Bryd ud af din komfortzone, det kunne blive din bedste beslutning nogensinde

Det er sandsynligt, at når noget nyt sker i vores liv, så accepterer vi det forsigtigt. Men der er øjeblikke, når vi skal træde udenfor vores komfortzone.
Bryd ud af din komfortzone, det kunne blive din bedste beslutning nogensinde

Sidste ændring: 09 februar, 2019

Bryd ud af din komfortzone, det kunne blive din bedste beslutning nogensinde. Vi har alle startet et projekt, men så indset, at det måske ikke var det værd. Vi indser, at vi faktisk ikke er seriøse omkring det, eller vi synes måske endda, at det er en absurd ide.

Nogle gange kan vi starte et projekt, der er så latterligt, at der ikke er andet valg end at fortsætte med at forfølge det for at se, hvor det fører os hen.

Uanset om vi tror det eller ej, kan situationer som disse være en god ting. Vi som mennesker er i stand til at være åbne for nye oplevelser for at lære af dem, og det er fantastisk. Det er her, vi opdager vores lykke og vores balance.

Så hvornår var sidste gang du gik med strømmen, gjorde ting du aldrig troede du ville gøre og bare valgte at nyde livet?

I dagens artikel vil vi gerne have dig til at tænke mere over dette emne.

Hvad der starter spontant og absurd

Tag for eksempel et forhold til en person, der synes at være det fuldstændige modsatte af os selv. Nogen der foretrækker noget andet end os, har en anden personlighed end os, men ligner os følelsesmæssigt, kærlighedmæssigt og lidenskabeligt. Situationer som disse er utvivlsomt ekstremt intense og fantastiske.

Vi kan finde lykke de mindst sandsynlige steder, med de mest usandsynlige mennesker og på de mærkeligste tidspunkter. Hver person har en personlig historie, hvor du kan finde mange af disse øjeblikke.

Der er dog forskellige aspekter, som vi skal huske på. Fordi, om vi tror det eller ej, så er der mange mennesker, der er tilbageholdende med at gå med strømmen og lade sig selv opleve disse typer af øjeblikke, som forekommer i sjældne tilfælde i deres liv, hvilket kræver en række evner.

Vi vil forklare mere nedenfor.

Kvinde der gaar en tur paa bare foedder

Vigtigheden af ​​at gå med strømmen

Indtil videre har vi talt meget om at gå med strømmen. Sammen med at være i øjeblikket og være opmærksom på alt det, der sker omkring os. Så gå med strømmen er uden tvivl en måde at finde lykke på.

  • Der er tidspunkter, hvor en uventet mulighed tilbyder sig selv. Men vi lader det glide væk, fordi vi ikke tør handle på det, fordi vi er bange for, at det ikke er den rigtige beslutning. Vi indser imidlertid senere, at det var en god mulighed, og til sidst føler vi en fortrydelse for alle de mistede muligheder.
  • Vi foreslår ikke at du handler uden at tænke eller gør noget uden at bevare din værdighed. Vi foreslår kun, at du er åben over for nye oplevelser.

Dette skyldes, at der er spring ud i det uvisse, som er værd at lave, men vi bør altid forberede os selv, når vi foretager disse spring.

At gå med strømmen handler frem for alt om at stole på os selv og forstå, at vi har brug for lidt mod og absurditet for at finde vores lykkelige sted.

Anbefalet læsning efter “Bryd ud af din komfortzone”:

Lær at sætte grænser i dine personlige forhold

Fordi vi aldrig ved, hvor visse stier kan føre os hen.

Ingen af ​​os ved sikkert, hvilken vej vi skal tage. Hvilke mennesker vi bør undgå, og hvilke muligheder, der er bedst for os.

I betragtning af at intet er klart og alt kan ske i denne verden, hvorfor tager vi så ikke nogle flere risici?

I virkeligheden væves vores livscyklus, identitet og vores personlige kort sammen med hver beslutning og fejl, vi laver.

  • Vi bør ikke glemme, at de bedste stier altid ligger uden for vores komfortzone. Desværre kan vi til tider bruge så meget tid i vores komfortzone, at vi gentager de samme rutiner og fortsætter vores ulykke.
  • Hvis du finder ud af, at dit nuværende miljø ikke gør dig glad. Så tøv ikke med at træde uden for din komfortzone. Du kan styre alt inde i dette område, men intet, du gør i det, tilfredsstiller dig.
  • Hvad der ligger uden for vores komfortzone, kan skræmme os, teste os og endda virke absurdt. Men nogle gange er alle disse nye følelser det bedste middel mod alle vores sorger.
Kvinde der hopper i vandet

Hvad der starter spontant og bliver til hele vores væsen

Overvej dette eksempel. Nogen foreslår at du laver noget. For eksempel kan dette være dessert eller endda et stykke tøj. Når du gør det, roser alle dig. Så du bestemmer dig for at dedikere dit liv til denne hobby eller håndværk, og så bliver det en livsstil, eller med andre ord dit job.

  • Der er tidspunkter i dit liv hvor tilfældige ting sker for dig, og du lægger ikke så meget mærke til dem i starten. Men efter et stykke tid indser du, at hvad der er sket med dig ikke er absurd eller latterligt.

Læs også denne artikel efter “Bryd ud af din komfortzone”:

7 smukke japanske ord til at fremme personlig udvikling

I stedet for indser du, at denne begivenhed eller tilfældighed kan være det bedste, du har oplevet indtil videre i dit liv.

For at disse ting skal ske, skal du være opmærksom og stole på dit instinkt. Det er her, hvor vi finder vores sande værdi: Selvtillid.

Glem aldrig dette. Bryd ud af din komfortzone

Det kan interessere dig ...
7 tegn på at du har en stærk personlighed
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
7 tegn på at du har en stærk personlighed

Der er en del forvirring omkring personlighed, karakter og temperament.I denne artikel får du 7 tegn på at du har en stærk personlighed.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Seligman, M. E. (2014). Aprenda optimismo: Haga de la vida una experiencia maravillosa. DEBOLS! LLO.
  • Páramo, M. D. L. Á., Straniero, C. M., García, C. S., Torrecilla, N. M., & Gómez, E. E. (2012). Bienestar psicológico, estilos de personalidad y objetivos de vida en estudiantes universitarios. Pensamiento psicológico, 10(1), 7-21.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.