Bekæmp mavefedt og væskeophobninger med naturmedicin

Ingefær hjælper med at forbrænde fedt ved at accelerere stofskiftet, så man føler sig mere mæt. Kanel hæver kropstemperaturen, hvilket giver den samme effekt.
Bekæmp mavefedt og væskeophobninger med naturmedicin

Sidste ændring: 04 oktober, 2018

Hvem har ikke lidt ekstra fedt på maven? Som man bliver ældre og stofskiftet nedsættes, er det ret normalt, især for kvinder, at lagre fedt og ophobning af væske i netop denne del af kroppen. I dagens artikel giver vi dig en nem behandling mod mavefedt og væskeophobninger, som du vil elske. Læs med!

Sådan reducerer du mavefedt og væskeophobninger nemt og enkelt.

Te har en fantastisk virkning på mavefedt og væskeophobninger

Er det virkelig muligt at bekæmpe begge dele på én og samme tid? At fjerne ophobningen af væske i kroppen og samtidig bekæmpe fedt? Selvfølgelig er det det, men det er ingen mirakelkur. Dette er en simpel, sund behandling som man bør følge hver dag. Nogle gange er det de små, simple ting, som giver de bedste resultater, især når det handler om medicinale urter. Men hvad mener vi egentlig med “medicinale urter”? Følg med her:

Nogle midler til at bekæmpe mavefedt og væskeophobninger

Mælkebøtte: Dette er en af de mest effektive planter til fedtforbrænding. Ifølge eksperter er det plantens rødder, der har slankende egenskaber. Mælkebøtterod kan findes i specialvareforretninger, og det virker! Ud over at være et fantastisk udrensende middel til lever og nyrer, stimulerer den også urinproduktionen. Dette reducerer betændelse i maven, regulerer blodsukkeret og styrker immunforsvaret. En fantastisk urt!

Frisk, revet ingefær: Du ved måske allerede, at ingefær kan reducere kropsfedt, udrense kroppen og bekæmpe inflammation. Derudover har denne urt, ifølge Maastricht Universitet, evnen til at accelerere stofskiftet og dermed hjælpe kroppen med at forbrænde endnu mere fedt. Ingefær får dig til at føle dig mere mæt og giver dig en super god start på dagen.

Andre midler til at bekæmpe mavefedt og væskeophobninger

Kanel: Vidste du, at kanel er fantastisk til at reducere fedt på kroppen og tabe sig? Derudover er kanel bare et super lækkert krydderi, og når det kombineres med visse madvarer og teer, er kanel en effektiv måde til at sænke blodsukkerniveauet for at undgå et for højt eller for lavt insulinniveau. Kanel hæver også kropstemperaturen let, hvilket forårsager forskellige kemiske reaktioner, som hjælper med at accelerere stofskiftet. På den måde vil kroppen automatisk forbrænde flere kalorier grundet de termogeniske processer, kanelen sætter gang i. Er det ikke fantastisk?

Mynte: Elsker du ikke også bare den lækre, friske smag af mynte? Denne urt er helt fantastisk til at reducere kropsfedt, stimulere funktionen i fordøjelsessystemet, højne stofskiftet og forbedre funktionen i galdeblæren ved at stimulere produktionen af galde.

Hvordan laver man så denne behandling mod mavefedt og væskeophobninger?

3-ginger

Du skal bare bruge de følgende ingredienser:

  • En spsk. mælkebøtterod
  • En spsk. frisk, revet ingefær
  • En knivspids kanel
  • Fem mynteblade
  • Halvanden kop vand
  • To spsk honning

Sådan gør du

4-flat-stomach

Dette er en meget simpel opskrift, Alt hvad man skal gøre for at forberede denne te, er at blande alle ingredienserne sammen i en gryde og tænde for varmen. Når vandet koger, sluk for varmen og lad blandingen trække i ti minutter. Hæld derefter teen på en glasbeholder og lad den køle af til stuetemperatur. Drik en tredjedel af teen tre gange om dagen og gør dette tre gange om ugen for at få de bedste resultater.

Husk at følge anvisningen!

Som sagt bør man indtage denne lækre og sunde te tre gange om dagen, tre gange om ugen. Opskriften ovenfor giver nok te til en hel dag. Den første “dosis” te bør indtages om morgenen lige når man står op og før man spiser morgenmad. Drik teen varm og på tom mave. Det er vigtigt, at alle ingredienserne er friske. Disse urter kan findes stort set over alt så de burde være lettilgængelige. Husk altid at bruge roden fra mælkebøtte da det er her, de slankende egenskaber sidder.

Den anden “dosis” bør indtages efter frokosten, hvilket vil hjælpe på fordøjelsen og give kroppen en udrensning. Den sidste tredjedel af teen bør indtages lige inden sengetid, men husk altid at drikke teen varm – hverken kold eller brændende. Ud over alle dets andre gode virkninger, vil kombinationen af honning, mynte og ingefær give en bedre søvn. Denne te er ikke kun god til at reducere kropsfedt, men er også en god tonic til kroppen og et sundt middel til at forbedre fordøjelsen.

Som du selvfølgelig allerede ved, bør dette middel altid kombineres med en balanceret kost fri for dårligt og usundt fedt. Glem heller ikke at lave en eller anden form for motion hver dag, også selv om det bare er en rask gåtur på 30 minutter. Hvis du gør dette med en ven, bliver det endnu nemmere og sjovere.

Du er nu klædt godt på til at bekæmpe mavefedt og væskeophobninger!


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.