med i. Udnyt det hjørne, du ikke bruger i dit køkken, eller, endnu bedre, brug tavlen som undskyldning for at fjerne det grimme maleri, du har arvet (f.eks.).

Tavlen behøver ikke at være enorm, og du behøver ikke ofre din bedste væg for den. Se dig omkring og find en overflade, du kan tilpasse til den, så den passer til dine behov for plads og æstetik.

At anvende din plads efter din smag vil gøre din tavle lige så vigtigt som nogle af dine andre møbler.

Hvad er en organiseringstavle til køkkenet?

Inden vi får flere detaljer, hvad er så egentlig en organiseringstavle? Grundlæggende er det en træplade, hvor du kan skrive og/eller hænge dine noter og papirer.

For at lave en, behøver du ikke investere mange penge på køb af en ny. I stedet kan du bygge en brugerdefineret tavle, der er helt perfekt til dig og dit rum.

En idé er at vælge et område og dække det med tavlemaling. Derudover kan du dække en del af det med et korkark til tegnestifte. Det er også almindeligt at tilføje en hylde med kroge til dine nøgler, fotos, hundesnore osv.

Der er ingen grænse for de ting, du kan gøre med disse tavler, så design dine med dig og din hverdag i tankerne. Du har ikke brug for en tømrer; de færdigheder, der kræves for at fremstille denne type tavle, er minimale.

En organisereringstavle kan være pæn

Et eksempel på en organiseringstavle til køkkenet

En organiseringstavle til køkkenet behøver ikke kun at tjene en praktisk funktion. Den kan også være et kunstværk!

Du kan lave et originalt værk ved hjælp af en lille smule af din medfødte kreativitet (ja, du er kreativ – det er alle!). Sæt i værk!

Læs også: 13 hurtige og simple tricks der vil hjælpe dig med at holde dit hjem organiseret

Disse typer tavler er ofte steder fyldt med sjov og kreativitet. Hele familien kan bidrage med tegninger, citater, vittigheder og endda advarsler og ordrer til hele familien, såsom: “Glem ikke at fodre hunden,” “Vi har brug for brød og mælk,” eller “Ryd op efter dig selv,” etc.

Husk hele familien

Til sidst skal du altid huske at slette og opdatere oplysninger på din tavle og forsøge ikke at samle alle dine fakturaer og regninger på den. Ryd op i den fra tid til anden og slip af med alt, hvad du ikke længere har brug for.

Efterlad heller ikke noget meget vigtigt på tavlen (især noget, du ikke ønsker at miste). Det er meget almindeligt, at folk flytter rundt på tingene på en fælles tavle med høj trafik, så lad være med risikere det.

Hvis du har små børn, skal du huske deres højde, når du designer din tavle, så den også er tilgængelig for dem. Det er en fantastisk måde at invitere dem til at deltage i dine daglige opgaver og ansvar.

Et rent, organiseret hus med veldefinerede ansvarsområder og roller vil hjælpe dig med at være mere effektiv og du ender med at få mere fritid. Dette er et godt værktøj til at organisere dit liv!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.