Fem beslutninger, du vil fortryde i fremtiden

At forsømme dine forhold, din familie og din fritid for at kunne arbejde mere er en alvorlig fejltagelse. Det er en beslutning, du vil fortryde i fremtiden.
Fem beslutninger, du vil fortryde i fremtiden

Sidste ændring: 09 august, 2022

Der er ikke nogen lov, der siger at du bliver nødt til at arbejde fuld tid, eller prioritere penge over fritid. I denne artikel vil vi komme ind på fem beslutninger, der giver mening i nuet, men som du vil fortryde i fremtiden.

Vi lever en moderne livsstil der hurtigt får en til at glemme hvor vigtigt det er at nyde nutiden.

Men der er visse ting vi ikke gør, som vi kommer til at fortryde før eller senere.

Hvis du ikke får givet de ting eller de mennesker den tid, de fortjener, så tænker du måske, at der er tid til det imorgen.

Men hvad hvis i morgen aldrig kommer?

1. Du forsømmer de mennesker, der betyder mest for dig

Du har så meget arbejde og så mange ting at tage dig af, så du rykker dine møder og aftaler med dine venner som gør dig glad. Du føler at du burde prioritere dine forpligtelser.

Men at forsømme dine venner vil gå udover jeres forhold sammen. Så når du vil redde jeres venskab, er det måske for sent.

Dette kan gøre din sociale cirkel mindre med tiden. Du vil til den tid indse at du ikke har flere ægte venner tilbage ved din side.

Det samme sker i romantiske forhold. At give op kan få dig til at fortryde ting imorgen. Dette er fordi du altid vil indse hvad du lod slippe gennem dine fingre når du kigger tilbage.

Så før du smider håndklædet i ringen, gør dit bedste. Nogle gange er det dog ikke i vores hænder at redde et forhold.

Men du vil have det bedre og være mere tilfreds, hvis du gør alt hvad du kan.

2. Du lever for at arbejde – og det vil du fortryde i fremtiden

At forsømme dine forhold, din familie og din fritid for at kunne arbejde mere er en alvorlig fejltagelse. I sidste ende vil du befinde dig i en konstant spiral af stress. Det er en beslutning, du vil fortryde i fremtiden.

Det er meget vigtigt at slå fra og have tid for dig selv. Giv dig selv muligheden for at slappe af og stoppe med at tænke på arbejde i et par timer eller et par dage.

Der er mange folk der ikke kender forskellen mellem at leve for at arbejde og arbejde for at leve. Disse elementer skal være i balance.

Du behøver ikke være på kontoret hele dagen. Stop med at udmatte dig selv. Du vil fortryde det hvis du ikke lærer at nyde livet fra i dag og fremover.

 

3. Du tog ikke chancen, fordi du var bange

Hvad vil du gerne lave? Hvor langt vil du gå? Frygt tillader os ikke at opnå de mål vi har sat, og får os til at tage skridt tilbage.

Det er tid til at se anderledes på frygt, som for eksempel en udfordring du skal se i øjnene for at komme godt ud på den anden side.

Hvis du konstant lader dig styre af det, hvad opnår du så?

Du vil fortryde det imorgen, fordi du vil indse, at det ikke var det værd at undergive dig til frygt der ødelægger dig.

 

4. Du udstrykker ikke dine følelser, fordi du synes de er pinlige

Vi bliver ofte pinligt berørte over at sige hvad vi rigtigt føler til de mennesker vi elsker. Vi går ud fra at vi ved hvad de tænker eller hvordan de vil reagere og det holder os fra at sige hvad vi gerne vil.

Men vi føler ofte at vi overvælder dem og vi prøver derfor at holde os tilbage baseret på de negative tanker vi flygter til.

Men har du nogensinde fortrudt ikke at have sagt “jeg elsker dig” til den person du elsker?

At kigge tilbage på situationen få år senere giver et andet perspektiv. Det er en mere realistisk synsvinkel der skiller sig af med alle de bekymringer du havde på det tidspunkt.

Du har intet at tabe når du åbner dit hjerte til en anden og siger hvad du rigtigt føler.

Ingen ved hvordan den anden person vil reagere. Måske vil deres reaktion overraske dig…

Hvis du ikke udtrykker dine sande følelser, er det noget du vil fortryde i fremtiden.

5. Du vil fortryde i fremtiden, at du sætter dit helbred på spil nu

Fortryde i fremtiden

Du er ung i dag, så når du indtager ting i store doser betyder det ikke det store for dig. Junk food, alkohol, mangel på aktivitet, og så videre. Hvad betyder det nu?

Det kan godt være at du ser sund og rask ud udenpå, men som tiden går, kommer alt hvad du gør til at have konsekvenser.

Husk at din krop har en hukommelse.

Hvis du ikke tager dig af dig selv nu, hvornår gør du så? Imorgen? Næste år?

Intentioner er kun noget værd hvis du handler på dem fra nu af, i nutiden. Hvis ikke, ender de med at blive mislykkede mål.

Årerne løber hurtigt forbi. Du ender med at fortryde hvor hurtigt livet passerer, når du mindst forventer det.

Nutiden er den, der betyder noget. I morgen vil du fortryde alt hvad du udskyder i dag.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.