Få stærkere negle med hvidløg- og olielotion

For at få stærke og sunde negle er det en god ide at anvende dette middel om natten. Du bør også supplere det med en afbalanceret kost for at styrke dem udefra.
Få stærkere negle med hvidløg- og olielotion

Sidste ændring: 26 august, 2022

Fingernegle er blevet en meget vigtig del af feminin skønhed. Når alt kommer til alt, supplerer de ikke bare dit image. De er også en indikator på personlighed og god smag. Hvordan kan du så få stærkere negle?

At holde dine negle i perfekt stand er meget vigtigt for din personlig hygiejne. Dette skyldes, at de har en uheldig tendens til at udvikle ufuldkommenheder, når du ikke tager hensyn til dem.

Der er mange produkter til ekstern brug, der hjælper med at holde dem smukke. Fortsat eksponering mod toksiner og kemikalier fører imidlertid til forringelse. Denne skade forårsager svage negle og brud.

Denne situation er ikke kun et æstetisk problem. Derudover kan dette problem også øge risikoen for infektioner og svampe.

Heldigvis er der mange naturlige behandlinger, som til en lav pris hjælper dig med at styrke og beskytte dem.

I denne artikel ønsker vi at dele en lotion lavet af olie og hvidløg. Denne behandlings egenskaber giver dine negle ekstra ernæring og styrke.

Du vil elske det!

Nysgerrig om andre anvendelser af naturlige lægemidler som disse? Tjek:

Løg, hvidløg og citroner: Tre superfødevarer

Hvidløg og olie lotion til stærkere negle

Neglelak

Der er mange plejevaner, der holder dine negle stærke og sunde. Du kan dog også levere vigtige næringsstoffer ved anvendelse af eksterne hydratiserende eller genoprettende produkter.

I denne artikel ønsker vi at dele en lotion lavet af mandel, olivenolie og hvidløg. Efter at være blevet absorberet, fugtiger denne lotion dine neglebånd og fører til stærkere negle.

Dette er et 100% naturligt produkt. Det har også et højt indhold af essentielle fedtsyrer, antioxidanter og mineraler. Disse vil alle holde din neglestrukturer stærke og beskyttet.

Det er især nyttigt for at beskytte dine negle mod skadelige komponenter i miljøet.

Disse ingredienser giver mange fordele:

 • Ved regelmæssigt brug hjælper det dine neglebånd. Denne behandling giver dig også en antibakteriel og anti-svampebehandling, der forhindrer infektioner.
 • Denne lotion er perfekt til dem, der har problemer med at holde neglene lange og smukke. Det hjælper trods alt med at reducere brud, mens de fremmer deres sunde vækst.
 • Både olivenolie og mandelolie har høje niveauer af vitamin E. Dette er et næringsstof, der skiller sig ud på grund af dets evne til at øge regenereringen.
 • Alt dette sammen med svovlholdige forbindelser i hvidløg styrker dine negle uden at udsætte dem for uønskede reaktioner.

Hvordan laver du denne lotion?

Olie

Opskriften på denne hjemmelavede lotion er meget let. Hvis det ikke er nok, er det meget billigere sammenlignet med priserne på de negleforstærkere, der sælges i kosmetiske butikker.

Da ingredienserne er 100% naturlige, kan du bruge dem uden bivirkninger. Plus, de udgør ikke nogen risiko for hudens sundhed på dine hænder.

Det er dog nødvendigt at få “ekstra jomfru” eller “rene” versioner af ingredienserne. Dette skyldes, at de raffinerede versioner ikke indeholder de samme næringsstoffer.

Ingredienser

 • 8 fed hvidløg
 • 1/2 kop olivenolie
 • 1/4 kop mandelolie

Udstyr

 • En glaskrukke med låg
 • En neglelak børste

Instruktioner

 • Skræl hvidløgsfedene. Knus dem derefter med en støder og mørtel, indtil du får en fin pasta.
 • Hvis du ikke har en støder og mørtel, skal du snitte dem meget fint.
 • Sæt dem derefter i glaskrukken og dæk dem med oliven- og mandelolien.
 • Dæk krukken. Lad det marinere på et mørkt sted i 2 eller 3 dage.
 • Efter denne tid, når behandlingen er koncentreret, så udskil, hvad der er tilbage af hvidløg fra lotionen.

Anvendelse

 • Efter at du har renset dine negle og fjernet neglelak eller kemikalier, skal du dyppe en ren neglelak børste i lotionen og gnide den på overfladen af ​​dine negle og dine neglebånd
 • Lad produkterne side på, indtil det er absorberet. Skyl det ikke af.
 • Vi anbefaler at bruge det før du går i seng. På den måde vil hvidløgets lugt ikke følge dig!
 • Brug det hver dag, indtil dine negle bliver stærkere.

Har du brug for flere råd til at holde dine negle sunde? Læs mere:

Naturlig behandling af negleproblemer

Noget at huske på …

Hænder

Husk at for at få gode resultater skal du bruge denne lotion hver dag som en del af din skønhedsrutine.

Fra første anvendelse, begynder du at bemærke glattere og stærkere negle. Det er dog vigtigt at bruge det løbende. På denne måde får du næringsstoffer, der giver dine negle styrke.

Forbindelserne kan virke forskelligt for alle. Afhængigt af årsagen til din neglesvaghed kan det være mere eller mindre effektivt.

Brug af det bør suppleres med en kost, der er rig på protein, fedtsyrer, vand og antioxidanter.

Det kan interessere dig ...
Du plejer din hud, når du plejer dine tarme
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Du plejer din hud, når du plejer dine tarme

Måske vil du gerne pleje din hud bedre. Der er mange interessante metoder. Du plejer din hud ved at have sunde tarme. Læs alt om det her.


Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.