Fantastiske tips til fyldigere øjenvipper

Ved at børste dine øjenvipper hver aften fjerner du døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen i området.
Fantastiske tips til fyldigere øjenvipper
Valeria Sabater

Skrevet og kontrolleret af psykolog Valeria Sabater.

Sidste ændring: 26 september, 2023

  Hvem ønsker ikke at få fyldigere øjenvipper? Vi elsker at  pynte og pleje dem… Hvad som helst, bare for at opnå et iøjefaldende udseende, som alle elsker samt at formidle sundhed og optimisme.

Fyldigere øjenvipper

Men vent, du behøver ikke at bruge en formue på kosmetik, for at forkæle dem. Her er nogle enkle hjemmelavede tricks til at få fyldigere og fyldigere øjenvipper, som du kan udføre fra den ene dag til den anden!

Kvinde med talkum i haanden og en kvindes oeje

Start med god ernæring

Måske er du en af de mennesker, der har temmelig tynde og svage øjenvipper. Intet problem, mange kvinder har opdaget, hvordan man løser dette problem. Vi forstår for eksempel, at de fleste af vores funktioner bestemmes af genetiske faktorer.

Nu, efter en specifik kost og ved hjælp af passende makeup-tricks, kan vi få de øjenvipper, vi ønsker. Og nej, vi vil overhovedet ikke bruge falske øjenvipper. Med lidt tid og gode vaner vil vi nå vores mål. Det er bedst at starte indefra.

Avocado

Dermatologer fra Madrid Institute of Dermatology og Æstetisk Kirurgi (MSDI) minder os om, at en velafbalanceret kost, der er fedtfattig og rig på vitamin A, B, C og E, vil hjælpe os til at opnå større øjenvipper, der er længere og skinnende. Hvorfor ikke følge deres råd?

 • Hvad hvis vi bare spiser seks mandler om dagen? De er rige på E-vitamin, og dermed perfekte til at fodre hårsækkene på dine øjenvipper. De indeholder også polyfenol, en antioxidant, der hjælper med til at forhindre øjenvipper i at blive svækket og falde ud.
 • Du vidste sikkert dette allerede. Olivenolie styrker øjenvipperne og forsyner kroppen med masser af E-vitamin, samt antioxidanter, der er i stand til at bekæmpe aldring og svækkelse af dine øjenvipper.
 • Bønner. Det er en naturlig kilde til jern, zink og vitamin B-vitamin-kompleks. Og hvordan bidrager disse elementer til vores øjenvippers sundhed? De styrker, nærer og giver dem ilt … de er fremragende.
 • Grøntsager er sunde for vores kernefunktioner og forbedrer også vores ydre skønhed. Vidste du for eksempel at broccoli forsyner dig med keratin? Takket være dette, vil dine øjenvipper blive fyldigere, stærkere og mere elastiske.
 • Mange undersøgelser har vist, at hvis man spiser en halv avocado om dagen, forsyner det os med mere end 20 vitaminer og mineraler. De er alle sammen ideelle til at hjælpe os med at få fyldigere øjenvipper.

Enkle skønhedstips til fyldigere øjenvipper

Closeup af kvindes oeje
 1. Børst dine øjenvipper hver aften

Noget så enkelt, men effektivt. Tænk på  dine øjenvipper på samme måde som dit hårNoget meget effektiv til at stimulere hårvækst er at børste det. Ved at gøre det fjerner vi døde celler og stimulerer blodcirkulationen i området. Dette er daglig rutine med gode resultater.

 1. Behandling med ricinusolie

Ufejlbarlig, effektiv og økonomisk. Det er værd altid at have ricinusolie i hjemmet og i dit skønhedspleje-kit. Få olier er så velgørende for dine øjenvipper som ricinusolieen naturlig kilde til at opnå maksimal hydrering i vore øjenvipper.

For at drage fordel af det, skal du bare bruge et stykke vat dyppet godt i denne olie og forsigtigt massere dine øjenvipper. Hvis du gør det om aftenen, efter at have børstet dem, vil du se at dine øjenvipper ser fyldigere ud lidt efter lidt.

 1. Tricket med talkum

Dette fantastiske trick er en af makeup-artisternes hemmeligheder. Det er så enkelt, at det vil overraske dig:

 • Først anvender vi mascara lige på spidsen af ​​vipperne, og sørger for de er godt adskilt.
 • Derefter drysser du forsigtigt øjenvipperne med babypudder. På denne måde giver vi dem fylde. Du kan anvende det med en anden mascarabørste, som du ser på billedet nedenfor. Det er lettere.

Når de er godt dækket (sørg for at det ikke kommer ind i dine øjne), kommer du mascara på igen. Du ved, hvordan man gør det bedst, for at få øjenvipperne til at se fyldigere ud, er det bedst at lægge det på fra roden og derefter opad. Stop ikke ved spidserne, kør ud over dem, da det er denne detalje, der giver mere længde til dine vipper.

Kvinde med talkum i haanden
 1. Skal mascara altid være sort?

Dette er ofte tusind-kroners-spørgsmålet. Sandheden er, nej, ikke altid. Der er flere forskellige kilder, der kan hjælpe os til at opnå fyldigere øjenvipper:

 • Mascara med gennemsigtig glitter. Det bringer lys, tæthed og et spektakulært udseende, især om morgenen. Hvis du forbedrer dine mørke cirkler, vil du få et meget smart touch.
 • Brun mascara blandet med sort: En andet af makeup-artisternes trick. Fra rødderne til midten af ​​vipperne anvendes brun mascara. Derefter kommer du forsigtigt sort mascara ved spidserne, dette vil få vipperne til at se lange og fyldige ud. Har du allerede prøvet det? Det er sensationelt.
 1. Pas på øjenvippe-curlere og vandfast mascara

Vi ved, at øjenvippecurlere giver os et meget smukt touch til vores udseende, men du skal ikke overdrive det. Hvis du gør det hver dag vil det skade vipperne, og du risikerer at svække dem. Hvis du af en eller anden grund føler dig forpligtet til altid at bruge øjenvippe-curlere, så skal du huske at fugte dem mindst to gange dagligt med vaseline eller ricinusolie.

Det samme gælder for vandfast mascara. Vi ved, at takket være dens sammensætning, holder den længere, og vi kan endda gå til poolen eller stranden, uden at bekymre sig om at det forsvinder. Men hvad er ulempen? Det kræver en stor indsats at fjerne det, og der er altid små bidder af mascara tilbage, som kan skade vipperne.

Det er bedre ikke at overforbruge disse to elementer. Desuden, og for at konkludere, er disse enkle tips lige så enkle, som de er økonomiske. De er værdifulde tricks vi alle kan bruge. Med dem vil du uden tvivl få fyldige og smukke øjenvipper.

Det kan interessere dig ...
Falder dine øjenvipper af? Sådan løser du problemet
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Falder dine øjenvipper af? Sådan løser du problemet

Falder dine øjenvipper af? Øjenvipper der falder ud kan være et problem, fordi de er ansvarlige for at forhindre partikler i at komme ind i øjnene.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.