Infusion af vandmelonkerner for disse 8 fordele

Selvom de fleste af os har for vane at smide dem ud, er vandmelonkernerne meget gavnlige for vores hjerte-kar-sundhed og kan endda hjælpe os med at tabe os.
Infusion af vandmelonkerner for disse 8 fordele

Sidste ændring: 26 august, 2022

Har du hørt om fordelene ved at drikke en infusion af vandmelonkerner? Hvis ikke, har du noget godt i vente!

Vandmelon er en af de mest anbefalede sommerfrugter til rehydrering af kroppen og til fremme af afgiftning.

Vandmelon er kendetegnet ved dets høje vandindhold, såvel som antioxidantstoffer og naturlige fibre, der giver det medicinske egenskaber.

Det saftige frugtkød bliver ofte brugt til at lave drikkevarer af, selvom det også spises alene og i salater.

Hvad mange mennesker ikke ved, er at dets kerner, som de fleste mennesker smider væk, også indeholder essentielle næringsstoffer og egenskaber, der kan forbedre sundheden.

Kernerne kan bruges til at lave en naturlig infusion, der forbedrer funktionen af flere kropslige systemer og forhindrer nogle sygdomme.

I denne artikel ønsker vi at dele de 8 vigtigste fordele og en simpel opskrift at lave hjemme.

God fornøjelse!

1. Infusion af vandmelonkerner beskytter leveren

Vandmelonkerner er gode for leversundheden

De anti-inflammerende og rensende egenskaber ved infusionen af vandmelonkerner er en stor støtte til fremme af god leverfunktion.

Indtag af denne te fremmer elimineringen af toksiner tilbageholdt i leverens væv og hjælper også med at reducere overskydende fedt og kolesterol.

Læs også:

2. Det renser nyrerne

Drikken lavet med disse kerner er et naturligt vanddrivende middel, der stimulerer rensning af nyrerne for at fjerne de affaldsprodukter, der har tendens til at ophobes i deres væv.

Dens egenskaber øger urinproduktionen, for dermed at regulere væskeniveauer i kroppen og eliminere tungmetaller.

Det er også ideelt til rensning af urinvejen og reducere risikoen for at udvikle infektioner.

3. Det forbedrer kardiovaskulær sundhed

Vandmelonkerner kan også fremme kardiovaskulær sundhed

Arginin, en aminosyre, der er til stede i denne drik, letter blodtrykskontrol og forbedrer blodgennemstrømningen gennem arterierne.

Dette stof, sammen med dets antioxidanter forbedrer hjertefunktionen og reducerer risikoen for at lide af kroniske sygdomme som hjertestop eller hjerteanfald.

På den anden side fremmer dens vanddrivende effekt blodrensningen og regulerer niveauerne af dårlig kolesterol (LDL) og triglycerider.

4. Det bekæmper forstoppelse

På trods af deres størrelse og tekstur er vandmelonkerner en væsentlig kilde til kostfiber, et næringsstof, der hjælper med at bekæmpe forstoppelse.

Deres mildt afførende virkning fremmer elimineringen af affald, der tilbageholdes i tyktarmen, og deres næringsstoffer fodrer også den mikrobielle flora, der beskytter den.

Læs også:

5. Det styrker immunforsvaret

A og C vitaminer styrker immunforsvaret og forebygger sygdomme.

Disse kerner indeholder betydelige mængder af vitamin A og C, som begge er nødvendige for at styrke immunforsvaret og forebygge sygdomme.

Deres jern- og magnesiumindhold understøtter produktionen af ​​røde blodlegemer og øger også forekomsten af ​​antistoffer, som angriber eksterne infektionsagenter.

6. Det forhindrer for tidlig aldring

Infusionen af vandmelonkerner indeholder antioxidantstoffer, som beskytter celler mod de negative virkninger af frie radikaler i miljøet.

Disse skadelige partikler er forbundet med for tidlig aldring, ikke kun for huden, men også for de indre organer og den kognitive sundhed.

7. Det hjælper med at hydrere kroppen

Infusion af vandmelonkerner hjælper med at hydrere kroppen

På grund af sin høje energiske værdi anbefaler vi denne naturlige drik til at rehydrere kroppen på varme dage eller efter at have dyrket fysisk krævende aktiviteter.

Dets hydrerende egenskaber bidrager til at forhindre træthed, og da det giver vigtige mineraler, er det ideelt til regulering af elektrolytniveauer.

8. Det hjælper dig med at tabe den overskydende vægt

De vanddrivende og rensende virkninger af denne infusion er en stor støtte til dem, der forsøger at tabe sig.

Det er ikke være mirakeldrik, på ingen måde. Men at indtage denne drike kan dog bidrage til at forbedre diæters indvirkning på stofskiftets aktivitet.

Ved at drikke det forlænges følelsen af ​​at være mæt, hvilket er nøglen til at forhindre overvægt.

Sådan tilberedes denne infusion af vandmelonkerner

Lav en infusion af vandmelonkerner med masser af gode egenskaber

Infusionen af vandmelonkerner er meget let at lave. Desuden kan du lave den flere gange om ugen for at nyde dens egenskaber.

Ingredienser

 • 40 vandmelonkerner
 • 4 kopper vand (1 liter)

Forberedelse

 • Knus de friske vandmelonkerner og bland dem med en liter kogende vand i en krukke.
 • Dæk krukken til og lad stå, indtil det når en temperatur der er passende at drikke.

Sådan drikkes det

 • Drik en kop af infusion af vandmelonkerner på tom mave som det første om morgenen. Vent 30 minutter før du spiser morgenmad.
 • Drik det 2 eller 3 gange om ugen.

Kendte du til egenskaberne af disse kerner? Nu hvor du ved, hvor gode de er for din krop, skal du ikke tøve med at prøve dem i stedet for at smide dem væk!


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


 • Oyenihi, Omolola R. et al. Hepato- And Neuro-Protective Effects Of Watermelon Juice On Acute Ethanol-Induced Oxidative Stress In Rats. 2018. Accessed 21 Dec 2018.
 • Siddiqui, Waqar Ahmed et al. Evaluation Of Anti-Urolithiatic And Diuretic Activities Of Watermelon (Citrullus Lanatus) Using In Vivo And In Vitro Experiments. 2018. Accessed 21 Dec 2018.
 • Alfonso, Fernando et al. Implications Of The “Watermelon Seeding” Phenomenon During Coronary Interventions For In-Stent Restenosis. 2018. Accessed 21 Dec 2018.
 • Figueroa, Arturo et al. Influence Of L-Citrulline And Watermelon Supplementation On Vascular Function And Exercise Performance. 2018. Accessed 21 Dec 2018.
 • Oseni, OA et al. Antioxidative And Antidiabetic Activities Of Watermelon (Citrullus Lanatus) Juice On Oxidative Stress In Alloxan-Induced Diabetic Male Wistar Albino Rats. 2018. Accessed 21 Dec 2018.

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.