Dine læber siger disse 10 ting om din personlighed

Selvom dine læber måske ikke passer perfekt til beskrivelsen, kan formen på dine læber faktisk efterlade nogle spor på, hvordan du relaterer til andre mennesker.
Dine læber siger disse 10 ting om din personlighed

Sidste ændring: 22 december, 2022

Formen på dine læber kan fortælle dig meget mere, end du måske først ville tro. Så mærkeligt som det lyder, kan de efterlade nogle spor vedrørende din personlighed .

Hvis du ikke allerede er bekendt med, hvad formen på dine læber siger om dig, skal du være opmærksom på dagens artikel. Vi er sikre på at du tror det er mere end bare et tilfælde. Så læs videre og se om du synes at vores analyse afspejler sandheden om dig.

1. Tykke eller store læber: Hvad siger formen på dine læber om dig?

laeber som er tykke

Folk med tykkere og større læber har en god viden om, hvordan man skal passe på andre mennesker. Hvis dette er tættest på formen af dine læber, har du måske været det type barn, der plejede at fodre killinger som du mødte på gaden, lave frivilligt arbejde i et dyreværnshjem og forsøgte at tage hver eneste dyr uden et hus, med ind i dit hjem.

  • Disse mennesker har et stærke moderlige instinkter, såvel som et ønske om at beskytte og pleje dem omkring dem.
  • I stressede situationer tænker de først på andre mennesker. De er normalt ansvarlige og generøse forældre.

2. Større overlæbe

Folk, hvis overlæber er større end deres nederste læber, har tendens til at  være meget følelsesmæssige, karismatiske og muntre.

De har også en tendens til at have et højt selvværd, og evnen til at tiltrække andre mennesker. De kan også være centrum for opmærksomhed.

Læs mere: 7 tips til at få blødere læber

3. Læber af samme størrelse

Hvis denne beskrivelse lyder som formen på dine læber, er du sikkert en afbalanceret person med et sundt livsudsigt.

Du har en forsigtig og fornuftig måde at møde livets problemer på og løse dem, uanset hvor svære de er.

4. Slanke læber

Mennesker med tynde eller slanke læber er ofte enspændere. De mennesker er generelt selvforsynende og kan løse alting alene, selvom de også føler sig trygge med deres venner.

  • De har en tendens til at komme godt  ud af det sammen med alle og er opmærksomme på andre personers handlinger, snarere end deres ord.

5. Overlæbe med en udtalt V

LAeber med V form

Folk med denne læbeform har tendens til at være kreative, de plejer at være fremragende kunstnere eller musikere. De har en god visuel hukommelse .

De har også tendens til at være meget sociale og søger efter mange måder at udtrykke det, de føler på alle tidspunkter, og er generelt succesfulde i al deres foretagen.

6. Overlæbe med glat kurve

Hvis din overlæbe er mildt bueformet kan du være en medfølende, følsom, sympatisk og venlig person.

Du tager ting til hjerte og hjælper andre på enhver måde, som du kan, hvor du end er.

7. Flad overlæbe

Hvis din overlæbe er flad, tager du det store ansvar for ting. Du er en meget selvsikker person. Dine kære ved, at de kan regne med dig gennem de allermest vanskelige tider.

8. Små, runde og fyldige læber

Hvis du har fyldige læber, men en lille mund, er du nok en flirtende og meget charmerende person.

Din egen komfort er din højeste prioritet. Selvom dette måske virker egoistisk, er du i sidste ende barmhjertig og loyal, som altid sørger for at hjælpe folk i nød.

Du behøver ikke sætte dine interesser til side på andres vegne grund, men du ønsker ikke at gå glip af nogle muligheder, så du altid afveje fordele og ulemper, før at du bliver involveret i noget.

Du kan måske lide: 5 tegn på at dine øjne er dårlige

9. Meget tynde overlæber

Tynde laeber

Hvis din overlæbe er meget tyndere end din nederste læbe, har du held og lykke i dit liv. Det betyder, at du har fremragende lederskabskvaliteter.

Du er overbevisende og ved at overbevise andre om, at du er noget, eller at du fortjener noget. Du har en stor personlig energi, som i nogle tilfælde kan løbe fra dig.  Succes venter dig i alt du forsøger.

Der kan dog opstå problemer i dine romantiske forhold, fordi dine høje krav kan skabe problemer.

10. Nedre læbe er større end din overlæbe

Du er en rastløs person. Du  kan ikke lide at blive udsat for en regelmæssig eller fastlagt tidsplan.

Personer med denne læbeform ved hvordan man har det sjovt og vil altid fokusere på noget, der kan hjælpe dem med at kanalisere deres energi og give dem mulighed for at møde mennesker.

De har tendens til at være nysgerrige, sociale og åbne overfor alle nye ideer og ting.

De er den type mennesker, der fører andre på nye eventyr; den slags ven, som alle vil have.


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Seelbach, G. A. (2013). Teorías de la personalidad. Red tercer milenio S.C.
  • Goyarrola, E., Bertocci, P. A., & otros, M. M. y. (2010). Psicología de la personalidad. Revista Española de La Opinión Pública. https://doi.org/10.2307/40180869
  • Lara, A. P., Molina, J. A. M., Antonio, J., Ordóñez, M. J. T., Ignacio, J., Armada, J. V., … Ferre, L. S. (2019). PERSONALIDAD: In Materiales docentes de gerontología y protección de los mayores. https://doi.org/10.2307/j.ctv9hvtps.6

Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.