Sådan får du smuk og sund hud med citron

Vores hud er vores følgebrev. Derfor er det vigtigt at passe på det for at give den bedste version af os selv. På den anden side er det også vigtigt for vores selvværd, fordi det har stor effekt på, hvordan vi ser os selv.
Sådan får du smuk og sund hud med citron
Karla Henríquez

Bedømt og godkendt af læge Karla Henríquez.

Skrevet af Ángela Aragón

Sidste ændring: 11 oktober, 2022

Vidste du, at du kan få smuk og sund hud med citron? Det er nemt, billigt og helt naturligt.

Vores hud viser, hvordan vores krop har det invendigt. Men nogle gange er det en ulempe. Stress, søvnmangel og træthed kan afsløre noget om os, som vi ikke ønsker at vise. Det kan gøre os i dårligt humør.

Af den grund er det bedste at passe godt på det. Det er meget vigtigt at se i spejlet og finde et sundt billede. Det fylder os med positiv energi, som vi skal bruge for at starte dagen. Dette er især vigtigt, når vi går igennem en hård tid.

Af den grund er det bedste at bruge produkter, der er så naturlige som muligt. Disse produkter respekterer vores natur og har næppe nogen bivirkninger.

I dag skal vi tale om citron og hvordan du kan få smuk og sund hud med citron.

Derfor kan du få smuk og sund hud med citron

Kvinde med smuk og glat hud.

Som det er tilfældet med alle citrusfrugter, er citron rig på C vitamin, så det er en god antioxidant. Som følge heraf forsinker den udseendet af rynker og alderdoms pletter.

På samme måde hjælper det også med at producere melanin, og dermed lettes regenerering af huden.

Dette vitamin bruges også som helbredende middel. Det er ikke usædvanligt for os at have nogle små læsioner på huden på grund af voksning eller akne eller hudorme.

Citronsaft hjælper med at slippe af med pletter, eller i det mindste mindske dem.

Det giver også den fordel, at det tjener som en peelene middel. På denne måde kan vi slippe af med urenheder og olier, der sidder fast i huden.

Samtidig vil vi opnå en fast og klar hud, som giver os et glødende billede.

Se også denne artikel efter “Sådan får du smuk og sund hud med citron”:

Slip af med af vorter med denne hvidløg-citron behandling

Peel din hud med citron og sukker

Friske citroner ved siden af sukkerskaal.

Som du ved, har alle peelinger brug for en solid komponent til at åbne porerne. I dette tilfælde bruger vi hvide sukkerkorn.

Du må ikke falde for fristelsen til at bruge salt, fordi salt absorberer vand fra huden og har tendens til at tørre den ud.

Det kan virke underligt, at vi anbefaler denne ingrediens. Dette skyldes dog, at huden ikke filtrerer glukose, så det ikke kommer ind i kroppen. Den grove struktur gør det også til et perfekt instrument til at nå vores mål.

Ingredienser

 • 3 spsk (13 g) hvidt sukker
 • 3 spiseskefulde (45 g) olivenolie
 • 1/2 glas (125 ml) vand
 • Saften fra ​​1/2 citron

Forberedelse

 • Bland citronsaften med vandet.
 • Tilsæt sukkeret.
 • Hæld olien i lidt efter lidt og rør, indtil det blandes godt.

Påføring

Dens virkning ligner andre peelinger.

 • For det første skal du gøre området meget rent.
 • Anvend derefter peelingen med citron for at få en smuk og sund hud med cirkulære massager. Pas på, hvor meget pres du bruger for at undgå potentiel skade.

Se også denne artikel efter “Sådan får du smuk og sund hud med citron”:

6 måder at bruge citroner til skønhedsbehandling

Tone huden

Kvinde med lukkede oejne.

Ingredienser

 • Saften fra ​​1/2 citron
 • 1/2 glas (125 ml) vand
 • Du kan laver mere, så længe du respekterer mængderne
 • En vatpind

Forberedelse

 • Bland vand og citron for at forhindre, at citronen beskadiger huden. På denne måde fjerner vi det, vi ikke ønsker, og vi får det bedste fra dens utrolige egenskaber. Men hvis du bemærker nogen rødme, så prøv at tilføje mere vand.

Påføring

 • Våd vatpinden og send den forsigtigt over det hudområde, du ønsker at behandle.
 • Vent 20 minutter før skylning af det. I løbet af denne tid vil citronen arbejde for at rense, afklare og tone huden.
 • Bagefter fjernes blandingen med rigeligt med koldt vand og tør efter.
 • Derefter er den ideelle ting at bruge fugtighedscreme til at fuldende behandlingen effektivt.

For at få smuk og sund hud med citron, er det vigtigt at gå gennem de trin, vi har nævnt: Peele, tone og fugte.

For sidstnævnte er der også naturlige muligheder, som denne kakaosmør og E-vitamin creme til at fugtige dine hænder.

Vores hud er det, vi viser verden. Derfor er det vigtigt at passe på den for at skabe den bedste version af os selv. På den anden side er det også vigtigt for vores selvværd, fordi det har stor effekt på, hvordan vi ser os selv.

Det kan interessere dig ...
Bekæmp bumser med 3 natronmidler
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Bekæmp bumser med 3 natronmidler

Bumser er små hvide komedoner som ofte opstår på de områder på huden med mange talgkirtler. Heldigvis kan du bekæmpe bumser med de her 3 natronmidl...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • González-Molina, E., Domínguez-Perles, R., Moreno, D. A., & García-Viguera, C. (2010). Natural bioactive compounds of Citrus limon for food and health. Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis. https://doi.org/10.1016/j.jpba.2009.07.027
 • Dhanavade, M., Jalkute, C., … J. G.-B. J. of, & 2011, U. (2011). Study antimicrobial activity of lemon (Citrus lemon L.) peel extract. British Journal of Pharmacology and Toxicology. https://doi.org/10.1002/ajp.21003
 • Proksch, E., Brandner, J. M., & Jensen, J. M. (2008). The skin: An indispensable barrier. Experimental Dermatology. https://doi.org/10.1111/j.1600-0625.2008.00786.x

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.