6 stillinger til at have sex stående

At have sex stående er en måde at komme ud af den normale sexrutine på og udforske de forskellige områder i hjemmet, udleve fantasier og nyde nye behagelige oplevelser.
6 stillinger til at have sex stående
Isbelia Esther Farías López

Written and verified by filosof Isbelia Esther Farías López.

Last update: 09 august, 2022

At have sex stående er en meget sjov og lidenskabelig handling, som er en nødvendighed at prøve for mange par. Det er en glimrende undskyldning for at komme ud af rutinen med sex i sengen og slippe jeres lidenskab løs i forskellige dele af huset. Et eksempel er at læne sig op ad en væg eller en søjle.

Det er også muligt at have sex stående, uden at nogen af jer læner jer op ad noget, hvilket er en sand udfordring for jeres balance!

Adrenalinen, der bliver udløst, når I har sex stående, kan gøre mødet til en rigtig spændende oplevelse for jer begge. Hvorfor ikke udnytte dette energirus til at udleve denne behagelige oplevelse?

Nogle stillinger til at have fantastisk sex stående

Par har sex stående

1. Op mod væggen

Parret stiller sig over for hinanden, og manden hjælper sin partner med at “hænge” på sin overkrop. Mens han bærer hende, skal hun holde fast med benene, mens han forsigtigt placerer hende op mod væggen. På denne måde kan han holde balancen, og det gør det lettere at indlede penetrationen.

Uanset om det er på hovedvæggen i soveværelset, på væggen i brusebadet eller et andet sted i huset, finder mange par denne stilling meget ophidsende.

Takket være bevægelsen frem og tilbage, mens kvinden hænger i armene på sin mand, kan man opnå en virkelig dyb penetration i denne stilling. En ekstra fordel er, at man kan skiftes til at tage føringen i rytmen af de stødende bevægelser.

En variation af denne stilling er simpelthen at praktisere den uden at læne sig op ad væggen.

Par nyder sex stående

2. Doggy style

Mange par siger, at doggy style er en af deres yndlingsstillinger. Den er meget spændende og kræver ikke alt for stor indsats fra kvinden. Og penetration kan selvfølgelig ske både gennem skeden og gennem anus.

Når det gælder om at styre rytmen, kan begge parter gøre det. Men den, der beslutter sig for at tage initiativet, vil have fuld frihed til at give den anden maksimal nydelse. Denne stilling kan også praktiseres stående.

For at gøre dette står manden bag kvinden, mens hun bøjer overkroppen, uden at røre gulvet med hænderne. På denne måde står kvinden på “foroverbøjet” i stedet for at være på “alle fire” og er bøjet fremad.

3. Fødderne på gulvet

Manden står bag kvinden, så han kan trænge ind i hende, og samtidig kærtegner han hende med sine hænder på forskellige dele af hendes krop. Kontakten med hud mod hud i denne stilling er virkelig ophidsende for dem begge.

Det bedste af det hele er, at jeres hænder altid er frie til at stimulere hinanden endnu mere. Kvinden kan også bevæge hovedet tilbage, så hendes partner kan kysse hende på halsen.

For mændene er den bedste fordel måske, at de lettere kan kontrollere deres sædafgang.

4. Trillebør

De personer, der har en reel fleksibilitet, kan prøve denne stilling. Den kræver også en god balance.

Kvinden skal placere sig, som om hun skulle udføre en yogastilling kaldet Sirsasana, men i stedet for at støtte sig på sine egne arme kan hun hvile sine ben på skuldrene af sin partner (som skal stå foran hende).

Afhængigt af hans højde skal han bøje sine egne ben lidt for at begynde penetrationen. Bevægelserne vil være korte, men de kan være meget intense og behagelige.

5. “Den stramme tovgænger”

Dette er en anden stilling til at have sex stående, som kræver visse fysiske færdigheder og god udholdenhed for at forsøge at perfektionere den. Manden står oprejst og holder sin partner vinkelret på ham, så hun står med ryggen til ham. Hun hviler den ene hånd på gulvet og holder den anden hånd i luften for at balancere, mens penetrationen finder sted.

Det er værd at nævne, at penetrationen i denne stilling kan være vaginal eller anal, afhængigt af parrets smag.

Læs om flere sexstillinger her: Skadelige sexstillinger, der kan skade en mand

6. Besøgende

Par i undertøj står tæt

En anden af de bedste stillinger til at have sex stående er “den besøgende”. Den består af, at man blot vender sig mod hinanden, rejser sig op og nærmer sig hinanden, indtil jeres kønsdele gnider mod hinanden.

Det kan være nødvendigt at bøje benene en smule for at opnå maksimal komfort, men det er det hele. Denne stilling er meget enkel, men kan skabe et virkelig lidenskabeligt møde.

Sex stående: Ikke kun om penetration

Det er rigtigt, at stående sex ikke kun handler om penetration, da det også er muligt at udøve andre aktiviteter, såsom fælles onani, onanering af din partner og endda oralsex. Hvis kvinden gør det med manden, kan hun gøre det lidt foroverbøjet eller på knæ eller endda siddende på en stol, mens han bliver stående.

Og på samme måde kan manden også knæle foran hende, hvis han gør det med kvinden. En anden mulighed er at få kvinden til at bøje sig forover, idet manden læner sig op ad noget, og derefter stimulere hende med sin tunge bagfra. Han kan også bruge sine fingre til at stimulere hendes vulva eller anus.

Tør du have sex stående?

At have sex stående er en oplevelse, som kan være meget behagelig for jer begge. Så uanset om det er bag en dør, på badeværelset, i køkkenet, stuen eller hvor I kan have lidt privatliv, hvorfor så ikke komme ud af sengen og prøve at elske på nye steder, som I aldrig har prøvet før?

It might interest you...
Vigtigheden af forspil før sex
Bedre Livsstil
Read it in Bedre Livsstil
Vigtigheden af forspil før sex

Forspil kan hjælpe dig med at få meget mere tilfredsstillende seksuelle møder. Opdag vigtigheden af forspil i denne artikel.  • Everett F. Atrévete a seducir. Barcelona, España: Amat Editorial, 2002.
  • Gallotti A. Kama-sutra del sexo oral. Barcelona, España: Ediciones Martínez Roca, 2005.
  • Moyano N, Sierra J. Fantasías y pensamientos sexuales: Revisión conceptual y relación con la salud sexual- Revista Puertorriqueña de Psicología. 2014; 25(2): 376 – 393.
  • Navarro Bravoa B, Ros Segura L, Latorre Postigo J, et al.Hábitos, Preferencias y Satisfacción Sexual en Estudiantes Universitarios. Rev Clín Med Fam. 2010; 3(3): 150-157.
  • Potts M, Short R. Historia de la sexualidad. Desde Adán y Eva. Madrid: Cambridge University Press, 2001.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.