Moderskab

Denne sektion har de bedste tips, mest brugbare fakta og den seneste videnskab inde for graviditet og forældreskab. Madding, sygdom, følelsesmæssig styring, konfliktløsning, kommunikation med dit teenagebarn… Alt, som du nogensinde har gået og spekuleret over vedrørende moderskab, er lige her i denne sektion.

Iskiassmerter under graviditet

Lider du af iskiassmerter under graviditet? Smerter i iskiasnerven er en meget intens smerte, der løber fra lænden og ned langs bagsiden af ​​benet til hælen på grund af irritation eller betændelse i iskiasnerven.

Børneinkontinens og sengevædning

Børneinkontinens, der henviser til handlingen med ufrivillig urinering, er også kendt som enuresis nocturna. Mennesker med denne tilstand er normalt børn, og de tisser i sengen, mens de sover om natten i en alder, hvor det ikke burde ske mere.…

Tips til at rejse langt med en baby

At tænke på at rejse langt med en baby er noget, der kan gøre forældrene meget ængstelige. Det er ikke så underligt: ​​At rejse med en baby er ikke let, uanset transportform. Det er dog ikke umuligt.

Årsager til forstoppelse hos babyer

Hvis din baby er ked af det og græder, kan de være forstoppet. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvad de vigtigste årsager til forstoppelse hos babyer er, og hvordan du kan lindre dit barns ubehag.

Fire slags motion under graviditet

Hvis du er gravid, er det naturligvis vigtigt at huske på, at dit liv og krop vil ændre sig og som følge også din livsstil. Derfor er et af de mange spørgsmål, gravide kvinder har: Kan jeg dyrke motion under…