Brug teposer til at mindske mørke rander under øjnene

Teposer kan hjælpe med at lindre øjensygdomme samt hjælpe med at lindre hævede øjne og poser under øjnene. Hvorfor ikke prøve det af?
Brug teposer til at mindske mørke rander under øjnene

Sidste ændring: 09 august, 2022

Vidste du, at du kan bruge teposer til at hjælpe med at lindre enhver hævelse omkring øjnene eller poser og mørke rander under øjnene?

Mange mennesker har hævede øjne eller mørke rander under øjnene på grund af stress, for lidt søvn eller endda genetik. De fleste mennesker kan dog ikke lide at have poser eller mørke rander under deres øjne og ser det som noget, der påvirker deres naturlige skønhed.

Hvis du lider af hævelse eller mørke rander under dine øjne, skal du læse med her!

Denne artikel forklarer, hvordan man kan bruge forskellige teposer til at afhjælpe øjenproblemer. Disse teknikker kan også hjælpe dig med at se mere vågen og frisk ud til et kommende møde eller date.

Teposer og skønhed

Kvinde med tepose til at mindske mørke rander under øjnene

Caesalpinia pulcherrima teposer mod betændelse

Caesalpinia pulcherrima, også kendt som påfuglebusk eller Barbados stolthed, kan hjælpe med at behandle forskellige øjenplager. For eksempel, hvis du har poser under dine øjne på grund af, at du ikke sover nok, kan du bruge disse teposer til at hjælpe.

Læs også: Sådan kan du dække poser under øjnene med makeup

De anti-inflammatoriske egenskaber ved denne urt hjælper ikke kun dine øjne. De hjælper også med at mindske betændelse i leveren, sænke feber og behandle bronkitis og astma.

  • Hvis du vil bruge disse teposer til at reducere mørke rander eller poser under dine øjne, skal du først lave te som normalt og derefter lægge en varm eller kølig tepose på hvert øje.
  • Lad dem være der i cirka 15 minutter eller længere, hvis dine poser er meget fremhævede.

Kamilleteposer til at mindske mørke rander under øjnene

Kamille er et traditionelt middel til behandling af øjenlidelser

Selvom kamille kan hjælpe mod øjensygdomme, er det vigtigt at være forsigtig, når du bruger det, fordi nogle mennesker er overfølsomme eller allergiske over for planten.

I tilfælde af at du er sikker på, at du ikke har nogen allergi eller overfølsomhed overfor kamille, kan du få gavn af at bruge det.

Bare en påmindelse – når du bruger teposer, skal du sørge for, at de er godt forseglet uden huller for at sikre, at intet kommer ind i øjet. Hvis lidt af teen kommer ind i øjet, kan det (som med andre genstande) forårsage en infektion.

Hvordan kan du have nytte af at bruge kamille?

Kamille fungerer betændelsesdæmpende og vil reducere enhver hævelse eller poser under øjnene og hjælpe dig med at se mere vågen og frisk ud.

Fennikelteposer

Fennikelteposer kan bruges til at lindre trætte øjne forårsaget af at stirre på en computerskærm i mange timer om dagen eller af utilstrækkelig søvn.

Læs også: 6 naturlige drikke til en bedre søvn

De kan også hjælpe med følgende problemer:

  • Øjenbetændelse: Påføring af en tepose på hvert lukket øje i ikke længere end 10 minutter kan hjælpe med at reducere irritation og kløe forårsaget af øjenbetændelse. Husk dog, at denne infektion er meget smitsom.
  • Blefaritis: Dette er en betændelse, der forekommer i kanten af ​​øjenlågene. Symptomer inkluderer normalt betændelse, tørhed og øjne, der løber i vand. Fennikelteposer kan lindre disse symptomer og også hjælpe mod bygkorn.

Råd om mørke rander og poser under øjnene

Kvinde med teposer på øjnene

Som vi har set, kan teposer hjælpe ved mørke rander, poser under øjnene og endda lidelser som øjenbetændelse. Her er et sidste tip til behandling af mørke rander og poser under øjnene. Først skal du afkøle teposerne ved at lægge dem i køleskabet.

Kulden stimulerer blodomløbet og hjælper med at dræne øjenområdet for eventuelle væsker. Efterlad blot teposerne i køleskabet i et par minutter, og læg derefter en kold tepose over hvert øje og lad sidde i ti minutter.

Har du normalt mørke rander eller poser under øjnene? Lider du af hævede øjne eller lidelser som øjenbetændelse?

I så fald håber vi, at disse enkle midler kan hjælpe dig. Men husk at være meget forsigtig med kamillete og sørg for, at du ikke lider af allergi eller overfølsomhed. Husk også at sikre dig, at hver tepose er forseglet, så der ikke kommer noget i dine øjne.

Tag 10 minutter ud af din dag for at lindre dine øjne og slappe af med disse midler.

Det kan interessere dig ...
Sådan undgår du at få mørke rande under øjnene
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Sådan undgår du at få mørke rande under øjnene

Du kan fjerne noget af den hævelse, der kommer med mørke rande, med en massage. Det kan demlig øge blodcirkulationen og dræne området for ekstra væ...  • Castro-Muñoz, Rosario, Castro-Cepero, Viviana, & Ceroni-Stuva, Aldo. (2015). Fenología de Caesalpinia pulcherrima (L.) Sw. en un jardín botánico urbano de Lima, Perú. Ecología Aplicada14(2), 201-209. Recuperado en 15 de febrero de 2019, de http://www.scielo.org.pe/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1726-22162015000200012&lng=es&tlng=es.
  • Fano Machín, Yey. (2016). Complicaciones de la Blefaritis. Presentación de caso. Revista Habanera de Ciencias Médicas15(1) Recuperado en 15 de febrero de 2019, de http://scielo.sld.cu/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1729-519X2016000100010&lng=es&tlng=es.
  • Rodríguez Aguado, O. (2001). Un acercamiento a la medicina popular en Ubrique (1996-1997). Cultura de los cuidados, Año V, n. 10 (2. semestre 2001); pp. 46-62.
  • Rojas Mejía, Á. M. (2007). Plantas medicinales en el manejo de enfermedades oculares.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.