Sådan kan man stimulere anus: Nogle tips

Analsex er en handling, der ophidser mange par. Derfor er det godt at kende tips til at stimulere anus og forhindre, at smerte bliver en hindring for at nyde denne aktivitet.
Sådan kan man stimulere anus: Nogle tips
Isbelia Esther Farías López

Skrevet og kontrolleret af filosof Isbelia Esther Farías López.

Sidste ændring: 09 august, 2022

Visse dele af kroppen er stadig genstand for mange seksuelle tabuer, såsom at stimulere anus. Alligevel tør nogle mennesker gå over tabuet, genertheden og andre barrierer og kaste sig ud i eventyret med at udforske visse nydelser.

Stimulering af anus er en måde at nyde lidenskab på som par. Det er en måde at lære hinanden bedre at kende på, have det sjovt og nyde et sexliv, der er specielt og anderledes, mener mange. Har du nogensinde gjort det? Vil du vide, hvordan du gør det korrekt?

Find ud af det i denne artikel.

Tips til at stimulere anus

Frygt og moralske spørgsmål er dårlige allierede for god sex. Derfor bør I prøve at lade dem ligge og turde udforske (altid med gensidig aftale) at komme ud af jeres rutiner.

At blive godt informeret, at søge efter muligheder for at dyrke sund sex og tilbyde en anden form for nydelse til din partner kan give meget gode resultater.

Anus er et område fuld af nerveender, som ud over at være meget følsomme ved berøring kan vække visse fornemmelser hos både mænd og kvinder.

Faktisk er det kendt, at anus kan ophidse mænd meget. Alligevel er kvinder ofte tilbageholdende med at inddrage det i den seksuelle akt, fordi de ikke er vant til at give nydelse på denne måde.

Men at opfylde nogle af deres partners fantasier og lære en ny aktivitet at kende kan være en fornøjelig oplevelse, der er i stand til at bringe jer begge tættere på hinanden og tænde lidenskabens flamme.

Lad os tage et kig på nogle tips.

Du må ikke glemme glidecreme, når du vil stimulere anus

Glidecreme er vigtigt, når man vil stimulere anus

For at have analsex eller blot stimulere dette område hos din partner med dine fingre, er det afgørende at gøre det med specielle glidecremer, der er lavet til dette område. Det er nødvendigt, fordi den naturlige smøring i området er meget mindre end f.eks. i skeden.

Der skal foretages blide kærtegn i området uden hastværk eller pludselige bevægelser. Husk, at det er en muskel, der ikke er vant til at modtage, men snarere at udstøde. Så du skal være forsigtig for at få det bedste resultat uden at forårsage smerte.

Det er vigtigt at være afslappet

Det er afgørende at være afslappet under analsex for at kunne nyde det uden smerte eller afbrydelser. I den forstand er det tilliden til din partner, der gør det muligt for lysten at flyde og for jer begge at slappe af, lidt efter lidt. Det er således tilrådeligt at gøre det stille og roligt og ved at tage den nødvendige tid til forspil, før man søger penetration.

Kys og kærtegn i forskellige erogene zoner på kroppen bør gå hånd i hånd for at stimulere anus for at opnå større ophidselse. Hvis du ikke er helt afslappet, ivrig og klar, bliver det ikke lige så behageligt.

Det er vigtigt at huske, at dette kræver en langsommere proces end konventionelle seksuelle forhold, men med meget tilfredsstillende resultater, ifølge mange.

Du vil måske finde dette interessant: Hvorfor er det så svært at tale om sex?

Undgå at være for direkte for at stimulere anus

At gå direkte til anus er ikke den rigtige måde at skabe den rigtige stemning på. Den bedste idé er at starte mødet på en almindelig måde og, efterhånden som varmen stiger, tilføje små handlinger for at stimulere anus.

Hvis en kvinde er involveret, må du undervejs i processen heller aldrig glemme klitoris, så hun stadig kan nyde det og for at hjælpe med at dæmpe eventuel frygt.

Intime kys og hygiejne

At give våde kys i bækkenet, skeden, anus og skridtet fremmer den naturlige smøring. Det er også en god måde at øge passionen på.

Det er dog vigtigt at huske på hygiejneforanstaltninger, så alle har en sikker og sund oplevelse. I kan endda dele et brusebad og sæbe hinanden ind for at tilføje sensualitet til oplevelsen. I kan gøre dette med forskellige genstande (f.eks. svampe og sæbe) og lege forskellige lege for at tilføje et særligt, erotisk præg.

Brug mere glidecreme ved samleje

Hvis din partner føler sig klar til at begynde samleje, er det en god idé at føre glidecreme gennem anus igen og tilføje det til penis.

Sørg for at trænge ind med lav intensitet i begyndelsen, så anus tilpasser sig og ikke trækker sig sammen. Under de første bevægelser kan du kysse din partners hals. Eller gøre det, som du ved, at han/hun elsker, for at øge nydelsen.

Friktionen bliver mindre og mindre, og du kan opnå større dybde, efterhånden som minutterne går. Det er dog afgørende, at du altid opretholder en rytme, som din partner føler sig godt tilpas med. Det vigtige er, at han/hun kan kommunikere med dig, hvis noget ikke går godt. Og at han/hun ikke skammer sig over at udtrykke sine følelser.

Par i seng nyder sex

Sådan kan du stimulere anus før penetration

Man kan stimulere anus med fingrene eller med tungen. Til at begynde med er det bedst at bruge blide cirkulære bevægelser på overfladen uden at ty til penetration. Efter et par minutter vil du bemærke, hvordan den modstand, som musklen yder, aftager. Dette vil være tidspunktet til at begynde penetrationen.

Smøring er afgørende på dette tidspunkt af stimuleringen, for hvis du ikke har tilstrækkelig smøring, vil processen være smertefuld. Først, efter at du har smurt dig, bør kun en finger indføres. Det gøres ved at lade den glide fra den øverste del af anus og udøve et let tryk. Det er vigtigt ikke at indføre den direkte for at undgå smerte.

Når den første finger er inde, skal du fortsætte med at lave cirkulære bevægelser for at få området til at slappe yderligere af. Hvis dette gøres på en mand, kan du prøve at røre ved prostata. Det ligger ud mod penis og har samme konsistens som næsetippen. Efterhånden som musklerne bliver mere afslappede, kan du indføre flere fingre og endda penis.

Læs også denne artikel: 6 stillinger til at have sex stående

At stimulere anus: En anderledes seksuel aktivitet

Du kan veksle mellem forskellige sexstillinger for at dyrke analsex og finde ud af, hvilken der er mest behagelig for dig. Det er også meget erotisk at skifte mellem de forskellige typer sex under den seksuelle akt. Det er dog afgørende at opretholde en ordentlig hygiejne i disse tilfælde.

Der findes også specifikt sexlegetøj til stimulering af anus, som I kan bruge sammen for mere dristige eller eventyrlystne par. Derudover er der dem, der supplerer en seksuel trekant med brugen af disse elementer. Mens de trænger ind i skeden, kan anus også stimuleres med dem, eller omvendt.

Kort sagt er god kommunikation nøglen til, at parret ved, hvad de vil, hvad de har brug for, og hvad de forventer. På den måde kan begge nyde sund sex sammen.

Det kan interessere dig ...
Mærkelige ting, der kan ske efter sex
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Mærkelige ting, der kan ske efter sex

Sex kan forårsage mærkelige fornemmelser og fænomener. I denne artikel vil vi se på de mærkelige ting, der kan ske efter sex.  • Hensel DJ, von Hippel CD, Lapage CC, Perkins RH. Women’s techniques for pleasure from anal touch: Results from a U.S. probability sample of women ages 18-93. PLoS One. 2022 Jun 29;17(6):e0268785.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.