Der er ingen gode eller onde mennesker, kun dem der bringer glæde eller..

Det er vigtigt både at give og modtage. Vi er nødt til at distancere os fra folk, der bringer os ubehag, og gengælde følelser, når nogen hjælper os til at vokse som person.
Der er ingen gode eller onde mennesker, kun dem der bringer glæde eller..

Sidste ændring: 06 december, 2018

Det er vigtigt både at give og modtage. Vi er nødt til at distancere os fra folk, der bringer os ubehag, og komme tættere på dem, der bringer glæde. Det er givende, at give igen, når nogen hjælper os til at vokse som person. Vær en person der bringer glæde!

Vi vil starte med at sige, at ingen er god eller dårlig. Der er intet, der videnskabeligt måler godhed eller ondskab.

Men én ting er sandt: hver enkelt af os kender positiv og negativ energi, som visse mennesker og relationer bringer os.

Sommetider handler mennesker ud fra deres egne interesser. Og når de begynder at placere sig selv som prioritet over andre, at blive offensive og vildledende, kan man sige, at denne person har en negativ indvirkning på andre.

Det er de mennesker, der vil underviser dig. Vi har alle dog de andre mennesker, som giver positive relationer med ydmyge hjerter og oprigtige stemmer, der aldrig gør andre ondt. Disse mennesker forstår gensidighed og respekt. De bringer glæde.

Dem, der lærer dig nye ting om dig selv og livet

Du har måske tænkt på bestemte personer, der har spillet en rolle i din fortid, når du læser denne titel. Men du bør også  bruge et øjeblik på at reflektere og tænke over om du har forårsaget skade på nogen andre.

  • Du er ikke forpligtet til at kunne sammen med alle. Og nogle gange kan du skuffe de mennesker, der omgiver dig.
  • Hvis du nogensinde været tvunget til selv at træffe en beslutning, som du ved på en eller anden måde vil få konsekvenser for en anden person, skal du begrunde, hvorfor du gør det. Et eksempel ville forlade et forhold, fordi du er utilfreds, fordi du er ophørt med at elske den anden person.
  • Nogle beslutninger skal træffes, selv når du ved, at de kommer til at forårsage skade. Dette er tilfældet når man vedligeholder en bestemt situation, der kun ville skabe mere lidelse end gevinst.

Det betyder så klart at alle os fra tid til anden er i stand til at opføre os på en måde, som andre ville se negativt på. Enhver situation har skygger, kvaliteter og forskellige niveauer.

Pige i roed kjole staar og ser paa en blaeksprutte der kommer ind af doeren
  • Nogle mennesker stopper bare aldrig med at handle sådan på et givent tidspunkt i deres liv. Sådanne mennesker prøver altid at tilfredsstille deres egne behov, og forstår at de sårer andre.
  • Disse typer af mennesker tilbringer hele deres liv på den måde og til tider efterlader de ar på andre mennesker. Så du må simpelthen lade dem forsvinde ud af dit dagligliv og fra dit sind.

Hvis ikke, vil du altid blive holdt som fange til deres handlinger.

Der er også de mennesker, der simpelthen ikke ved, hvordan de skal have positive relationer. De mangler personlig og følelsesmæssig modenhed. De mangler respekt og empati, og ofte gange de er uvidende om deres ord eller handlinger.

Kig ikke på disse øjeblikke som drama eller fiaskoer, der ændrer dit liv. Forstå dem som lektioner til at hjælpe dig til at leve mere trygt, med mere ro.

Enkle mennesker, der bringer glæde

Nogle gode mennesker er simpelthen ydmyge mennesker. Det er næsten som om de har magi i deres lommer, men  men de ved ikke hvordan de skal være selviske eller dobbelte.  Jeg er sikker på du kender en eller to sådanne personer.

Der er ikke mange af dem derude, men du behøver ikke mange, fordi de vil bringe dig alt.

Værdien af gensidighed

En ting man skal huske på er at man ikke skal give noget uden at få noget igen.  Hvis nogen er god imod dig, så skal du behandle dem på samme måde. I udgør et team, du er nødt til at balancere det, så ingen taber, og ingen vinder.

Gensidighed er at vide, hvordan man kan forstå den anden person helt. Du forstår, at de fortjener respekt, du sætter pris på dem som en del af dig selv, og du anerkender alt, hvad de gør for dig.

Og det vil altid føre jer til at opføre jer på samme måde.

 

Tillid ødelægger dig ikke. Det skaber bånd

Gode mennesker, folk, der beriger dit liv ved at hjælpe dig være en bedre person hver dag, etablerer en meget intim og speciel forbindelse med dig.

  • De ser dig som respektabel, stærke og forstående, at få støtte fra mennesker, der elsker dig.
  • Mennesker, der elsker dig, fordømmer dig ikke, de prøver ikke at lave om på dig eller forråde dig. De tænker om dig den måde, de tænker på sig selv, de er indlevende og er følelsesmæssigt modne.

Kort sagt vil du møde gode og dårlige mennesker i hele dit liv. Og du skal lære af hver af dem.

Kvinde der sidder med en lan rosenblomst

Undgå at bære byrder, der ikke hjælper dig, som kun begrænser din personlige vækst. Lad de dårlige ting forsvinde, lære af dem, og tage en ny vej.

Verden er fuld af gode mennesker, og hvis du af en eller anden grund ikke kan finde nogen, så glem aldrig selv at være et godt menneske. Vær en person, der bringer glæde.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.