16 sjove ideer: Sådan pynter du op med balloner

Dekorering med balloner er vidunderligt, ikke kun fordi de er farverige og festlige, men de kan også få ethvert rum til at ligne en festsal. Lad os starte festen!
16 sjove ideer: Sådan pynter du op med balloner

Sidste ændring: 22 december, 2022

Balloner er sjove og festlige. Sådan pynter du op med balloner med 16 sjove ideer.

Fester er ikke bare til for det gode selskab og så vi kan dele vores glæde. De er også perfekte begivenheder for at vise din kreativitet frem, samt dine manuelle færdigheder og din egen originale stil.

Fødselsdagsfester og fester generelt har normalt en masse dekorationer, deriblandt balloner. Balloner blev først hængt op for at tilføje farver, udfylde enhver plads og for at få begivenheden til at virke mere overdådig og sjov. Men som tiden gik, blev det udbredt at bruge balloner som dekoration til enhver festlig begivenhed. På grund af dette er der mange forskellige former og motiver.

I dag kigger vi på nogle sjove ideer til, hvordan du kan pynte op med balloner. Du kan være sikker på, at de ikke vil blive overset, og mange af dine gæster vil sikkert have billeder taget med de vidunderlige dekorationer i baggrunden.

Sjove ideer: Sådan pynter du op med balloner

1. Sådan pynter du op med balloner i loftet

Dekoration med balloner i loftet

En fremragende måde, at overraske æresgæsten og de andre gæster på, er, at dække loftet til med balloner. For at gøre dette, får du brug for en masse forskellige farvede balloner og helium. Du kan også bruge papirsbånd rundt om ballonerne. Nogle putter endda lidt konfetti ind i ballonerne. Så kommer der nemlig konfetti ud af dem, når de popper, hvilket skaber en festlig stemning.

2. Sådan pynter du op med donut balloner

Donut formede balloner

Donuts er ikke bare for børn længere. Faktisk bliver de nu brugt til en hel masse ting (håndtasker, tøj, osv.) for at give dem et friskt, sjovt og moderne udseende. Donuts er på mode, også iblandt voksne.

Udnyt denne mode og dekorer med donut formede balloner. Du kan vælge farverne, så de passer til dine andre festlige dekorationer. Du kan placere en enkelt buket balloner med dette tema i en bestemt del af festsalen, for at få den til at skille sig ud. Ellers kan du vælge at dekorere udelukkende med donut balloner.

3. Sådan pynter du op med balloner, der har billeder på

Balloner med billeder

Den næste af vores forslag til måder at dekorere med balloner er, at hænge billeder for enden af dem. Denne ide er meget følelsesladet, og vil sikkert få æresgæsten til at huske på hundredevis af specielle minder. Du kan placere en masse balloner over personens seng, eller i et specielt hjørne af festsalen.

4. Sådan pynter du op med glitterballoner

Balloner med glitter

Udover flotte måder at dekorere med balloner, kan du også dekorere selve ballonerne med glitter. Har du begge disse elementer sammen, kan du skabe en fantastisk flot effekt. Tilføj et strejf af glitter på dine balloner, og få din fest til at se elegant og glamorøs ud.

5. Sådan pynter du op med balloner, der er udsmykket med maling

Balloner med splatter af maling

Balloner i ensartede farver kan friskes op med et splat maling, hvilket er endnu en sjov og moderne ide. Du kan vælge at gøre det sjovt eller sofistikeret, alt efter hvilke farver du vælger. Du kan opnå en mere elegant stil ved at sprøjte ballonerne med farver såsom rav, bronze og guld i stedet for regnbuens farver, for eksempel.

6. Sådan pynter du op med balloner udendørs

Dekoration med balloner udendørs

Hvis du planlægger en udendørs fødselsdagsfest, kan du bruge balloner som dekoration så længe du har en god base. Din fest vil se super sød og fin ud i solen.

7. Sådan pynter du op med balloner med polkaprikker

Balloner med polka prikker

Dekoration med balloner der har et bestemt mønster (såsom polka prikker, striber, stjerner osv.) er en god mulighed, hvis du ønsker at gøre en fest fantastisk og smuk. Denne slags ballon er perfekt til børnefødselsdage.

8. Formet som en slikkepind

Slikkepind balloner

Du kan også transformere dine balloner så de ligner kæmpestore, farverige slikkepinde. Det er enkelt – bare bind dem fast på en pind og dæk dem til med gennemsigtig plastik. Dette er endnu en fantastisk måde at dekorere med balloner til børnefødselsdage. Du kan hænge dem i haven eller et stort udendørs område. Du kan også lave andre sjove slik-inspirerede balloner.

9. Klistret på væggen

Balloner klistrede på væggen

Denne ide er ideel for vægge i lyse farver, da det kan gøre dem fine og farvestrålende. Vi anbefaler at kombinere forskellige farver, og oppuste dem i forskellige størrelser for at gøre dekorationen endnu mere iøjnefaldende.

10. Slik-inspireret tema

Slik-inspirerede ballon dekorationer

Endnu en af vores anbefalede måder at dekorere med balloner er, at bruge heliumfyldte balloner som det centrale element i din fest med et slik-inspireret tema. Hvis du sørger for, at de alle sammen har samme farve, vil de skille sig ud endnu mere. Denne løsning vil få din fest til at se sød og original ud.

11. Gennemsigtige balloner

Store gennemsigtige balloner

Det gode ved gennemsigtige balloner er, at du kan tilføje forskellige ting inde i dem såsom konfetti. Dine gæster vil helt sikkert elske, at blive overrasket af den fine farverige konfetti inde i ballonerne. Ideelt set bør disse balloner være gennemsigtige, så man kan se farverne bedre. Gennemsigtige balloner kan også indeholde beskeder, tøjdyr eller små gaver.

12. Forskellige former

Fødselsdag med balloner

Denne form for dekoration er meget populær lige for tiden, siden der er så mange valgmuligheder til enhver lejlighed. Der er for eksempel dyr, bogstaver, tal, hjerter osv.

13. Balloner og stof

Balloner og stof til dekoration

Balloner og stof kan begge to skabe en imponerende og festlig stemning. Hvis du bruger dem sammen, får du endnu mere storslåede resultater. Bare hæng et par lag stof af den farve eller farver, du har lyst til, og sæt dem sammen i midten af loftet. Bagefter skal du tilføje balloner af samme farve som stoffet for at få den perfekte kombination.

14. Regnbuer

Regnbue balloner

Den næste ide for måder at dekorere med balloner er, at finde lange tynde balloner i alle regnbuens farver samt små hvide balloner, der kan blive til skyerne for enden af regnbuen. Det er en farverig ide, der løfter humøret og samtidig er meget original.

15. Kolonner

Find nogle balloner i dine yndlingsfarver og arranger dem i lodrette kolonner. Sørg for, at du placerer dem strategisk på steder, hvor de helt sikkert vil fange folks opmærksomhed.

16. Børnevenlige temaer

Ballondekoration for børn

Den sidste af vores måder at dekorere med balloner er, at vælge balloner der indeholder dit barns yndlingskarakter. Nogle tegnefilmsfigurer er klassikere, der har været højt elskede af børn i flere generationer. En fremragende måde at inkludere dem i festen er ved at bruge balloner, der er formede som en bestemt karakter. Ovenfor finder du et eksempel på en ballon med Disney’s verdenskendte og højtelskede Mickey Mouse.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.