6 ting, lykkelige par gør sammen hver uge

Lykkelige par ved, hvordan man respekterer hinandens individualitet, og behøver ikke at være sammen hele dagen. De sørger dog også for at tilbringe tid sammen som et par.
6 ting, lykkelige par gør sammen hver uge

Skrevet af Okairy Zuñiga

Sidste ændring: 26 august, 2022

Hvor mange gange har du mødt lykkelige par, der får deres forhold til at se så let ud? Hvis du er i et af disse forhold, tillykke! Hvis du ikke er det, er der imidlertid mange forskellige mulige situationer eller problemer, der har en indflydelse på dit forhold til din partner.

Vi ved, at daglige problemer kan slide på et forhold. Derfor er det vigtigt at tage foranstaltninger for at forbedre alle aspekter af dit forhold. På den måde, i stedet for kun at være lykkelig nogle gange, vil du nyde dit forhold fuldt ud.

Selvom alle nyder at have tingene på deres egen måde, er der visse ting, som lykkelige par gør hver uge. Heldigvis er det enkle ting, som du nemt kan gøre. De påvirker ikke dine andre ansvarsområder eller forhold.

Ønsker du at opdage nogle hemmeligheder til succes i dit forhold?

Fortsæt med at læse og find ud af seks ting, som lykkelige par gør hver uge.

1. Lykkelige par udfører husligt arbejde sammen

Lykkelige par udfører husligt arbejde sammen, som dette par, der maler

Lyder dette underligt? Det er det ikke.

Sandheden er, folk bliver vant til at dele husligt arbejde for at holde tingene rene og tror ikke, at samarbejde her kan være nøglen til lykke. At bruge en dag hver uge på pligter sammen styrker jeres forhold og giver jer mulighed for at tale sammen.

Samtidig samarbejder i om en opgave, der forbedrer jeres hjem for jer begge.

2. Morgenmad på sengen

Du viser din partner, at du elsker ham eller hende, med hver en gestus og handling du gør. Derfor er det meget effektivt for lykkelige par at spise morgenmad i sengen en gang om ugen. Det bedste er at fortsætte med at være spontan.

Du synes måske, at det ikke er så vigtigt. Men at vågne op lidt tidligere og gøre noget, som din partner vil nyde, får din partner til at føle sig speciel og begejstret.

Hvis du ikke har meget tid til at se hinanden i løbet af ugen, er dette en god vane at komme ind i. Du finder ud af, at det er meget mere værdifuldt end en dyr gave.

Du kan også læse: Fordele ved frugt til morgenmad

3. Sluk for teknologi for en dag

En anden ting, som lykkelige par gør hver uge, er at tilbringe tid sammen uden teknologi eller distraktioner. For mange mennesker er dette en af de sværeste ting at gøre.

Gør det dog til dit mål at tilbringe én dag uden at læse gennem nyhederne eller scrolle gennem sociale medier. I stedet skal du tale med din partner og tale om din uge.

Du vil sikkert opdage, at der er en uendelig mængde ting, som du ikke har talt om. Ved at gøre det lidt efter lidt vil jeres forhold blive stærkere. Tal om dig selv, dine mål, dine nye udfordringer, nye forventninger og din familie. Du er måske forbløffet over, at din partner har gennemgået meget de seneste måneder, som du ikke engang har hørt om.

4. Lykkelige par snakker og har sex

Lykkelige par dyrker sex ofte

Lykkelige par ved, at der altid skal være plads til nogle sjove aktiviteter, og sex bør aldrig være tabu med din partner. Tværtimod, så er det vigtigt at tale om det i alle sunde forhold og tage sig tid at være sammen intimt hver uge.

Sex hjælper dig med at være mere forenet, have bedre kommunikation og forbedre dit helbred. Du behøver dog ikke udføre underlige positioner eller eksperimentere med feticher, som du ikke er interesseret i. Giv dig selv tid til at finde ud af, hvad du kan og ikke kan lide.

Nogle gange overser folk med travle tidsplaner denne aktivitet. Men hvis du gør det i længere tid, vil det før eller senere påvirke dit forhold.

Læs også denne artikel: 5 tips til et bedre sexliv

5. Arbejd på projekter sammen

Hvor langt vil du gå med din partner? Vil du arbejde på delte projekter?

Dette er et grundlæggende spørgsmål, man skal stille sig selv, inden man planlægger noget med ham eller hende.

At skabe projekter sammen vil hjælpe dig med at få et sundt og velbegrundet forhold. Lykkelige par taler om deres ønsker, frygt og mål.

Udnyt tiden sammen, mens I udfører pligter eller er uden elektronik en tid, for at skabe nye mål sammen eller støtte hinanden i jeres individuelle mål. Du finder ud af, at der er mange ting, du kan opnå i et forhold. For nogle er det at få et barn, mens andre par foretrækker at rejse sammen.

Find ud af, hvad du gerne vil, og hvordan du opnår det. At arbejde sammen hjælper lykkelige par med at skabe mere sikkerhed og stabilitet til at opnå deres mål.

6. Bevar dit personlige rum

Vi har talt om, hvor vigtigt det er for lykkelige par at tilbringe tid sammen. Det er dog også vigtigt for begge mennesker at have deres alenetid.

En gang om ugen, prøv at have et par timer eller en hel dag uden din partner. Benyt lejligheden til at gå i biografen alene, tilbringe tid med dine venner, besøge din familie eller lave en hobby, som du kan lide. At have lidt uafhængighed i et forhold er helt sundt og nødvendigt for begge parter.

Hvilken af disse aktiviteter gør du sammen med din bedre halvdel? Hvilke synes du er vigtigere? Hvilke andre vaner anbefaler du, at man laver sammen?

Det kan interessere dig ...
6 måder du kan styrke dit forhold med din partner
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
6 måder du kan styrke dit forhold med din partner

Det er vigtigt at styrke dit forhold med din partner efter et skænderi. Føl ikke, at du taber, for det, du rent faktisk gør, er at give dem en ny m...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Castrillón Muñoz, Eduardo, Terapia de pareja: una mirada a sus procesos. Revista Colombiana de Psiquiatría [en linea] 2008, 37
  • Moral de la Rubia, José, Frecuencia de relaciones sexuales en parejas casadas: diferencias entre hombres y mujeres. Estudios sobre las Culturas Contemporáneas [en linea] 2011, XVII (Sin mes)
  • Ribeiro Ferreira, Manuel. (2004). Relaciones de género: equilibrio entre las responsabilidades familiares y profesionales. Papeles de población10(39), 219-237.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.