Styrk dit immunforsvar med kun to ingredienser

Hvis du føler dig træt, slatten eller småsyg, så er det måske tid til at give dit immunforsvar et lille boost. Du behøver kun to ingredienser: Honning og gurkemeje.
Styrk dit immunforsvar med kun to ingredienser

Sidste ændring: 25 august, 2022

Dette naturmiddel med kun to ingredienser kan styrke dit immunforsvar og give det et boost, når du føler dig slatten.  Styrk dit immunforsvar med kun to ingredienser, læs mere nedenfor.

Naturmidlet kan hjælpe din krops naturlige forsvarsmekanismer på vej, men er ikke som sådan en medicin. Den skal derfor heller ikke bruges som medicin.

Hvis du har det dårlig, bør du altid først og fremmest tale med din læge.

Men hvis du er lige ved at blive syg – og du kan mærke forkølelsen komme snigende – så kan du hjælpe dit immunforsvar lidt på vej på en helt naturlig og ufarlig måde.

Her er lidt mere om, hvordan midlet virker, og hvordan du laver det:

 

Styrk dit immunforsvar med honning og gurkemeje

Kombinationen af honning og gurkemeje har været brugt i årevis. Den indeholder antibiotiske og antivirale egenskaber, som hjælper med at forbedre ens krops naturlige immunforsvar.

Begge ingredienser er nyttige til at styrke din krops naturlige forsvar af virus, bakterier og andre patogener, som kan gøre dig syg.

Selvom hver af dem kan bruges alene, vil vi i dag blande dem sammen i en behandling, der kombinerer begge ingrediensers gode egenskaber.

Her er først nogle af deres mange fordele:

 

Fordelene ved honning

Honning

Honning er længe blevet værdsat og har været flittigt brug i hjemmelavet hostesaft, te og lignende.

Honning indeholder antioksidanter, vitaminer og vigtige aminosyrer, og har også milde antibiotiske egenskaber. Derfor bruges honning ofte i hjemmet.

Honning hjælper desuden med at modvirke de negative effekter fra frie radikaler på ens celler. De hjælper også med at styrke ens væv og øge produktionen af antistoffer.

Når det anvendes indvordes og udvordes, kan honning forsænke væksten af bestemte typer bakterier, virus og svamp. Så det hjælper med behandlingen af bestemte sygdomme.

Det er et af de bedste midler, hvis du føler dig lidt slatten og har det som du er ved at blive syg, fordi det fremmer udskillelsen af slim og rydder ens luftveje.

Fordelene ved gurkemeje

Gurkemeje pulver

Gurkemeje er et krydderi, som kommer fra Indien. Det er blevet højt værdsat i hundredevis af år takket være dets anvendelsesmuligheder indenfor alternativ medicin og madlavning.

Det aktive stof i gurkemeje, curcumin, giver det dets karakteristiske orange farve og fungerer også som et naturligt anti-inflammatorisk, antibiotisk og smertestillende stof.

Dette stof kontrollerer ubalancer i den inflammatoriske proces af ens væv, ødelægger skadelige bakterielle molekyler og skaber en beskyttende barriere mod de patogener, som forårsager infektioner.

Af grunde, som stadig er ukendte, har dette krydderi mere end 150 egenskaber, som kan hjælpe din krop med at bekæmpe mange sygdomme.

Styrk dit immunforsvar med honning og gurkemeje

Forskellige typer honning

Denne behandling med honning og gurkemeje, kendt i mange kulturer som “gylden honning,” er et naturligt middel for ens helbred.

Mange personer spiser det dagligt som en metode til at styrke deres immunforsvar.

Det er vigtigt at bruge ingredienser, der er friske og af høj kvalitet. Jo bedre kvalitet, desto mere får du ud af naturmidlet.

 

Ingredienser

 • 4 spiseskefulde økologisk honning (100 gram)
 • 1 og 1/2 spiseskefuld stødt gurkemeje (15 gram)

 

Redskaber

 • 1 glasbeholder med låg
 • 1 lille træske

 

Fremgangsmåde

 • Først hældes honningen i en glasbeholder, og derefter tilsættes gurkemejen.
 • Så røres denne blanding sammen med en træske, indtil begge ingredienser er blandet.
 • Luk beholderen tæt og lad den stå natten over.

 

Sådan bruger du naturmidlet

 • Tag en skefuld af dette middel hver dag, helst på en tom mave.
 • For at gøre det nemmere at indtage det, kan man komme det i et halvt glas varmt vand.

 

Kontraindikationer

Patienter, som har galdesten eller leversygdomme, bør ikke anvende dette middel.

Drager du allerede nytte af alle disse fordele? Følg trinene ovenfor, så du med det samme kan styrke dit immunforsvar, når du føler dig slatten næste gang.

Styrk dit immunforsvar i dag! Hvad venter du på.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Maguiña Vargas, C. P. (2018). Uso racional de antibioticos. Uso racional de antibioticos.
 • Pedrique de Aulacio, M. (2002). Determinación De La Sensibilidad De Las Bacterias a Los Antibioticos (Antibiograma). Manual de Metodos Generales.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.