5 vigtige støttepæle til kvindelig healing

Vi bliver nødt til at kunne forstå hver enkelt livscyklus for at kunne nyde dem og leve dem fuldt ud. Vi bliver nødt til at acceptere forandringerne i vores krop og udnytte hvert øjeblik for at kunne opdage sand kvindelig healing.
5 vigtige støttepæle til kvindelig healing

Sidste ændring: 17 juni, 2019

Kvindelig healing er lig med at finde den essentielle forbindelse mellem hver og en af os. Det betyder også at give os selv styrke og vokse med frihed, mod og ikke mindst lykke.

Som du allerede ved, efterlader livet nogle gange en masse indvendige sår. Disse bliver båret som usynlige vægte, også selvom de ikke kan ses udefra. De sidder fast på os hver dag, nærmest uden vi bemærker det. De kan endda gøre os syge.

I nutidens samfund begynder vi langsomt at nyde mere magt og større adgang til offentlige rum. For ikke så længe siden var det kun mændene, der havde adgang. Men der er dog stadig bestemte ting, som stadig lader til at være uforandrede.

En kvinde i dagens verden har adgang til forskellige erhvervsmæssige muligheder. Men diskriminationen fortsætter stadig på nogle meget åbenlyse måder (forskelle på løn, problemer med at bevæge sig opad, besvær med at forhandle…)

Og ovenpå alt dette har vi ofte det ekstra ansvar familiemæssigt (huset, børnene og endda ofte at tage sig af ældre familiemedlemmer).

Alt dette betyder, at vi nogle gange ender med at glemme alt om os selv. Vi glemmer at passe på os selv og give os tid til en god omgang “kvindelig healing”.

Her er støttepæle, du kan læne dig op ad, hvis du gerne vil heales.

Nøglen til åndelig kvindelig healing

Anbefalet læsning efter “5 vigtige støttepæle til kvindelig healing”:

Fire store fordele ved overgangsalderen

1. Forstå din cyklus

Hvis livet generelt består af faser og cyklusser, bliver vi nødt til at imødekomme dem, især når det kommer til kvinders natur.

 • Kvindens krop er hovedsagligt styret af hendes menstruelle cyklus. Senere vil hun træde ind i et nyt vigtigt stadie: Overgangsalderen.
 • Hav i baghovedet, at hver krop er unik. Hver kvinde har sine egne udfordirnger, som hun vil blive nødt til at kunne forstå.
 • Nogle kvinder har smertefulde menstruationer; andre skal derimod igennem en tidlig overgangsalder.
 • Udover vores menstruelle cyklus bliver vi også nødt til at gennemgå vores personlige stadier i livet. Vores ungdom er et fantastisk stadie, som vi nogle gange udlever gennem vores fejltagelser.
 • Men når vi har nået modenheden, træder vi ind i et nyt stadie. Her bliver vi nødt til at leve fuldt ud og acceptere tidens gang. Men vi skal også nyde dette stadie. Her bliver vi nødt til at kæmpe for at opnå nye mål om at være lige så lykkelig eller endda lykkeligere end før.

2. Oprethold en intuitiv forbindelse til dine behov og det, der omringer der

Intuition er intet mere end en stemme af bevidsthed og den absolutte visdom, der er opnået gennem læring og “fornemmelser”, som altid er gode at forstå.

 • Nogle gange vil kvinder selv “slukke for” denne intuitive stemme. Det sker, fordi de er så fokuserede på andre, på deres ansvar og presset udefra.
 • For at kunne heale som en kvinde bliver man nødt til at være i stand til at lytte til sig selv. Man skal reagere på sine behov og være intuitiv overfor alt omkring sig.

3. Du er en fuldkommen person

Den kvinde, som ser sig selv som en ufuldkommen halvdel, som har brug for at finde en partner, der kan give livet mening og for at kunne finde lykken, tager fejl.

 • Hvem end, der lader sin lykke afhænge af andre, har mistet kontrollen over sit eget liv. Dette er ikke korrekt.
 • Vi er modne individer med evnen til at være lykkelige i os selv. Vi har en stor styrke til at kæmpe for det, som vi ønsker os, og som vi har brug for.
 • Kærlighed kan dukke op på de mest uforventede tidspunkter. Men dette betyder ikke, at man børe være besat af at finde den perfekte person, der kan gøre en glad.

Bliv først den person, som du ønsker at være. Derefter vil du blive dit eget bedste selskab.

4. Plej dit liv hver dag, også selvom andre måske vil kalde dig “egoistisk”

Jeg er sikker på, at på et eller andet tidspunkt er det følgende sket for dig: Du har fået nok af alt omkring dig, og du bliver nødt til at tage eftermiddagen fri.

 • Når et familiemedlem eller en ven beder en om at tage med dem til noget, og man siger nej, så bliver de vrede. Der er også den slags situationer, hvor man bliver nødt til at stoppe kontakten, fordi en anden person sårer en.
 • Hver gang man tager dette skridt og fritager sig selv fra bestemte situationer, vil nogen måske kalde en “egoistisk”, fordi man kun tænker på sig selv.

Lad være med at skænke dem en tanke. Disse ord, denne kritik er kun ondsindet støj. Ingen er egoistisk for at tænke på sig selv. Og for at sætte grænser for at beskytte sig selv og fortsætte med at være sig selv og ikke en dukke, der bliver manipuleret med af andre.

Kvindelig healing

Læs også denne artikel efter “5 vigtige støttepæle til kvindelig healing”:

Hvordan påvirker overgangsalderen hjertesundhed

5. “Reparer” de ødelagte dele

For at kunne heale sig selv som en kvinde, bliver man nødt til at “reparere” de dele, som er ødelagte indeni: Fejltagelser, efterladelse, skuffelser…

 • Hvis man ikke gør dette, vil man ophobe så meget indvendig tomhed, at man vil stoppe med at elske livet. Det er endnu værre at man vil stoppe med at elske sig selv. Derimod vil man vende tilbage til at læne sig op ad tingene omkring en for at kune skabe sin lykke.

reparer de indvendige sår ved at drømme nye drømme og gå nye veje med mod. De ødelagte dele har brug for en strærkere tråd til at holde dem sammen. Dette vil man finde med modstandskraft. Det er en fantastisk del af kvindelig healing, som vi alle besidder.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.