4 naturlige lægemidler med natron og citron, som du kan lave derhjemme

Natron og citron kan bruges som et supplement til at regulere mange forskellige kropsfunktioner. Men det er ikke en mirakelkur. Der er nogle ting, der skal behandles medicinsk.
4 naturlige lægemidler med natron og citron, som du kan lave derhjemme

Sidste ændring: 29 september, 2018

Et glas vand med lidt natron og citronsaft vil gøre din krop mere basisk og give nogle fremragende sundhedsfordele, som vi vil dække i den følgende artikel. I denne artikel vil vi fortælle dig om 4 naturlige lægemidler med natron og citron, som du kan prøve!

De sundhedsmæssige fordele ved lægemidler med natron og citron

Det er ikke besværligt at lave lægemidler med natron og citron. Du kan gøre det derhjemme.

Der er en vis polemik omkring disse lægemidler med natron. Problemet opstår, når de ses som mirakelkure . Vi skal huske, at det er en simpel drik, og vi bør ikke give den mirakuløse egenskaber eller forvente at den behandler noget alvorligt. Vi må huske at tage det for, hvad det er: natron og citron er et kosttilskud, der kan hjælpe med at regulere grundlæggende kropsfunktioner, give velvære og vægttab, bekæmpe inflammation og afgifte, …men det vil ikke helbrede kræft. Giver det give nogen fordele? Helt klart. Men husk at tage kosttilskud som anvist og indtag det i moderate mængder.

Med det i tankerne, lad os tage et kig på nogle af de sundhedsmæssige fordele, lægemidler med natron og citron har at tilbyde:

1. Nyrernes sundhed

Måske er du et af ​​de mennesker, der er uheldige nok til at lide af nyre- eller vandladningsproblemer, nyresten, eller du mister nyrefunktionen.  Hver af disse faktorer kan gøre dit helbred værre, men der er en simpel løsning, som du kan tage efter hvert måltid: et glas vand med en spiseskefuld natron og et par dråber citronsaft. Denne løsning vil bidrage til at hæve pH-værdien i ​​din krop, gøre den mere basisk. Din nyrefunktion vil forbedres, og de vil være bedre i stand til at filtrere dit blod korrekt og efterlade færre urenheder i blæren, som kan forårsage en infektion. Dette middel, anbefalet af mange nyrespecialister, vil bidrage til at genoprette balancen på dine kropsfunktioner og forbedre dit velvære. Når nyrerne ikke fungerer korrekt, skyldes det somme tider, at der bygges for meget syre op i systemet. Dette basiske middel vil neutralisere syren og vil gøre dig godt.

2. Bedre fordøjelse

Vores bedstemødre plejede altid at sige, at der ikke er noget bedre for fordøjelsesproblemer end en spiseskefuld natron i et glas vand. Hvis vi tilføjer et par dråber citronsaft, vil vores mad fordøjes bedre, og det vil bekæmpe den syre, der kan inflammere maven og spiserøret, forhindre luft i maven og sure opstød.

Hvis du spekulerer på, om din krop lider af forhøjede syreniveauer og har brug for at blive neutraliseret, så tag tag et kig på din fordøjelse. Hvis du har svært ved at fordøje din mad, kan det være en god ide at tage dette middel. Tag det for at rense dine tarme for toksiner og gærede fødevarer.

3. For en sund lever

Denne alkaliske drik kan udrette mirakler for   din levers sundhed. Det fungerer som en katalysator for at hjælpe leveren til at rense kroppen mere effektivt.  Husk, leveren er ligesom kroppens laboratorium, der afgifter, renser blodet, og danner vitaminer og enzymer. Hvis det tages dagligt på tom mave, giver et glas vand med en spiseskefuld natron og et par dråber citronsaft C-vitamin og antioxidanter; og det er en fantastisk måde at holde din lever sund på og sørge for at den fungerer korrekt.

4. Vægttab

Vil du gerne tabe dig? Natron er igen den rette løsning. Tag bare en spis es kefuld natron opløst i et glas vand   med saften af en halv citron hver dag. Denne medicin vil rense kroppen for giftstoffer og fremmede elementer, der forårsager betændelse, skader på tarmene og væskeophobning. Ved at hæve din pH til et basisk niveau fremmer det fedtforbrænding til at hjælpe med vægttab.

Hvordan kan jeg indtage natron med citron?

BagepulverIVand

Den mest almindelige måde at tage natron med citron er om morgenen på tom mave. Vandet skal være lunkent, ikke varmt eller koldt. Det eneste, du behøver, er en spiseskefuld natron helt opløst i vandet sammen med saften af ​​en halv citron. Denne drik er ideelt til afgiftning, vægttab og omsorg for leveren. Hvis du tager dette middel for dine nyrer, kan det være godt, at drikke det efter et måltid.

Brug ikke denne kur hvis du har tendens til at opleve høje niveauer af stress. Natron kan nemlig øge stressniveauet. Du bør også begrænse dit brug af dette middel, hvis du lider af mavesmerter fordi det kan føre til ubehag. Husk, det er et godt middel til at fremme dagligt velvære, men det bør ikke betragtes som en “mirakelkur”.

 


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.