Adam Sandler og hans langvarige ægteskab: Bedre end i hans film

Adam Sandler og hans kone har holdt magien kørende i 24 år, og de beundres af folk for deres eksempel. Læs deres hemmelighed her.
Adam Sandler og hans langvarige ægteskab: Bedre end i hans film

Sidste ændring: 30 maj, 2023

Adam Sandler er en af verdens mest elskede skuespillere. Han har medvirket i en lang række vigtige film, som har begejstret biografgængerne.

Men ud over sine skuespiltalenter er han også meget beundret for det vidunderlige forhold, han har til sin partner. De har vist samfundet, at det er muligt at få kærligheden til at vare evigt.

I denne artikel vil vi dele alle detaljerne om deres forhold med dig. Gå ikke glip af den!

Du vil måske være interesseret i: Hvad sker der i hjernen, når du er forelsket?

Begyndelsen på romancen

Jackie Titone – som hun hed, før hun blev Adams kone – ville være model efter at have afsluttet high school. Men i 1999 ændrede hendes ønsker sig, og hun blev interesseret i skuespilverdenen.

Som et resultat begyndte hun at lede efter forskellige muligheder og fik en rolle i filmen World’s Greatest Dad. Midt under optagelserne mødte hun Rob Schneider, en af Sandlers nærmeste venner.

Derfor introducerede han dem for hinanden, og de kunne lide hinanden med det samme. De begyndte at tilbringe en masse tid sammen og indså, at de var de rigtige for hinanden.

Efter nogle uforglemmelige dates blev de kærester. Desuden endte de med at arbejde sammen på flere andre film, lærte hinanden at kende i dybden og var overbeviste om, at de ville være sammen.

I juni 2003 besluttede de at forene deres hjerter for livet og blev gift på en ejendom i Malibu.

Stiftelsen af familien

Efter at være blevet gift blev Adam Sandler og Jackie Titone enige om, at de ville have børn.

I maj 2006 bød de deres første datter velkommen – Sadie – en lille engel. To år senere besluttede de, at hun havde brug for en søskende, og Sunny kom til verden.

Sådan har de fra første sekund været en familie, der elsker at dele kvalitetstid sammen og minde hinanden om, hvor meget de elsker hinanden. Selvom Adam Sandler og Jackie Titone har været sammen i 24 år, ser deres forhold slet ikke forældet ud.

Tværtimod bliver deres forhold stærkere og stærkere dag for dag og bevarer stadig den samme gnist, som det havde lige i begyndelsen.

Derfor er medierne blevet nysgerrige og har spurgt dem, om de havde nogle tips til, hvordan man dyrker en så stærk kærlighed. De har ikke haft noget problem med at dele dem.

Adam Sandler med sin hustru Jackie

Adam Sandler og hans kones hemmeligheder bag et lykkeligt og varigt forhold

Parret er helt på det rene med, at det først og fremmest er vigtigt, at de støtter hinanden betingelsesløst. På den måde kan de opmuntre hinanden til, at det er muligt at opnå alt, hvad de har i tankerne.

Ligeledes ved de, at dette er den rigtige formel for dem begge til at kunne påtage sig de mest ambitiøse projekter. De finder den rolle, de har brug for, og er overbeviste om, at de vil bakke hinanden op.

De erkender også, at tilliden og kærligheden skal forblive intakt hele tiden. Ved at tage vare på disse to ingredienser kan de føle sig respekteret og elsket.

De har også bekræftet, at det er grundlæggende altid at være åben. De planlægger altid at tale om problemer, før det er for sent, indgå kompromiser, hvis det er nødvendigt, og ikke lade forhindringer svække deres forhold.

Afslutningsvis er de overbeviste om, at det er afgørende at afsætte god kvalitetstid til hinanden og at søge efter nye måder at øge deres kemi på.

Ifølge dem er det disse øjeblikke, der får deres hjerter til at vibrere sammen og oversvømmer hinanden med uudslettelige minder. Kender du andre strategier til at få en stærk kærlighed, der kan vare evigt? Del dem med os!

Par kysser til premiere på film

Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.