Sådan kan du overraske en partner i sengen

I denne artikel vil vi dele nogle tips og hemmeligheder, der kan hjælpe dig med at overraske din partner i sengen. Det er værd at nævne, at hvis du i sidste ende ikke har prøvet visse ting, så ved du ikke, om du kan lide dem eller ej. Den bedste måde at åbne dit sind og opdage nye muligheder på er ved at prøve dem.
Sådan kan du overraske en partner i sengen
Isbelia Esther Farías López

Skrevet og kontrolleret af filosof Isbelia Esther Farías López.

Sidste ændring: 09 august, 2022

Det er vigtigt at være innovativ i seksuelle forhold for at overraske en partner i sengen. Rutine og kedsomhed kan føre til manglende lyst på begge sider og derfor blive et langsigtet problem.

Efterhånden som forholdet skrider fremad, bliver innovation en måde at vise samarbejde og tillid til den anden person på.

Åbn dit sind for at prøve nye ting

I sex, som i livet, har hver person præferencer og smag. Derfor vil det at prøve nye ting afhænge af hvert pars måde at være og interagere på.

Kvinde tager bh af for at overraske en partner i sengen

I denne artikel vil vi gerne dele nogle tips og hemmeligheder, der kan hjælpe dig med at overraske en partner i sengen. Det er værd at nævne, at i sidste ende, hvis du ikke har prøvet visse ting, ved du ikke, om du kan lide dem eller ej. Den bedste måde at åbne dit sind og opdage nye muligheder på er ved at prøve dem.

Tips til at overraske en partner i sengen

Overraskelser er en måde at vise din partner interesse på og holde lidenskabens flamme i live. Men for at disse handlinger skal være behagelige og velkomne, er det vigtigt at lære din partner bedre at kende og dykke dybere ned i hans/hendes fantasier og præferencer.

Når I begge er opmærksomme på hinandens smag og ønsker, kan det være lettere at finde en måde at overraske på i sengen og etablere en dybere forbindelse, mens I har det sjovt.

Tjek følgende muligheder!

En kropslig dessert

Efter en let middag kan du invitere din partner til at spise dessert i soveværelset.

  • Når de er i sengen, skal de tage tøjet af og dække kroppen med creme eller en sød glidecreme. Begynd derefter at køre din tunge forsigtigt hen over deres hud på en sensuel måde.
  • Hvis atmosfæren bliver varmere, kan du også fortsætte med at praktisere oralsex og invitere den anden person til at gentage handlingen i omvendt rækkefølge.

Glem ikke, at det til sidst vil være nødvendigt med et brusebad for at fjerne resten af maden eller glidecremen. Det er uden tvivl en god anledning til at tage et bad sammen!

Vi tror, du gerne vil læse: 6 grunde til, at du ikke kan nyde sex fuldt ud

Bind for øjnene og at føle sig frem kan hjælpe med at overraske en partner i sengen

Ifølge forskning udviklet i 2020 kan det, hvis I begge er enige, i sandhed også være spændende at tage et bind for øjnene på den anden person. På denne måde vil du ikke kunne bruge dit syn.

  • Hjælp partneren med at lægge sig ned på sengen, og begynd derefter at massere din partners krop med fingerspidserne.
  • Kærtegn og kys personen, mens din partner nyder resten af sine forstærkede sanser.

Du kan også tage din partners hænder og føre dem over din krop, så han/hun begynder at forstå den med berøring. Til dette er et godt alternativ at inddrage isterninger og føre dem hen over de mest følsomme områder.

Par har sex på gulv

Derudover er der andre muligheder til at ophidse dem med. For eksempel kan du ud over is også bruge smagsgivende glidecreme eller inddrage legetøj under handlingen.

Afhængigt af hvordan oplevelsen udvikler sig, kan du gå videre i legen og prøve forskellige muligheder. Hvis din partner tillader det, er en anden mulighed at binde deres hænder og dominere i et stykke tid. Eller lad dig tværtimod dominere.

Et nyt sted

Nogle gange er det muligt at have sex på overraskende nye steder, både i og uden for hjemmet. Som forklaret i en artikel udarbejdet af flere forskere fra universitetet i Paris, er det vigtige, at begge føler sig trygge ved det valgte sted for at lade sig rive med af lidenskaben og dermed nyde mest.

En anden mulighed er at skifte sted under selve akten. I kan f.eks. starte på badeværelset og derefter flytte til sengen, sofaen eller hvor I foretrækker det. Det er som forventet nemmere at gøre det i jeres eget hjem, da det giver mere tillid og tryghed.

Forbered atmosfæren med forskellige temaer

En erotisk atmosfære er altid et godt incitament: Stearinlys, dæmpet lys, sensuel musik, vovet lingeri osv. Alle disse elementer stimulerer sanserne og øger ophidselsen. Men hvis du vil overraske en partner i sengen, hvorfor så ikke bruge forskellige temaer?

Brug indretningen af rummet og dit tøj til at fremkalde forskellige scenarier: En middag på en elegant restaurant, en kamp med din partners yndlingshold eller en rockkoncert. Hver dag vil være en anderledes og spændende oplevelse!

Brug overraskelsesfaktoren

Overrask din partner midt om natten med provokerende kys og kærtegn, gå i bad med ham/hende, mens han/hun er i bad, væk ham/hende med oralsex. Disse uventede øjeblikke kan være perfekte til at skabe lidenskab.

Husk dog på, at det ikke er alle, der kan lide dette, så vær opmærksom på din partners signaler, og stop, hvis han/hun er utilpas ved denne handling.

Lidenskabeligt par

Tag initiativ til at overraske en partner i sengen

Intet er så ophidsende som at se din partner tage initiativet. Vær ikke bange for at tage initiativ til et seksuelt møde og dele dine vildeste fantasier. Du vil måske blive overrasket over din partners reaktion.

Alternativt kan du lægge små sedler i en æske med forskellige aktiviteter, lege eller stillinger, som du gerne vil prøve hver især, og tage dem frem tilfældigt, når du har lyst!

Leg med intensitet

Nogle gange behøver du ikke at ty til ekstravagante idéer for at overraske en partner i sengen. En simpel ændring af tempoet kan være nok. Vis dig selv som blød og kærlig til tider, grovere og impulsiv til andre tider. Du kan lege med rytmen, hastigheden og intensiteten af kys, kærtegn og bevægelser. Det vil helt sikkert give næring til flammerne!

Vi tror, at du vil kunne lide at læse: 5 sjove steder du bør have sex

Du kan overraske en partner i sengen og nyde jer selv sammen

At genopleve spændingen og lidenskaben, finde en måde at skabe kontakt på og vise, hvad du føler for den anden person uden ord, er uvurderligt. Derfor, hvis I begge føler, at det er en god mulighed, og at stedet er rigtigt til det på et hvilket som helst tidspunkt, hvorfor så ikke udnytte det?

Det er også værd at nævne vigtigheden af at være klar over, at sex er synonymt med konsensus. Det handler om at have det sjovt og lære sin partner at kende. Derfor bør du ikke se på sex med frygt eller som et tabu. På den måde bliver det noget, der er spændende for begge parter!

Det kan interessere dig ...
Doggystyle: Alt, hvad du behøver at vide om denne sexstilling
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Doggystyle: Alt, hvad du behøver at vide om denne sexstilling

Doggystyle: Teknikker, fordele, ulemper. Alt, hvad du har brug for at vide om denne stilling. Vi vil fortælle dig alt i dag.