Babyer

Hver baby har deres egne behov, tidslinje og personlighed. Vi vil gerne være med dig, måned for måned, på dette vidunderlige eventyr. Og vi vil gerne give dig den bedste information om amning, sundhedsproblemer, søvnproblemer, psykomotorisk udvikling og mere.

Gulsot hos babyer: Dette bør du vide

Frygt og tvivl hos forældre med nyfødte babyer er så dominerende, at ethvert udslæt eller symptom kan bekymre dem. I tilfælde af gulsot hos babyer, bør man dog vide, at det ikke er noget, man bør bekymre sig om.

Tips til at rejse langt med en baby

At tænke på at rejse langt med en baby er noget, der kan gøre forældrene meget ængstelige. Det er ikke så underligt: ​​At rejse med en baby er ikke let, uanset transportform. Det er dog ikke umuligt.

Årsager til forstoppelse hos babyer

Hvis din baby er ked af det og græder, kan de være forstoppet. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvad de vigtigste årsager til forstoppelse hos babyer er, og hvordan du kan lindre dit barns ubehag.

Fem tips til at pleje en babys hår

Pleje af en babys hår er en del af deres daglige hygiejne rutine fra det øjeblik, du får dem i dine arme. Uanset om de er født med et hoved fuldt af hår eller bare lette dun, kræver en babys…

Lær om den bedste massage til en baby

På et tidspunkt er vi alle nødt til at slippe af med ophobet stress. Babyer er ingen undtagelse, og en kvalitetsmassage kan hjælpe en baby med at føle sig bedre tilpas. Ved du dog, hvilken der er den bedste massage…