Bliv slank med denne smoothie med agurk, citron og mynte

Takket være dens ingrediensers vanddrivende egenskaber, er denne naturlige smoothie fantastisk til at afgifte kroppen, vægttab og til at undgå ophobning af væske.
Bliv slank med denne smoothie med agurk, citron og mynte
Elisa Morales Lupayante

Bedømt og godkendt af Idrætspædagog og ernæringsekspert Elisa Morales Lupayante.

Skrevet af Okairy Zuñiga

Sidste ændring: 12 oktober, 2022

Der findes intet mere forfriskende en denne smoothie med agurk, citron og mynte. Alle ingredienserne er naturlige og findes i ethvert køkken der er nogenlunde velforsynet med sunde fødevarer. Denne smoothie er også lækker, virkelig nem at lave og vil hjælpe dig med at tabe dig på en naturlig måde. Tag et kig på ingredienserne nedenfor for at forstå hvordan denne opskrift vil hjælpe dig med at blive slank.

Fordele ved agurk

Agurk skaaret i skiver

Agurk indeholder meget få kalorier – cirka 16 kalorier pr. 100 gram. Når dit daglige indtag af kalorier er lavt, forbrænder du dem stabilt, fordi din krop automatisk forbruger af dit overskydende fedt.

Denne agurkesmoothie forbedre din fordøjelse og øger dit stofskifte. Den får simpelthen dit stofskifte til at fungere og arbejde meget bedre. Du vil forbrænde mere energi, du vil lagre mindre fedt og som resultat heraf, vil du tabe dig.

Agurk er fantastisk til at afgifte kroppen. Den består af 95 % vand og 5 % fibre. Agurk hjælper med at rense kroppen og fjerne affaldsstoffer der kan hæmme din fordøjelse.

At fjerne affalds- og giftstoffer fra kroppen er vigtigt for at opretholde et sund fordøjelsessystem, fordi det renser og forbedre fordøjelsesprocesserne og hjælper dit stofskifte i dets arbejde. Derudover mætter fibrene i agurken, hvilket kontrollere din sult og afholder dig fra at overspise.

På grund af dens vandindhold har agurken en fantastisk naturligt vanddrivende egenskab. Det hjælper med at fjerne natrium fra det vand kroppen holder på.

Anbefalet læsning efter “Bliv slank med denne smoothie med agurk, citron og mynte”:

Hjemmemidler med grønne mynteblade

Fordele ved mynte

Mynteblade er rige på fibre som hjælper med at:

 • Forhindre forstoppelse.
 • Reducere ens kolesterol.
 • Forhindre vægtforøgelse og fedme.
 • Stimulere enzymer i fordøjelsen.
 • Omdanne fedt til brugbar energi.

Udover at hjælpe med vægttab, forbedre mynte også fordøjelsen, forhindre kvalme, hjælper med at fjerne luftvejsproblemer, depression og dårlig ånde.

Mynteblade indeholder også små mængder af catechin og koffein. Disse to kemiske produkter har en tendens til at forøge ens stofskifte og højne ens kropstemperatur, hvilket får kroppen til at forbrænde flere kalorier.

I denne smoothie med agurk, citron og mynte, bidrager mynten med en aromatisk duft som har stor indflydelse på din appetit og din kontrol over din sult.

Fordele ved citron

Citronvand

Saften fra én citron indeholder næsten en fjerdedel af det dagligt anbefalede indtag af vitamin C. Det er en fantastisk antioxidant, som hjælper med at forbedre kroppen funktioner og ens generelle, fysiske helbred.

Citronsaft er også naturligt vanddrivende. Når det tilsættes vand fremmer det også udskillelsen af overflødige væsker. Dette kan være med til at afhjælpe oppustethed og forstoppelse.

 • De polyphenoler der findes i citron hjælper med at forhindre en forøgelse af kropsfedt.
 • De små mængder af kalium i citroner forbedre fordøjelsen.
 • Citronsyren hjælper leveren med at producere mere galde, hvilket også forbedre fordøjelsen.

I denne smoothie med agurk, citron og mynte, forhindre citronen også mynten fra at blive brun. Men det er stadig vigtigt at drikke smoothien så snart den er klar.

Fordele ved vand

Vand holder kroppen hydreret, hvilket er virkelig vigtigt fordi dehydrering hæmmer kalorieforbrændingen. Derudover smører det led og muskler under træning og hjælper blodet med at levere ilt til musklerne.

Vand hjælper også på din mæthedsfornemmelse når du spiser og forhindre dig i at overspise.

I denne smoothie med agurk, citron og mynte, holder vandet ingredienserne friske og bedrager til den flydende konsistens.

Læs også denne artikel efter “Bliv slank med denne smoothie med agurk, citron og mynte”:

Opdag de mange sundhedsfordele ved myntete

Opskrift på smoothie med agurk, citron og mynte

Citron og agurk - smoothie med agurk

Ingredienser:

 • 125 mL citronsaft
 • 1 agurk
 • 4 mynteblade
 • Isterninger
 • 250 mL vand

Tilberedning

 • Skræl agurken, fjern kødet i midten og skær i skiver.
 • Blend alle ingredienser indtil de har en god konsistens.
 • Du kan tilføje isterninger senere, hvis du ikke kan blende dem med de andre ingredienser.
 • Hæld smoothien på en kande og stil den på køl i et par minutter inden servering.

Vi anbefaler at du drikker smoothien på tom mave mindst én gang om igen for at holde kroppen ren.

Det kan interessere dig ...
To slankekure der øger dit stofskifte og hjælper dig med at tabe dig
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
To slankekure der øger dit stofskifte og hjælper dig med at tabe dig

Et af målene med en sund kostplan er at fremskynde stofskiftet for at bekæmpe overskydende vægt. Her er to slankekure der øger dit stofskifte. • Healthline.com 10 Easy Ways to Boost Your Metabolism (Backed by Science) [Online] Available at: www.healthline.com/nutrition/10-ways-to-boost-metabolism
 • Menéndez Soriano C. Efectos vasculares de la quercetina y la catequina: interacciones y papel de los procesos de conjugación y desconjugación metabólica. Universidad Complutense de Madrid (2012)

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.