3 grunde til at du bør inkludere magnesium i din kost

Takket være dets evne til at knytte sig til vores hormoner kan magnesium hjælpe os med at lindre forskellige problemer i forbindelse med ubalancen af vores hormoner i dagene før vores menstruation
3 grunde til at du bør inkludere magnesium i din kost
Elisa Morales Lupayante

Skrevet og kontrolleret af Idrætspædagog og ernæringsekspert Elisa Morales Lupayante.

Sidste ændring: 26 august, 2022

Måske som du begynder at læse denne artikel, kan du starte med at have flere spørgsmål end klarhed om magnesium og dens virkninger i din daglige kost. Men i slutningen af ​​artiklen håber vi at du ved, hvorfor du skal inkludere magnesium i din kost.

Bare rolig. I dag på vores blog viser vi dig dets sande betydning.

Når du handler ind, har det nok aldrig strejfet dine tanker at kontrollere, hvilke næringsstoffer de forskellige fødevarer har tendens til at indeholde. Det samme gælder i forhold til magnesium.

Virkningerne af dette element er mere betydningsfulde end du måske har forestillet dig.

Men du bør have flere ting i tankerne, fordi rækkevidden af ​​dette mineral er utrolig bredt, selv om det er særdeles ukendt for mange.

I modsætning til andre elementer som jern og kalcium, har folk ikke en tendens til at genkende det ligeså let.

Faktisk viser nogle undersøgelser, at op til 48% af befolkningen i USA kan have et underskud af dette mineral.

På trods af dette, er grunden til, at det er vigtigt at medtage det i din kost særdeles overvældende. Derudover findes magnesium i mange forbindelser og isolerede former i et uendeligt antal naturlige og forarbejdede fødevarer.

Læs også denne artikel efter “3 grunde til at du bør inkludere magnesium i din kost”:

De fantastiske fordele ved magnesium

Men her deler vi de bedste 3 grunde til, at du seriøst bør overveje at bruge det til at støtte dig selv og forbedre dit velbefindende.

Samlet set varierer disse grunde fra at understøtte assimileringen af ​​D-vitamin til terapeutisk lindring fra mange forhold, herunder:

  • Fibromyalgi
  • Aurikulær fibrillation
  • Type 2 diabetes
  • Præmenstruelt syndrom
  • Kardiovaskulære hændelser
  • Migræne
  • Alderdom

Ja, tro det eller ej, alle disse sygdomme kan lindres, forhindres eller forbedres, simpelthen gennem et øget, regelmæssigt indtag af magnesium i din kost.

Nedenunder kommer der en liste over alle de grunde, der skiller sig ud, så du bedre kan forstå dette mineral og de fordele, det giver.

Tre grunde til at inkludere magnesium i din kost

Vitaminpiller

Din kost skal omfatte alle slags fødevarer, og du bør også vide, hvilke, der er de bedste mineraler til at ernære din krop på en sund måde. Magnesium er nøglen blandt dem.

Det indeholder større fordele for den menneskelige krop end andre mineraler som fosfor, kalcium, jern, zink, silicium eller kalium.

En del af dit velbefindende vil være umuligt uden det, og når du smiler kan du se, hvor vigtigt dens virkninger er for dine tænder.

1. Det er ideelt til helbredelse af dine knogler og tænder

Kvinde der smiler

Det er rigtigt, at calcium får en masse kredit når det kommer til dine knogler og tænder. Imidlertid spiller magnesium også en vigtig rolle på dette område, fordi det fungerer som en “fixer” til de andre elementer.

Det vil sige, hvis du har en magnesiummangel, har du svært ved at opnå tilstrækkelige kalciumniveauer.

Blandt mange andre ting kan osteoporose og huller være konsekvensen af ​​denne mangel.

Vi anbefaler, at du inkluderer fødevarer, der er rige på dette mineral, som mejeriprodukter og frugter, der er rige på D-vitamin:

  • Abrikoser
  • Æbler
  • Guayaba

2. Det hjælper med at reducere symptomer på præmenstruelt syndrom

Vi ved, hvor generende præmenstruelt syndrom kan være for kvinder.

Magnesium skiller sig ud som et mineral, der knytter sig til vores hormoner og effektivt regulerer deres indflydelse og dermed lindrer nogle symptomer på smerte og følsomhed.

Med hensyn til menstruationskramper, hvis du har spist masser af fødevarer med højt magnesiumindhold i løbet af måneden før, vil du bemærke, hvordan dette kan reducere smerten betydeligt.

3. Det bekæmper søvnløshed

Mand der er soevnloes - Magnesium i din kost

Søvnmangler er et problem for en betydelig del af befolkningen.

Der er flere årsager, der kan påvirke vores søvn betydeligt. Men når det kommer til magnesium, har det vist sig, at et underskud af dette mineral direkte påvirker udviklingen af ​​søvnløshed.

Melatonin er et hormon, som påvirker reguleringen af ​​vores søvn. Når der er en magnesiummangel i kroppen, opstår der søvnløshed. Det skyldes, at der er et forhold mellem dette mineral og at kunne sove godt.

Vi anbefaler, at du læser denne artikel efter “3 grunde til at du bør inkludere magnesium i din kost”:

De 10 bedste fødevarer til at bekæmpe søvnløshed

Afslutningsvise betragtninger

På vores blog anbefaler vi mange af de bedste og mest optimale måder at passe på dit velvære.

Blandt dem er fordelene ved magnesium til din krop helt klart og skiller sig betydeligt ud.

Sørg for at du inkluderer mange fødevarer, der indeholder det i din kost for at hjælpe dig sig med at assimilere det. Selvfølgelig bør du altid være opmærksom på, hvad du kommer ind i din mund og hvilke fordele og grunde der er til at spise det.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.