Skumringskærlighed: Når lidenskaben tændes på ny

Når kærlighed banker på døren, er den ligeglad med din alder. Hvad der tæller er en passion for liv og lykke.
Skumringskærlighed: Når lidenskaben tændes på ny

Sidste ændring: 28 marts, 2020

Skumringskærligheden opstår uventet, når du er over 50 eller 60 år. Dit hjerte slår som om, du var en teenager, og du har igen sommerfugle i maven. Det er her, lidenskaben tændes på ny.

Noget alle ved er, at alder ikke nødvendigvis svarer perfekt til psykologisk og følelsesmæssig modenhed.

Men når de to dimensioner er synkroniserende, går du ind i guldalderen, en tid hvor lidenskaben kommer tilbage med intensitet, men anderledes og givende.

Her inviterer vi dig til at reflektere over dette, denne kærlighed, der aldrig skal lukkes, denne evne til at starte forfra og blive virkelig lykkelig.

Når du lukker dit hjerte for kærlighed

Nogle gange lukker du dit hjerte og fortæller dig selv, at det er bedre ikke at falde for nogen igen, ikke starte et nyt forhold. Du fortæller dig selv, at du endda er blevet for meget såret og for skuffet i fortiden til at gøre det igen.

  • Man kan sige, at alt, hvad der skete, var en livslære. Men der er tider, hvor du bare bliver træt og hellere bare ikke vil tænke på at blive forelsket igen.
  • Pånær skæbnen lejlighedsvis driver gæk med dig, gør hvad den kan lide, og nyder at sætte dig på prøve for at give dig en anden chance.

Den inviterer dig til at elske igen.

  • Uanset om du tager springet eller ej, så afhænger det af dig og om, hvor forberedt du føler dig. Det er et personligt valg, ingen tvivl om det, men du bør først tænke på en essentiel pointe.

Nogle gange, er ikke dine fejl, du fortryder mest, men snarere de chancer, du ikke tog.

“Find ud af hvordan du tager skridtet for at leve et frygtløst liv”

En ny kærlighed, måske den bedste kærlighed

Nogle mennesker kan lide at sammenligne en kærlighed med en anden. Det er det, vi plejer at gøre; vi kan godt lide at bestemme hvilken var den bedste, hvilken var den værste. Vi beslutter, hvilken der gjorde mest for os, og hvilken som var spild af tid, indsats og energi.

  • I stedet for at manisk sammenligne en kærlighed med en anden, er det faktisk en god ide at forstå, at hver kærlighed havde sin tid og mulighed.

Når det hele er sagt og gjort op, så tog du det, som livet gav dig.

  • Fortryd ikke ting; Ideelt set ville du acceptere dem og forstå, at de bedste ting sker i nutiden. Det er i her og nu, at dit sind bliver åbnet, og du får mulighed for at være lykkelig.

Okay så… Hvorfor ikke give dig selv en chance? Skumrings kærlighed kan skabe en vidunderlig gave og endda blive en del af din fremtid.

Når lidenskaben tændes igen, vokser du som person

Par der holder haand

Den bedste måde at opbygge et stabilt og godt forhold på er først og fremmest ved at fremme den personlige vækst, der er nødvendig for dit psykiske helbred.

  • At se dig selv som stærk, vide du er værdig til god kærlighed og at opfatte din personlighed som modig og sikker, vil hjælpe dig med at skabe en bedre kærlighed.
  • Og hvis du finder en person lige så psykologisk sikker, en person i stand til at respektere dig og værdsætte dig. I forstår, hvordan I kan vokse sammen som et hold på samme vej. Dette er noget, der altid er det hele værd.

En ting du ikke må glemme er, at folk vokser konstant. Det er ligegyldigt hvor gammel du er, hvor meget du har opgivet, eller hvilke oplevelser du har haft i dit liv indtil nu.

Bevidst, moden, modig, givende kærlighed kan bringe nyt lys til din hverdag og faktisk blive en vidunderlig del af dit liv.

Skønheden ved skumringskærligheden

En fjer ved solopgang - lidenskaben taendes

Skumringskærlighed er speciel, men ikke ordentligt værdsat.

Vores kultur, film og endda litteratur fremhæver ung kærlighed, den følelsesmæssige intensitet, som tilsyneladende kun bestemt for 20-årige.

Men stor kærlighed kan også have gråt hår. De mest intense lidenskaber sker nogle gange, når du er ældre. Dit smil kan bare komme sammen med et par rynker (eller flere).

Det er ligegyldigt, for følelser kender ingen alder. Den smukkeste kærlighed kan komme en gang i ungdomsårene igen i tyverne og igen, når du bliver ældre.

Lidenskaben kan komme flere gange i løbet af dit liv. Når lidenskaben tændes på ny, giver det en fantastisk følelse, hvis du er klar, og hvis du selv bestemmer, at det virkelig er det hele værd.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.