Rødbedde og persille shake til at bekæmpe åreknuder

Ved at indtage denne drik, motionere og spise godt, kan vi forbedre cirkulationen, hjælpe med venøs tilbagevenden og undgå åreknuder. 
Rødbedde og persille shake til at bekæmpe åreknuder
Valeria Sabater

Skrevet og kontrolleret af psykolog Valeria Sabater.

Sidste ændring: 28 marts, 2023

I denne artikel bringer vi dig  en rødbedde og persille shake til at bekæmpe åreknuder! Vi ved alle, at der ikke er mirakler, når det kommer til at slippe af med åreknuder. Ikke desto mindre kan du forhindre forekomsten af ​​denne tilstand og dyb venetrombose, for eksempel ved at følge en sund kost og motionere.

Shake til at bekæmpe åreknuder

Hvis dine åreknuder er i et avanceret stadium, så tøv ikke med at kontakte din læge, så han eller hun kan undersøge dem.

Heldigvis er denne rødbede og persille shake nyttig til behandling af alle tilfælde af åreknuder, fra edderkopper til dybere åreknuder.

Dens fordele er definitive og usædvanlige. For eksempel kan denne shake bidrage til at forbedre blodcirkulationen i benene såvel som at skabe venøs tilbagevenden. Vi vil forklare mere om fordelene ved denne shake nedenfor.

Rødbede og persille hjælper meget på blodcirkulationen

Åreknuder forekommer hovedsageligt på grund af en subtil kombination af vores genetik og den livsstil vi opretholder. Men der er mange måder at bekæmpe dem på og forhindre dem i at blive vist.

Hvis din moder f.eks. lider af eller har lidt af åreknuder, er det vigtigt, at du tager højde for denne kendsgerning for at stoppe deres forekomst.

Noget så enkelt som at undgå at sidde ned i for lang tid og følge en kost rig på antioxidanter, vand og friske frugter og grøntsager kan hjælpe meget.

Blandt alle de fødevarer, du kan spise dagligt, er der to, som du bør medtage i din kost: rødbeder og persille.

Du kan drage fordel af disse grøntsager på en enkel og hurtig måde. For eksempel kan du lave en naturlig shake med disse ingredienser.

Roedbeder

Rødbeder passer på vores blodkar

Hvis dine ben bliver trætte, tunge og hævede i flere dage, er denne rødbede og persille shake din løsning.

 • Rødbedejuice er rig på nitrater, hvilket forbedrer blodcirkulationen.
 • Nitrater fundet i rødbeder åbner blodkarrene for at tillade en større strøm af ilt til at passere gennem dem, hvilket sænker vores blodtryk. Dette er specifikt takket være nitrogenoxid.
 • Desuden indeholder rødbeder også betain, en kraftig antioxidant, der har anti-inflammatoriske egenskaber, der virker som et fungicid. Det giver os også mulighed for at afvænne kroppen.
 • Desuden passer rødbeder også på vores lever ved at hjælpe med de grundlæggende processer såsom blodrensning og syntese af visse hormoner.
 • Lad os ikke glemme, at magnesium fundet i rødbeder hjælper også med at opnå god blodcirkulation og venøs tilbagevenden.

Persille: Et kraftigt anti-inflammatorisk middel

Persille indeholder to meget kraftfulde elementer, der reducerer og behandler åreknuder: luteolin og C vitamin.

 • Disse to komponenter fungerer som et fremragende anti-inflammatorisk middel, som reducerer forekomsten af ​​trombose. De lindrer også hævelse og tunghed i benene, når de indtages regelmæssigt.
 • Persille har et stort “arsenal” af antioxidanter, der er i stand til at rense vores krop og hjælpe med god blodcirkulation. De hjælper også med at opnå korrekt venøs tilbagevenden.
 • Vi må heller ikke glemme, at persille er en fødevare rig på kalium, et vigtigt mineral, der regulerer blodtrykket. Kalium kan endda også bekæmpe højt blodtryk.

Sådan tilbereder du denne rødbede og persille shake til at bekæmpe åreknuder

Roedebedejuice

Ingredienser

 • 1 rødbede
 • 1 tsk persille (5g)
 • Citronsaft (fra en halv citron)
 • 1 glas vand (200 ml)

Fremgangsmåde

 • Vælg en mellemstor rødbede, der ikke er for moden. Den bedste måde at drage fordel af en rødbedes egenskaber på er ved at spise den frisk. Du skal vaske den godt, skrælle den og skære den i fire stykker, så du nemt kan blende den.
 • Derefter vaskes persillebladen godt. Selvom persille har en stærk smag, er det værd at tilføje det til denne naturlige drik for at reducere forekomsten af åreknuder.
 • Du skal kun tilføje de fire ingredienser i blenderen.
 • Til sidst blend alle ingredienserne godt, indtil du får en glat juice uden klumper.

Vi anbefaler, at du drikker denne shake til at bekæmpe åreknuder om morgenen, tre gange om ugen. Dette vil forbedre din cirkulation og modstand. Det vil også hjælpe dig med at tackle dine daglige aktiviteter med mere energi.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.