6 tips til fyldigere læber

Vil du gerne have fyldigere læber, der er klar til at kysse? Vi har nogle tips, der kan hjælpe dig i denne artikel!
6 tips til fyldigere læber

Skrevet af Paula Heidemeyer

Sidste ændring: 09 august, 2022

Munden kan fortælle meget om en person, og mange bruger læbestift til at få fyldigere læber, da det får dem til at føle sig smukke.

Mange makeup-tricks og nogle husråd giver ikke kun en god løsning, når det gælder om at få fyldigere læber, men forhindrer også, at man skal ty til drastiske og risikofyldte foranstaltninger som f.eks. kirurgi.

For at få fyldige læber ligger en del af nøglen i at holde dem godt hydreret og beskyttet. Dette vil være det første skridt til et smukt smil.

Tips til fyldigere læber

I årevis har der været mange kosmetiske procedurer, der lover store resultater på blot én behandling. Nogle af dem er silikonefyldninger eller indsprøjtning af hyaluronsyre i læberne.

Men selv om de giver et øjeblikkeligt resultat, er sådanne procedurer risikable. Desuden kan de ændre dit ansigts udseende fuldstændigt.

I stedet for at ty til disse behandlinger anbefaler vi, at du vælger andre mere naturlige alternativer, som dem, vi vil fortælle dig om i denne artikel. De er naturlige og kan give dig mulighed for at få smukke, fyldige læber uden at skulle gennemgå en invasiv procedure.

Kvinde bruger makeup til at få fyldigere læber
Hvis du eksfolierer dine læber regelmæssigt, kan det have en stor indvirkning på dit udseende.

1. Eksfoliér dine læber

Først og fremmest skal dine læber være godt hydrerede og eksfolierede. Du kan lave din egen hjemmelavede scrub med ingredienser som kaffegrums, sukker og nogle dråber æterisk kanelolie.

Påfør det en gang om dagen i en uge, og du vil begynde at mærke forskellen.

Du vil måske også være interesseret i at læse denne artikel: 6 tips til at få dine øjne til at se større ud

2. Brug lys læbestift

Lyse farver giver altid en følelse af rummelighed og forstørrer et rum. Det samme gælder for vores læber, det ideelle er at anvende en lys farve. Det vil give en fornemmelse af at have en større mund med mere fylde.

3. Fremhæv læbernes kant for at få fyldigere læber

Mange gange, når vi optegner vores læber, har vi aldrig en lipliner ved hånden, og vi påfører bare læbestiften jævnt.

Det er meget vigtigt at fremhæve læbernes kant, hvis det, vi søger, er at få vores læber til at se ud som om, de har mere fylde. Brug derfor en lipliner, der matcher farven på din læbestift, og påfør den på den naturlige læbekant.

Markér læbens top, bue og bund. Påfør derefter læbestiften naturligt med fingrene.

4. Påfør en gloss

Lipgloss giver ikke kun glans, men er også med til at skabe en illusion af volumen. Derfor kan du bruge matte læbestifter og derefter påføre gloss for at skabe denne fornemmelse.

5. Brug to farver læbestift

Et andet trick er at optegne dine læber med to matchende farver for at skabe mere dybde og tykkelse. Påfør en lysere nuance i midten af læben, og bland den mørkere farve over resten af læbefladen. Det giver en fornemmelse af mere fylde.

6. Påfør pudder og skygger

Som det sidste kan du påføre skygger eller makeup-pudder med din finger i midten af under- og overlæberne for at fiksere læbestiften godt og også skabe en anden effekt.

Læberne er en vigtig del af vores makeup. Mange gange, hvis vi ikke har læbestift eller lipgloss på, ser vi nøgne og blege ud i ansigtet. Hvis du synes, at du har små og tynde læber og ønsker at øge deres volumen, skal du derfor prøve de ovenstående tips.

Vi tror også, at du vil kunne lide at læse: Farveændringer i læber som et symptom

Kvinde påfører læbepomade

Naturlige midler til fyldigere læber

Nedenstående vil vi gerne fortælle dig om tre tricks, som du nemt kan prøve derhjemme. Det eneste, du skal gøre, er at bruge naturlige produkter for at få dine læber til at se fyldigere og mere tiltalende ud.

Glem aldrig solbeskyttelse

Det er også vigtigt at beskytte dine læber mod UV-stråler. Vi glemmer det ofte, og de kan brænde lige så meget som vores hud. Anvend produkter, der bekæmper solens stråler.

Kanel og vaseline

Kanel har gode medicinske egenskaber og kan være til stor hjælp for dig til at få smukke læber. For at bruge dette middel skal du blande en del vaseline med en lille skefuld kanel.

Påfør det resulterende produkt på dine læber, og lad det sidde på i 10 minutter. Når denne tid er gået, skal du fjerne det med varmt vand og påføre en smule vaseline uden kanel for at fugte dem. Dine læber vil blive blødere og fyldigere.

Kanelolie kan hjælpe dig med at få fyldigere læber

Som det sidste skal du prøve at skaffe noget kanelolie, fordi det kan være meget nyttigt til at øge volumen på en naturlig måde. Du skal blot påføre et par dråber på dine læber og lade det sidde i 10 minutter. Fjern den herefter, og påfør derefter din makeup som sædvanlig.

Som du kan se, er det meget nemt at bruge disse teknikker til at få fyldigere læber. Værsgo og prøv dem alle sammen!

Det kan interessere dig ...
Fyldigere læber sådan!
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Fyldigere læber sådan!

Vil du gerne have fyldigere læber? Fugt læberne hver morgen og nat med et naturligt produkt. Det kan være en læbepomade, vegetabilsk olie eller kak...


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.