Derfor skal du vaske ansigtet med æblecidereddike

Æblecidereddike er et økologisk produkt, der giver interessante fordele for huden. Takket være dets bidrag fra syrer og antioxidantforbindelser er det ideelt til at fjerne pletter og bumser eller akne.
Derfor skal du vaske ansigtet med æblecidereddike
Maricela Jiménez López

Bedømt og godkendt af læge Maricela Jiménez López.

Sidste ændring: 26 august, 2022

Æblecidereddike er et af de økologiske produkter, som vi kan udnytte på flere måder derhjemme. Selv om det er kendt for sine kulinariske anvendelser, har det også anvendekser som et hjemme- og skønhedsprodukt. Der er for eksempel mange fordele ved at vaske ansigtet med æblecidereddike.

I denne artikel ønsker vi at fremhæve dets egenskaber som allieret til hudpleje. Mens der er mange konventionelle produkter til dette formål, giver anvendelsen af denne naturlige ingrediens interessante fordele.

Faktisk har de i de seneste år fået stor berømmelse. Nu anerkender mange berømtheder det som deres “hemmelighed” til at få strålende hud. Derudover er det et produkt, der er tilgængeligt for alle, da det er meget billigt og nemt at få i ethvert supermarked.

Ved du hvorfor det er godt at vaske dit ansigt med æblecidereddike? Hvis du stadig ikke inkluderer det i din skønhedsrutine, så gå ikke glip af det. Her skal vi tale om flere grunde til at begynde at bruge det.

Derfor skal du vaske ansigtet med æblecidereddike

En kande æblecidereddike.

På grund af koncentrationen af organiske forbindelser og antioxidanter er æblecidereddike et godt supplement til strålende hud. Dens eksterne applikation kan tjene som et alternativ til nogle kommercielle rengøringsmidler, da det giver lignende fordele:

Det bekæmper overskydende fedt

De organiske syrer indeholdt i æblecidereddike hjælper med at regulere din huds pH for at reducere overskydende fedtproduktion. Disse stoffer giver det en stærk sammenhængende virkning, der mindsker det lyse og beskidte udseende.

Det reducerer akne

Ved at vaske dit ansigt med æblecidereddike, kan du fjerne de rester, der bevares inde i porerne.

Derfor er dens regelmæssige anvendelse en alternativ løsning mod hudorme og akne eller bumser.

Læs også: Akne og hudorme: Grøn te kan hjælpe

Det renser alderdomspletter

Plettet hud.

Denne ingrediens indeholder alfa-hydroxysyrer eller AHA-forbindelser. Disse har evnen til at fjerne døde celler, der forårsager pletter. Derfor, når dit ansigt absorberer dem, aktiverer de din cirkulation og cellegenereringsprocessen.

Det lindrer forbrændinger

Ansigtsrensning med æblecidereddike minimerer også den skade, der kommer fra solskoldning eller utilsigtet solskoldning.

Takket være dens antioxidant- og antiinflammatoriske egenskaber mindsker den direkte brug forbrændingen og fremskynder genopretningen.

Det virker som et styrkende middel

Derudover er en anden interessant grund til at vaske dit ansigt med æblecidereddike, at det tjener som et alternativ til tonics.

Absorberingen af ​​eddikesyre og alfa-hydroxysyrer minimerer udvidede porer. Derudover toner det vævene for at forhindre slaphed og rynker.

Læs også: 7 naturlige hjemmelavede scrubs mod hudorme

Det forhindrer infektioner

De antimikrobielle og antimikrobielle forbindelser, der koncentrerer sig om denne ingrediens, hjælper med at beskytte din hud mod de stoffer, der forårsager infektioner.

Desuden er den velegnet til følsom hud og har beroligende virkninger, som reducerer allergier.

Sådan skal du vaske ansigtet med æblecidereddike

En kande æblecidereddike.

Bare rolig: Det er nemt at vaske ansigtet med æblecidereddike.

Alt du skal gøre er at købe 100% ren æblecidereddike, da raffinerede midler ikke har samme næringsmæssige kvalitet.

 • Upasteuriseret eller filtreret eddike indeholder naturlige enzymer, pektiner og oligoelementer, der er nøglen til behandling af huden.
 • Det er naturligvis ikke udelukkende til kulinarisk brug. Det er også egnet til topiske applikationer og medicinske præparater.
 • Normalt er udseendet mere grumset i bunden af ​​flasken, og aromaen er lidt stærkere.

Ingredienser

 • 5 spiseskefulde økologisk æblecidereddike (75 ml)
 • 1 kop koldt vand (250 ml)

Fremgangsmåde

 • Fortynd en spiseskefuld æblecidereddike i en kop vand.

Bemærk: Du skal altid kombinere det med vand, da dets syrer er stærke og kan irritere din hud, hvis du bruger det direkte.

Sådan bruger du det

 • Om aftenen, straks efter at du har fjernet din sminke, sprøjt behandlingen over hele dit ansigt.
 • Det er bedst at lave en lille test på et af dine hudområder for at kontrollere, at det ikke producerer uønskede reaktioner (husk at alle hudtyper er forskellige).
 • Hvis der ikke er noget problem, så gnid det med blide massage over hele huden, indtil det er godt absorberet.
 • Lad det stå i 30 minutter og skyl det af med koldt vand.
 • Gentag påføringen i 5 dage i træk, hvil i 2 og genstart den.

Er du bekymret for lugten? Det er ikke et problem! Ved fortynding af produktet i vand vil den blive væsentligt reduceret. Vær derfor ikke bange for at prøve at vaske ansigtet med æblecidereddike

Det kan interessere dig ...
Utrolige naturlige midler til at lindre hovedpine
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Utrolige naturlige midler til at lindre hovedpine

Der er forskellige former for smerter, når det kommer til hovedpine. I dagens indlæg får du utrolige naturlige midler til at lindre hovedpine. • Yagnik, D., Serafin, V., & J Shah, A. (2018). Antimicrobial activity of apple cider vinegar against Escherichia coli, Staphylococcus aureus and Candida albicans; downregulating cytokine and microbial protein expression. Scientific reports, 8(1), 1732. doi:10.1038/s41598-017-18618-x
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5788933/
 • Johnston C, et al. (2006). Vinegar: Medicinal uses and antiglycemic effect.
  ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1785201
 • Gopal J, et al. (2017). Authenticating apple cider vinegar’s home remedy claims: Antibacterial, antifungal, antiviral properties and cytotoxicity aspect. DOI:
  10.1080/14786419.2017.1413567

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.