5 gode snacks til slankekuren

29. april 2019
Popcorn er et af de bedste snacks slankekuren der findes. Alle elsker denne lækre snack, og den er billig og nem at lave.

En slankekur kan være let i starten. Den begynder dog at blive hårdere at overholde efter et par dage, når du begynder at få lyst til snacks, og måske vælger usunde fødevarer for at tilfredsstille din sult. Derfor er det vigtigt at have sunde snacks til slankekuren.

Problemet er, at ingen har lyst til at at spise salat eller grøntsager som snacks. Heldigvis kan du i denne artikel finde nogle af de bedste snacks til slankekuren, der rent faktisk kan hjælpe dig med at tabe dig.

Giv dem alle et forsøg og implementer dem i din slankekur! De gøre slankekuren lettere at holde, og derefter kan du begynde at udforske nye retter med disse ingredienser.

1. Hjemmelavede popcorn er en af de lækre snacks til slankekuren

hjemmelavet popcorn

Popcorn er et af de bedste snacks slankekuren der findes. Alle elsker denne lækre snack, og den er billig og nem at lave. Her er en opskrift med et ekstra smags-strejf, der helt sikkert vil få dig til at stoppe med at spise mikrobølge-ovns-popcorn.

Du vil helt sikkert foretrække naturlige popcorn end dem du forbereder i mikrobølgeovnen. Problemet med disse slags popcorn er, at de indeholder tilsætningsstoffer, for meget salt og for mange konserveringsmidler.

Ingredienser

 • ½ kop popcorn-kerner (100 g)
 • 1 tsk havsalt (5 g)
 • 1 kniv friskmalet sort peber
 • 2 spiseskefulde vegetabilsk olie (30 ml)

Sådan gør du

 • Varm olien i en dyb gryde.
 • Tilsæt derefter popcorn-kernerne og dæk gryden til for at forhindre kernerne i at hoppe ud.
 • Når kernerne popper, skal du ryste gryden godt, for at forhindre at de brænder på.
 • Når hovedparten af ​​kernerne er poppet, skal du fjerne gryden fra varmen og lade den hvile et par minutter, mens du holder den dækket til med låget.
 • Når kernerne er stoppet med at poppe, kan du hælde popcornene i en skål og tilsætte salt og peber.
 • Rør godt og server.

Som du kan se, er dette en rigtig simpel opskrift. Saltet og peberen giver den salte smag, som alle elsker. Du kan dog prøve andre ingredienser og eksperimentere forskellige smagsoplevelser.

For eksempel, hvis du kan lide noget sødt, kan du udskifte saltet med malet kanel og peberen med en smule stødt stevia. Popcorn-kerner er et fuldkorn og er højt i fiber. Det betyder, at de hjælper med fordøjelsesprocessen.

2. Sorte oliven som snacks til slankekuren

Sorte oliven er en anden snack, som kan hjælpe dig med slankekuren, og de er en klassisk del af den sunde Middelhavsdiæt. Måske tænkte du aldrig på, at de var en snack, men de kan så meget mere, end bare at være en ingrediens i salater.

De er gode til slankekuren, fordi de har lavt fedtindhold og har et højt indhold af monoumættede fedtstoffer. Det er bedst at købe de oliven, der indeholder så lidt salt som muligt.

3. Kalkunskinke-ruller

kalkunskinke-croissanter

Er du glad for kød og elsker du smagen af ​​sennep? I så fald vil du være vild med vores næste snack: Kalkunskinke-ruller er fulde af magre proteiner og er lave i natrium. Osten tilføjer ekstra protein og et strejf af calcium. Udover det er senneppen lav i fedt og fuld af smag.

Læs også: Sådan laver du den bedste tunsandwich

Ingredienser

 • 3 skiver kalkunskinke
 • 1½ spsk ‘panela’ ost (30 g)
 • 1 spiseskefuld sennep (20 g)

Sådan gør du

 • Skær osten i tre skiver af 10 gram.
 • Tilsæt et stykke kalkun og 10 g ost til hver rulle.
 • Pynt med lidt sennep og spis dem.

Du kan lave flere, hvis du vil! Disse ruller har lavt kalorieindhold, så du kan spise dem uden at bekymre dig om din vægt. Og du bliver mæt ved blot ved at spise et par stykker.

4. Æble og hytteost snacks

Hvis du foretrækker sødere eller mere cremede snacks, så giv denne variant en chance. Æbler har et højt indhold af fiber og vand, og osten giver en cremet tekstur til at tilfredsstille din sult.

Ingredienser

Sådan gør du

Vask æblet og skær det i mindre stykker – de kan enten være skåret i terninger eller strimler.
Dip æblerne i osten, når du spiser dem.

5. Jordbær og yoghurt som snacks til slankekuren

Jordbær og yoghurt

Endelig er denne snack, der er baseret på frugt- og mejeriprodukter, en sikker kombination der kan hjælpe dig med slankekuren. Dens smag, friskhed og sødme gør denne snack til en vinder-kombination! Jordbærerne indeholder vand og en minimal mængde glucose. Yoghurten indeholder omkring 20 gram protein.

At spise jordbær er en god måde at starte din dag på: 5 jordbær-banan smoothies til morgenmad

Ingredienser

 • 6 vaskede jordbær, skåret i mellemstore stykker
 • ½ kop naturlig græsk yoghurt (100 g)

Sådan gør du

 • Bland de to ingredienser i et glas og spis med det samme!

Douglas, S. M., Ortinau, L. C., Hoertel, H. A., & Leidy, H. J. (2013). Low, moderate, or high protein yogurt snacks on appetite control and subsequent eating in healthy women. Appetite. https://doi.org/10.1016/j.appet.2012.09.012

Ortinau, L. C., Culp, J. M., Hoertel, H. A., Douglas, S. M., & Leidy, H. J. (2013). The effects of increased dietary protein yogurt snack in the afternoon on appetite control and eating initiation in healthy women. Nutrition Journal. https://doi.org/10.1186/1475-2891-12-71