Hvad er erotisk spanking?

Erotisk spanking er en seksuel praksis, hvor en af deltagerne udøver fysisk straf ved at spille enten en dominerende eller domineret rolle for seksuel tilfredsstillelse
Hvad er erotisk spanking?
Isbelia Esther Farías López

Skrevet og kontrolleret af filosof Isbelia Esther Farías López.

Sidste ændring: 09 august, 2022

Når vi tænker på sex, forandrer fantasien vores kreativitet til at inspirere, hvad der kommer næst. Erotisk spanking er gnisten, der starter hele kædereaktionen, der er så stor, subjektiv og kontroversiel i menneskehedens verden.

Troede du, at du vidste alt, hvad der var at vide om sexens verden? Bare rolig. Det er et emne, der er så vidunderligt omfattende og stort, at der altid vil være noget nyt at lære.

Et kærtegn, en gnist, et tryk… det er alle karakteristika ved fysisk interaktion og flirt mellem mennesker.

Så hvad sker der, når nogen forsøger at slå hinanden let i et forhold?

Uanset hvilke roller, aftaler eller vilkår, som et par, gruppe eller enkeltpersoner måtte have etableret, er kommunikation nøglen. Kun gennem kommunikation kan seksuelle forhold forblive gunstige og positive – uanset den ortodoks eller liberalisme, der understøtter det.

Anbefalet læsning:

5 sjove steder du bør have sex

Forestil dig at du er sammen med din partner, lige midt i intimiteten. Lige pludselig tager han eller hun fat i dig og hvisker, “Spank mig“. Du bliver nervøs og bliver urolig omkring at svare sandfærdigt. Så skal du give ham eller hende, den spanking, som de ønskede?

Vi overlader det til din vurdering og dit skøn. Det der virkelig betyder noget er dets oprindelse og rod.

Folk bruger spanking som en seksuel aktivitet. Det indebærer konsensuel og afmålt dominans og en mental reaktion.

Så er der virkelig fornøjelse i at slå?

Mens hver spanking situation kan være anderledes, og hver spank kan variere i intensitet betyder det ikke, at det at slå ikke stopper med at være en lille skadelig handling mod kroppen.

Og for ikke at nævne de etiske, moralske eller sociale kontekster i dette enorme tabu, der almindeligvis praktiseres hver dag.

Hvis du er interesseret i dette emne, bare en smule, og alt du leder efter er bare et strejf af “pift” i dit sexliv, men ved ikke hvordan man finder det, skal du tjekke alt der er at vide om denne seksuelle praksis.

Alt om erotisk spanking

Kvinde der ligger hen over en mand

Uberettiget slåen eller en manifestation af seksuel spontanitet?

Hvad har erotisk spanking med psykiatrien at gøre?

I lang tid, og indtil for meget nylig betragtede psykiatri og medicinsk videnskab disse metoder til at være hæslige handlinger, som skulle overvåges af psykiatere.

Det var først, da nye definitioner trådte ind i den moderne psykiatri, at disse samfund først og fremmest holdt op med at se sexspil relateret til spanking som ulækre.

Vi bør også nævne, at den amerikanske psykiatriske sammenslutning opretholdt deres oprindelige definition om spanking i lang tid.

Men vi må heller ikke glemme, at de ikke slettede homoseksualitet fra deres liste over psykiske sygdomme indtil 1973.

Erotisk spanking gennem historien

Alt begynder et sted, og denne kontroversielle seksuelle praksis er ikke en undtagelse. Spanking, ifølge Cambridge Dictionary, betyder ikke, hvad vi normalt tror, at det er skadeligt.

Det viser sig, at denne handling er relativ ny og sjældent anvendt i vid udstrækning, ud over at være fri for begrænsninger.

 

Seksuel praksis: hvad er det egentlig?

Kvinde og mand sammen

Den dominerende udfører afstrafninger på balderne, som efter tradition gøres ved hjælp af en klassisk lineal, stang, bambusrør, bælte, hånd osv.

 • Der er et “dominerende / underdanigt” forhold.
 • Dette indebærer en tidligere afgjort ulempe, som giver deltagerne subjektiv fornøjelse. Det er klart, hvem der vinder.

I verdenen med ​​BDSM (bondage og disciplin / dominans og underkastelse / sadisme og machismo) hvor vi finder spanking, er der flere aspekter, som vi bør tage hensyn til.

Ting brugt til at anvende kraft og underkastelse mod den underdanige

Blandt de mest populære ting i praksis med spanking er følgende:

 • Stang: I spanking bruger folk ofte dette instrument til disciplin. Spankere bruger dog normalt dekorative stænger.
 • Bælte: Et bælte eller en rem er en fleksibel beklædningsgenstand, der er lavet af læder eller et andet stærkt materiale. Det strammes rundt om taljen for at holde bukser, kjole eller andre beklædningsgenstande på plads.
 • Rebenque, en kort pisk: Oprindelig fra Argentina og Uruguay, dette er et læderinstrument designet til at piske husdyr.
 • På skødet: I denne stilling er spankeren siddende og den underdanige lægger på spankerens knæ og vender nedad. Dette er den mest klassiske position, hvor der er direkte og permanent kropskontakt mellem deltagerne.
Det kan interessere dig ...
Betyder størrelse noget? Det anatomiske grundlag for penetration
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Betyder størrelse noget? Det anatomiske grundlag for penetration

Vi hører ofte dette spørgsmål: Betyder størrelse virkelig noget?Ja, men ikke af de grunde du måske tror. Her er nogle grunde til at størrelsen er v... • Herbenick D, Patterson C, Beckmeyer J, Gonzalez Y et al. Diverse Sexual Behaviors in Undergraduate Students: Findings From a Campus Probability Survey. J Sex Med. 2021;18(6):1024–41.
 • Müller J. BDSM: Aproximación a las prácticas de dominación y sumisión sexual. 2015. Disponible en: http://hdl.handle.net/2445/112471.
 • Faccio E, Casini C, Cipolletta S. Forbidden games: the construction of sexuality and sexual pleasure by BDSM ‘players’, Culture, Health & Sexuality. 2014; 16:7: 752-764.
 • Labrecque F, Potz A, Larouche É, Joyal C. What Is So Appealing About Being Spanked, Flogged, Dominated, or Restrained? Answers from Practitioners of Sexual Masochism/Submission. J Sex Res. 2021 May;58(4):409-423.
 • Plante RF. Sexual spanking, the self, and the construction of deviance. J Homosex. 2006;50(2-3):59-79.

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.