7 billeder du bør tage af din baby

Billeder er en glimrende måde at udødeliggøre unikke øjeblikke, som dit barns ankomst, deres første og endeløse vigtige øjeblikke i deres liv. Find ud af hvilke øjeblikke du bør fange på kamera, i dette indlæg.
7 billeder du bør tage af din baby

Sidste ændring: 26 august, 2022

Billeder er en måde at gemme dyrebare øjeblikke på. For eksempel, dit barns første måneder eller år, deres fødselsdage, deres dåb eller bare en normal dag, som i brugte sammen. I dette indlæg foreslår vi 7 billeder du bør tage af din baby.

Deres første bad eller første gang du så dem og havde hudkontakt, er unikke øjeblikke i begge jeres liv. Hvis du forventer dit første barn og du ikke ved, hvad slags billeder der skal tages, deler vi hermed nogle anbefalinger med dig.

Hvad er de 7 billeder du bør tage af din baby?

1. Prænatale billeder

Kvinde kigger paa praenatal billede

Det første af de 7 billeder du bør tage af din baby, er, før de bliver født. Det er nødvendigt at vente, indtil de er født med at tage billeder af dem, eller af de forberedelser, du har gjort før deres ankomst. For eksempel vil de første billeder, du får af dit barn, være ultralyd, som du har fået foretaget i løbet af din fødselsforberedelse og når de fortæller dit barns køn.

Derefter kan du tage billeder af deres fremtidige soveværelse, det legetøj der venter på dem og deres tid i din mave.

2. Information fra deres fødsel

Du kan også gemme et dejligt minde fra deres første fødselsdag, hvor der står hvornår det var, hvor meget de vejede, deres højde, deres første tøj og deres første møde med dig. Disse typer af billeder er ikke almindelige, men du kan altid innovere.

For dem der kan lide lidt mere end blot et billede, kan du også filme fødslen. En person der er god med videografi kan fange øjeblikket, hvor jeres baby kommer til verden. Hvis fødslen foregår i dit hjem, vil det være let at udføre denne ide. Men hvis det er på et hospital, bliver du nødt til at spørge om det er tilladt.

3. Familie billeder med baby’en

Billede af far mor og to boern

Hvert eneste medlem af din familie, vil have et billede af den nyeste tilføjelse, til familien. Du kan tage gruppebilleder, seperate, eller med forskellige dele af familien. Nogle mødre tager ofte billeder af babyen og søskende, en anden med deres fætre, en anden med deres tanter og onkler, en med deres bedsteforældre og selvfølgelig det vigtigste billede med mor og far og deres nye baby.

Familie er det vigtigste! Disse minder kan være de mest værdifulde minder, du har fra, når din baby først møder familien. Du skal tage disse billeder, der vil vise lykken på alles ansigt, når de møder babyen.

4. Detaljer: Minder for evigt

Hvad der gør babyer til de mest skrøbelige væsner på planeten er, hvor små de er. Hver eneste del af dem er nuttede, næse til deres små fødder. Forevig disse detaljer med et billede. Sørg for at behold de minder af hvordan de først så ud, da de næsten ikke kunne åbne deres øjne og for første gang rørte din hånd med deres små fingre.

5. Tag billeder mens de vokser

Baby der ligger paa gulvet og smiler

Dette er et af de 7 billeder du bør tage af din baby. Vis hvordan de ændrer sig og vokser over tid. Du kan beslutte at tage et billede af dem i samme position og gøre det hver halve eller hele år. Kan du forestille dig dem når de er 6 år gamle?

Hvilken forskel du vil kunne se fra, da de blev født til den dag! Og det bedste er, at du kunne få alle dele af denne rejse i billeder.

6. Personlighed

Ligesom alle andre mennesker har babyer sin helt egen personlighed. Når de stikker deres tunge ud på en underlig måde, når de rynker på næsen, måske når de griner, eller når de har et vredt ansigt. Fang disse øjeblikke, fordi de vil helt sikkert få dem til at grine, når de er ældre.

7. Første gang!

Mor sidder på hug og kigger sin baby i oejnene

Deres første gang! Dette er de baby billeder, du skal have i dit fotoalbum. Dengang de tog deres første skridt, da de fik deres første tand, første gang de kravlede, deres første vandmelon, deres første tur til en offentlig park eller deres første is.

Reflektioner

Den vigtigste del af alle baby billeder er ikke stedet, kameraet eller at vide, hvilken vinkel der skal tages billeder fra, men at lære at fange magiske øjeblikke og følelser. Og aldrig at lade din kreativitet fejle.

Tag disse billeder af din baby og nyd det. Kom så mor! Udprint billederne, kom dem i en ramme eller et album. Hvad du end vil! Sagen er, når din baby er født, er der uden tvivl også et nyt personligt billede for din baby. Nemlig dig!

Det kan interessere dig ...
Graviditet efter en alder af 35
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Graviditet efter en alder af 35

Førstegangsmødre på mere end 35 år har en øget risiko for komplikationer under graviditet. Derfor er der flere kejsersnit efter denne alder.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.