Babyboomer-negle: Hvad handler denne manicure-trend om?

Babyboomer-negle fornyer en klassisk manicurestil. Vi forklarer, hvad denne manicure-trend handler om i denne artikel.
Babyboomer-negle: Hvad handler denne manicure-trend om?

Sidste ændring: 01 juni, 2023

Babyboomer-negle er moderne og elegante, hvilket gør dem til en af de foretrukne manicure-tendenser. Denne pleje er baseret på den klassiske metode til fransk manicure, men opfrisker udseendet med overgangen mellem to farver.

Teknikken grænser til det diskrete ved brug af bløde pigmenter, selvom dette ikke er en begrænsning, fordi du kan kombinere stærkere nuancer og stadig nyde babyboomer-negle, så længe du overholder den bløde overgang. Lad os se nærmere på, hvad denne manicurestil indebærer.

Babyboomer-negle og deres genoplivning af den franske manicure

Begrebet babyboomer er bedre kendt for sit sociale koncept end for sin indtrængen i skønhedens verden. Economipedia siger, at babyboomere er mennesker født mellem 1946 og 1964. Navnet skyldes, at fødselsraten steg i denne periode.

Forbindelsen til manicure skyldes, at de mest efterspurgte farver i den periode var lyserød og hvid. I dag er denne neglestil en fornyet version af fransk manicure, dvs. en hvid linje på en hudffarvet base.

Hvad er innovationen? Teknikken går ud på at sløre to farver i stedet for at vise dem med den markante intensitet, som den traditionelle franske manicure har. Hvid er nuancen par excellence til at opnå overgangen, som normalt laves med lyserød.

Men det er også muligt at finde denne stil med gule, blå, violette og en bred vifte af farver, så længe det er i en pastelpalet. Essensen af manicuren er at tegne spidsen af neglene med hvid og derfra nå den anden nuance ved at sprede den med en svamp, indtil effekten er synlig.

Eksempel på babyboomer-negle
Lyserøde nuancer er almindelige, når man anvender babyboomer-teknikken i manicure.

Vi tror, at du måske også er interesseret i at læse dette: 6 tips til en manicure med klistermærker

Hvordan skal du style din manicure for at følge babyboomer-trenden?

Babyboomer-trenden kan bæres på lange eller korte negle. Der er heller ingen regler, der begrænser stilen til mandelformede eller firkantede negle, og der skelnes heller ikke mellem naturlige negle og akrylnegle.

Hvad betyder det? Uanset formen, eller om du bruger kunstige negle, er der plads til en fornyet fransk manicure. Faktisk svækker det heller ikke basen, hvilket ville resultere i svage negle med andre metoder.

Ifølge det spanske akademi for dermatologi og venerologi er skrøbelige negle forårsaget af manicure en af de hyppigste årsager til konsultation. Heldigvis kan du med babyboomer-trenden reducere skaderne forårsaget af andre procedurer.

Sådan giver du dig selv babyboomer-negle

Babyboomer-negle er ikke svære at lave. Det er dog en glimrende undskyldning for at bestille tid i en salon, da specialisterne mestrer teknikkerne.

Tip: Hvis du går i skønhedssalon, er det bedst at medbringe dine egne instrumenter for at minimere risikoen for negleinfektioner. Hvis du bruger de værktøjer, der er på stedet, skal du sørge for, at de er steriliserede.

The Hemophilia and Bleeding Disorders Magazine rapporterer i en undersøgelse, at genbrug af redskaber uden at rengøre dem øger risikoen for infektion fra sekreter fra tidligere kunder på filer, negleklippere og børster.

Hvis du foretrækker at lave babyboomer-neglederhjemme, skal du følge nedenstående trin.

1. Forbered neglene

Rengør neglene, indtil der ikke er rester af tidligere neglelak eller akryl, hvis du har haft dette på. En del af forberedelsen er at file dine negle, så de får den form, du foretrækker. Du skubber også neglebåndet tilbage og polerer dem.

2. Brug en primer

Fortsæt manicuren med at grunde med en primer. Denne fase er vigtig, da den sikrer, at de næste produkter hæfter problemfrit. Måden at tilføre produktet på er beskrevet af producenterne på etiketterne.

3. Påfør en base

Påfør en base med en pensel, og læg neglene i tørrelampen i et par minutter.

4. Pigmentering

Det er nu, du skal male dine negle lyserøde, hvis det er den farve, du har valgt. Brug permanent lak, og sæt dem tilbage i lampen i 2 minutter. Når tiden er gået, tager du dem ud og påfører endnu et lag base.

5. Overgangen: Det grundlæggende i babyboomer-negle

Brug en anden pensel til at lægge hvid gel på spidsen af neglen. Blend med en svamp for at skabe overgangen mellem farverne.

6. Tør og poler dine negle

De sidste trin er at tørre igen i UV-LED-lampen og påføre en topcoat for at forlænge lakkens levetid.

Lyserøde negle
For at få babyboomer-negle skal du blande farverne sammen, når du har påført dem.

Kunne du lide denne artikel? Du kan måske også lide at læse: Negletørrere: Typer, fordele og ulemper

Stilens kompatibilitet med andre tendenser indenfor neglekunst

En fordel ved babyboomer-manicuren er dens kompatibilitet med andre metoder indenfor neglekunst, da du kan tilføje elementer som glitter, sten eller klistermærker. Endnu mere kunstnerisk er nogle designs med subtile frihåndstegninger.

Afslutningsvis er det vigtigt at huske, at babyboomer-negle ikke er fastlåste i deres stil. I virkeligheden er de alsidige og tillader derfor små variationer, så længe du respekterer det slørede franske manicure-koncept.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.