Sådan kan du slippe af med åreknuder med olivenolie og morgenfrue

Vil du gerne slippe af med de stædige åreknuder? Få mere at vide om denne naturlige olivenolie og morgenfrue behandling, og prøv den!
Sådan kan du slippe af med åreknuder med olivenolie og morgenfrue

Sidste ændring: 26 august, 2022

Åreknuder er en uskøn tilstand, der opstår, når venerne og kapillærerne udvides på grund af de vanskeligheder blodet har, når de vender tilbage til hjertet. Den gode nyhed er, at du kan slippe af med åreknuder.

Det kan skyldes en inflammatorisk ubalance i kroppens væv eller på grund af svækkelsen af ​​de ventiler, der regulerer blodgennemstrømningen.

Selvom denne tilstand ikke ofte forårsager symptomer, er det nogle gange ledsaget af en ubehagelig stikken og prikken i underekstremiteterne.

Desuden kan åreknuder forårsage selvværdsproblemer blandt dem, der udvikler dem på grund af deres udbulende udseende.

Heldigvis er der flere naturlige retsmidler, der fremmer blodcirkulation på grund af deres egenskaber. Derfor kan de bekæmpe dette problem effektivt.

Blandt mulighederne er en utrolig olivenolie og morgenfrue behandling, der effektivt kan bruges til at reducere udseende af åreknuder effektivt.

Nedenfor fortæller vi om egenskaberne i disse fødevarer og hvordan du kan forberede denne behandling derhjemme med nogle få enkle trin.

Olivenolie og morgenfrue til at slippe af med åreknuder

Person med aareknuder

Denne naturlige olivenolie og morgenfrue behandling har effektivt reduceret udseendet af åreknuder og karsprængninger i mange år.

Begge ingredienser har anti-inflammatoriske, tonende og beroligende egenskaber, som efter absorbering gennem huden reducerer størrelsen af dilaterede vener. Dette aktiverer blodgennemstrømningen i de berørte områder.

Massering af denne behandling ind i huden lindrer den tunge følelse forårsaget af denne tilstand, samt stimulerer lymfesystemets funktioner. Dette muliggør optimal eliminering af toksinerne og væskerne, der gør det svært at slippe af med åreknuder.

Denne behandling er ikke en mirakelkur. Men dens regelmæssige brug forbedrer resultaterne fra vores kost og andre vaner, der kan fjerne dem.

Fordele ved olivenolie

Olivenolie

Olivenolie er en ingrediens, der ud over dets vitamin E og mineralindhold også skiller sig ud for sit høje indhold af essentielle fedtsyrer.

Disse næringsstoffer hjælper med at bekæmpe betændelse og fremmer også god cirkulation og stimulerer udvisningen af affaldsstoffer.

Dens betydelige bidrag af omega 3’er, en type sund fedt, forbedrer gennemgangen af blod gennem venerne og genopretter funktionen af de ensrettede ventiler.

Dette næringsstof, foruden dets antioxidanter, minimerer udvidelsen af venerne og beroliger spændingen i forbindelse med lidelse af åreknuder.

Fordele ved morgenfrue

Morgenfrue

Morgenfrue blomster har antikoagulerende, anti-inflammatoriske og smertestillende egenskaber. Når disse egenskaber absorberes, optimerer de gennemgangen af blodgennemstrømning gennem arterierne.

I århundreder er de blevet brugt som behandling mod inflammatoriske problemer, da de reducerer hævelse, mens genopretningen af blodcirkulationen sker.

Derudover indeholder morgenfrue flavonoider, C-vitamin og essentielle mineraler, hvis absorbering forbedrer toniciteten og hudregenerationsprocessen.

Det er et af de bedste alternative midler mod åreknuder. Dette skyldes, at det beroliger blodkapillærbetændelse, samtidig med at blodet vender tilbage til overkroppen.

Sådan forbereder du denne olivenolie og morgenfrue behandling til at slippe af med åreknuder

Morgenfrue olie

Det vil ikke tage dig længe at tilberede dette middel derhjemme. Plus, det koster ikke særlig meget, i modsætning til andre produkter.

Vi anbefaler, at du køber 100% ekstra jomfru olivenolie, da det har bedre ernæringsmæssig kvalitet.

Ingredienser

 • 10 friske morgenfrue blomster
 • ¾ kop ekstra jomfru olivenolie (150 g)

Udstyr

 • En glasflaske med låg

Metode

 • Skær blomsterne og læg dem i glasflasken.
 • Rør olivenolie i og sørg for, at det helt dækker morgenfruen.
 • Forsegl beholderen godt og lad behandlingen marinere et mørkt sted i 10 dage.
 • Efter denne tid adskil blomsten fra olien og sæt dem på din krop.

Hvordan man bruger denne behandling

 • Tag så meget af det produkt, du har brug for, og masser det blidt ind i de områder, der er berørt af åreknuderne.
 • Gnid i glatte, cirkulære og kontinuerlige bevægelser, og tryk forsigtigt på området for at stimulere blodgennemstrømningen.
 • Sørg for, at produktet absorberes godt og lad det sidde på natten over.
 • Påfør denne behandling 3 til 4 gange om ugen, helst inden du går i seng.

Lider du af åreknuder? Vær forberedt på at lave denne behandling derhjemme og inkluder den i din skønhedsrutine for hurtigt at minimere udseende af åreknuder.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.