5 lækre og cremede supper til vægttab

Kanel regulerer blodsukkeret. Når blodsukkeret er i ubalance, kan det medføre en stærkt sultfølelse.
5 lækre og cremede supper til vægttab

Sidste ændring: 06 november, 2018

Findes der et måltid, der er sundt, tilfredsstillende, mættende og slankende?  Ja! Cremede supper med grøntsager. Det er den ideelle måde til gradvist at tabe sig, uden at gå sulten i seng og stadig får alle de næringsstoffer, som kroppen har brug.

I denne artikel vil vi vise dig fem lækre supper til vægttab.

Cremet kanel og græskarsuppe

Denne lækre suppe, med sin unikke kombination af ingredienser, er også en fremragende ret at overraske dine gæster med.

Græskar indeholder egenskaber, der er vitale for ens kost. Det mætter, takket være dens vand- og fiberindhold, samtidig med, at det har et lavt kalorieindhold. Det er også vanddrivende og rensende, hvilket hjælper kroppen med at udskille toksiner og overskydende væske.

Den har en ensartet og cremet konsistens, næsten ligesom en kartoffel.

Kanel giver ikke kun smag til opskriften; det har sine egne medicinske egenskaber. Det regulerer blodsukkeret, der når det er ude af balance, giver en sultfølelse.

Ceylon er den mest anbefalede sort, da den er mere aromatisk og terapeutisk.

græskarsuppe

Cremet squash og wakamesuppe

Denne opskrift giver en blød og letfordøjelig suppe, perfekt til aftensmaden.

Squash indeholder kun 17 kalorier pr. 100 gram, hvilket gør det til et udmærket supplement til din daglige kost. Det hjælper med at øge stofskiftet og fjerner fedt fra kroppen.

Nogle mennesker vil gerne tilføje ost for at gøre den mere cremet, da squash indeholder meget vand. I stedet for ost, brug wakame som et sundere alternativ. Det indeholder ikke kun vanddrivende og slankende egenskaber, det giver også smag og en mere cremet suppe.

Tangen tilføjes sammen med squashen og pureres til sidst.

Supper er lækre

Cremet porresuppe med ingefær

Cremet porresuppe har en lækker, unik smag og er rig på vand, fibre og kalium, et mineral, der bekæmper væskeophobning og overskydende salt. Derudover har porrer et lavt indhold af kulhydrater, hvilket gør det til et godt valg at spise som aftensmad.

Et strejf af ingefær giver et godt pift til opskriften. Dette krydderi hjælper dig med at smide fedt og øger energiniveauet på grund af dens evne til at øge stofskiftet.

Tilføj frisk eller pulveriseret ingefær under madlavningen.

Grøn ærtesuppe med cayenne pepper

Grønne ærter er letfordøjelige bælgfrugter, der indeholder protein, som hjælper os med at opretholde muskelmasse og slanke vores talje. Desuden hjælper grønne ærter med at regulere blodsukkeret, og de indeholder mange fibre, hvilket gør det til en mættende suppe, der er perfekt at spise hvilket som helst tidspunkt på dagen.

Cayenne peber øger vores stofskifte, og hjælper os med at fordøje fedt. Start med lidt peber i første omgang, indtil din krop vænner sig til krydderiet.

Denne suppe er god på kolde dage eller for dem, der er følsomme over for kulde.

Cayenne

Cremede supper med champignon og havre

Hvis der er sæson for svampe, eller hvis du har mulighed for at anskaffe dem, så udgør de en udsøgt cremet suppe. Svampe har et højt proteinindhold og er en sund og naturlig fødevare.

Havre er meget næringsrigt og indeholder en masse fibre, så de kan anbefales til dem, der lider af forstoppelse eller andre fordøjelsesproblemer.

Vi anbefaler at spise denne suppe til frokost for at få energi til resten af dagen. Tilføj et strejf røget paprika som pynt.

Tak til Jack Letourneau, Fabcom og Tim Patterson for lån af billederne.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.