Fjern uønsket hår og få glat hud på en naturlig måde

De fleste kvinder er på udkig efter forskellige metoder til at fjerne uønsket hår, der kan komme frem på forskellige dele af kroppen.
Fjern uønsket hår og få glat hud på en naturlig måde

Sidste ændring: 30 oktober, 2018

Uønsket hår ses som uattraktivt og er i konstant vækst. Der er i øjeblikket mange produkter og teknikker til at fjerne uønsket hår, der efterlader huden glat og strålende.

Hårfjerning med voks eller lasere er to af de mest almindelige metoder til at fjerne hår i løbet af sekunder. Imidlertid  er disse metoder dyre og kan være smertefulde, for ikke at tale om at de er hårde ved huden. Heldigvis er der naturlige alternativer til at fjerne uønsket hår, især fra områder som ansigtet og overlæben.

Et naturligt middel til at fjerne uønsket hår i ansigtet

Ansigtshår skal fjernes ved brug af en teknik, der er nænsom mod huden da ansigtet er mere sart og kræver særlig pleje, for at undgå irritation og skader på håret. Dette naturlige middel stammer fra kulturerne i Mellemøsten, hvor kvinder har brugt denne blanding i årevis med to mål: at fjerne uønsket hår og blødgøre og forny huden.

For at tilberede midlet,  skal du bar bruge 3 grundlæggende ingredienser: honning, citronsaft og havregryn. Disse ingredienser er kendt for deres høje indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler, der gavner huden ved kontakt.

 • Havregryn er en fugtgivende ingrediens, der hjælper med at bekæmpe tørhed, regulerer hudens pH og virker som et aktivt eksfolierende middel, til at fjerne døde celler.
 • Citronsaft hjælper til med at blege huden, rense den i dybden og bekæmpe uønsket hårvækst.
 • Endelig er honning er en naturlig fugtighedscreme med masser af antioxidanter og vitaminer, der gør det til en populær ingrediens i hudplejeprodukter.

Med deres viden om disse ingrediensers fordele, har kvinder i Mellemøsten brugt dette ideelle middel til at fjerne ansigtshår og forebygge tidlig aldring  på naturligt strålende hud.

Hvordan kan jeg tilberede dette naturlige middel til at fjerne uønsket hår?

Brug korn til at fjerne uønsket hår

Dette naturmiddel er let at tilberede og er en løsning til at fjerne ansigtshår, og det er ved at blive populært på grund af dets effektivitet.

Ingredienser

 • 2 spiseskefulde ren honning
 • 2 spsk. citronsaft
 • 1 spsk. økologisk havregryn.

Tilberedning

 • Bland det hele i en beholder og bland en klæbrig pasta.
 • Påfør blandingen på de områder, hvor du ønsker at fjerne hår.
 • Gnid blandingen på med blide cirkulære bevægelser, ligesom du ville gøre med et eksfolierende middel.
 • Masser imod hårenes vækstretning for fuldstændig fjernelse.
 • Til slut anvendes en fugtgivende creme på det behandlede område.
 • For de bedste resultater og glat hud, skal du gentage denne behandling 2-3 gange om ugen.

For afklaring, virker dette naturmiddel forskelligt afhængigt af hudtype og så er det ikke sandsynligt at alle vil opleve de samme resultater.

Nogle kvinder, der har prøvet dette, oplevede resultater efter en til to uger; andre skulle bruge det i en måned for at se nogen resultater af denne behandling.

Egenskaberne af disse ingredienser kan gøre ansigtshårene finere og det tager længere tid inden det dukker op igen. Derfor anbefaler vi at bruge det selv efter at håret er blevet fjernet.

Fordi det er en helt naturlig løsning, så huske på, at resultaterne ikke vil være øjeblikkelige ligesom andre metoder til hårfjerning. Imidlertid er den største fordel at de naturlige ingredienser både er nærende og milde på huden, så den forbliver blød og strålende.

Ligesom med traditionelle hårfjerningsmetoder er der altid en risiko for hudirritation og allergiske reaktioner. Det er værd at prøve naturlige alternativer og nyde alle deres fordele.


Denne tekst er kun til informationsformål og erstatter ikke konsultation med en professionel. Hvis du er i tvivl, så konsulter din specialist.