Cyclone behandling af appelsinhud: Hvad er det?

Cyclone-behandlingen er en æstetisk procedure til at reducere cellulite og kropsvolumen og forbedre hudens generelle tilstand. Lær alt om denne nye behandling her.
Cyclone behandling af appelsinhud: Hvad er det?

Skrevet af Edith Sánchez

Sidste ændring: 09 august, 2022

Cyclone ®-behandlingen er en æstetisk procedure til at forme figuren, fjerne fedt og overskydende væske, opstramme huden og reducere appelsinhud. Det er en ikke-invasiv og fleksibel metode, der tilpasser sig de enkelte personers særlige behov og karakteristika.

Et af de mest fremragende aspekter ved Cyclone ®-behandlingen er, at den kan anvendes overalt på kroppen og giver resultater fra første behandling. Effekten er mærkbar i form af reduktion af volumen og forbedring af hudens udseende.

Mange mennesker ønsker at forme deres silhuet og reducere lokaliseret fedt uden at skulle på operationsstuen. Cyclone ®-behandlingen er et glimrende alternativ til dette. Den kombinerer fem forskellige teknikker.

Hvordan virker Cyclone ®-behandlingen?

Cyclone ®-behandlingen er en procedure, der er designet til at fjerne kropsfedt uden kirurgi på en progressiv måde. Generelt fokuserer den på at fjerne appelsinhud, lokaliseret fedt og slaphed. Det hele sker med samme fremgangsmåde.

Maskinen, som den udføres med, blev skabt i Spanien og har været i drift i 8 år. Et af de mest fremtrædende aspekter er, at den gør det muligt at tilpasse procedurerne, så den tilpasser sig den enkelte persons fedttype.

Den blev kaldt Cyclone, fordi den er som en cyklon, der fejer alt det væk, der skader kroppens udseende. Udstyret samler fem forskellige teknologier og er i stand til at arbejde på svært tilgængelige områder som f.eks. inderarmene og lårene samt maveregionen.

Teknikkerne supplerer hinanden og giver mulighed for et meget omfattende resultat. Her er, hvad de er.

1. Cavitation med ultralyd

Cavitation med ultralyd i Cyclone®-behandlingen er en procedure, der har til formål at reducere fedt og dræne væskeophobninger. Effekten af denne teknologi er dannelsen og derefter implosionen af mikrobobler.

Når implosionen foretages, frigøres der en energiudladning, som bidrager til at nedbryde fedtet. Dette er indiceret til behandling af appelsinhud og lokaliseret fedt.

Kvinde viser appelsinhud på sit lår

Den såkaldte “appelsinhud” er en kutan manifestation af fedt med mærkbare ændringer i huden.

2. Monopolar radiofrekvens

Monopolar radiofrekvens er et system, der udsender energi gennem en elektrode.

Denne kommer i kontakt med det område, der skal behandles, og udløser en termisk effekt, der genererer lipolyse eller lipidmobilisering, som ødelægger fedtansamlinger. Metoden trænger dybere ind og stimulerer syntesen af kollagen og elastin. Dette gør huden fastere.

Vi tror, at du måske også vil kunne lide at læse denne artikel: 6 øvelser til at bekæmpe slappe ben

3. Video tracking system

Cyclone ®-behandlingen er udstyret med et system, der har et videokamera med høj opløsning. Det gør det muligt at lokalisere de punkter, hvor den højfrekvente ultralyd skal fokuseres. Dette gør det muligt at afgrænse det område, der skal behandles, i realtid, selv om klienten bevæger sig.

4. HIFU-ultralyd

HIFU eller højintensiv fokuseret ultralyd er en af de afgørende teknologier i Cyclone®-behandlingen. Det er en højfrekvent ultralyd, der ødelægger fedtceller uden at beskadige det tilstødende væv.

Den kan trænge ind i de forskellige hudlag. Det anses for at være den mest kraftfulde del af metoden, da det kan reducere mængden af lokaliseret fedt betydeligt.

5. Roterende vakuumterapi og bipolar radiofrekvens

Som det sidste er roterende vakuumterapi den del af Cyclone®-behandlingen, der specifikt er rettet mod reduktion af appelsinhud. Først påføres en anti-cellulitecreme for at mobilisere fedtet. Derefter følger en suge- og rotationsmassage, der bryder spændingerne i fedtcellerne og fjerner “appelsinhud “.

Den anvendes normalt i begyndelsen og i slutningen af behandlingen. Bipolar radiofrekvens anvendes typisk samtidig for at stimulere produktionen af kollagen og elastin.

Fordelene ved Cyclone ®-behandlingen

En af fordelene ved Cyclone ®-behandlingen i forhold til andre procedurer er, at de fem behandlinger, der er beskrevet ovenstående, udføres i en enkelt session. Ligeledes kan flere dele af kroppen behandles på samme dag.

Ligeledes er det med til at forebygge den hudafhængighed, der opstår, når der er volumenreduktion. Resultaterne er synlige fra den første behandling.

Samlet set kan de vigtigste fordele opsummeres som følger:

  • Det reducerer appelsinhud: Det er muligt at stramme huden ved at fremme syntesen af kollagen og elastin.
  • Det reducerer slaphed: Det gør det muligt at nå de dybeste lag af huden, og det resulterer i en fastere tekstur.
  • Denne behandling eliminerer lokaliseret fedt: Den opløser fedtceller uden at påvirke det nærliggende væv.
  • Den reducerer volumen: Den samlede effekt er en reduktion af volumen i de behandlede områder.
Massage af lår

Denne type behandling kan give mulighed for at reducere antallet af behandlinger, da den kombinerer forskellige teknikker i et enkelt apparat.

Kan du lide denne artikel? Du vil måske også gerne læse: Fordelene ved at tage i skønhedssalon

Tips og anbefalinger til Cyclone ®-behandlingen

Cyclone ®-behandlingen er indiceret til mænd og kvinder, som ønsker at reducere mængden af kropsfedt og appelsinhud og forbedre hudens tilstand. Under behandlingsplanen anbefales det at opretholde en sund kost og dyrke regelmæssig motion.

Det kræver normalt gennemsnitligt 8 behandlinger på mellem 60 og 90 minutter hver, en gang om ugen. Den virkelige forandring er ofte synlig efter den sjette behandling.

Cyclone ®-behandlingen er ikke smertefuld, men kan dog forårsage ubehag i visse områder. Det kan være mere ubehageligt for dem, der har meget væskeophobning.

I de mest alvorlige tilfælde kan det være nødvendigt med 12 til 24 behandlinger for at opnå det forventede resultat.

Denne procedure kan kombineres med LPG, carboterapi eller massagebehandling. Det er ikke nødvendigt at bære kompressionsbeklædning eller nogen form for kompression bagefter. Det, der anbefales, er at vedtage en sund livsstil i forbindelse med det.

Det kan interessere dig ...
Enkle tips til at fjerne appelsinhud
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Enkle tips til at fjerne appelsinhud

Appelsinhud er betegnelsen for dannelsen af fedtknuder på visse områder af kroppen. Find ud af, hvordan du kan fjerne appelsinhud.  • Illing, R. O., Kennedy, J. E., Wu, F., Ter Haar, G. R., Protheroe, A. S., Friend, P. J., … & Middleton, M. R. (2005). The safety and feasibility of extracorporeal high-intensity focused ultrasound (HIFU) for the treatment of liver and kidney tumours in a Western population. British journal of cancer, 93(8), 890-895.
  • Del Castillo Gómez, M. C. (2006). Piel de naranja. Cambio 16, (1802), 76-76.
  • Serdev, N. P., & Serdev, N. (2011). Ultrasound Assisted Liposculpture–UAL: A Simplified Safe Body Sculpturing and Aesthetic Beautification Technique. Advanced Techniques in Liposuction and Fat Transfer, N. Serdev, ed., InTech, Rijeka, Croatia, 135-150.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.