Hvad er "krystalbørn"?

"Indigo" og "Krystal" er ikke etiketter. Disse adjektiver refererer til børn med forskellige niveauer af bevidsthed og ekstraordinære evner. Men hvad betyder det?
Hvad er "krystalbørn"?

Sidste ændring: 18 november, 2022

Krystalbørn er en del af en generation, som lover, at gribe ind i verden gennem kærlighed, fred og harmoni. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du identificerer et krystalbarn. Måske har du et derhjemme.

Børn i det Tredje Årtusinde

Fire børn på en bænk med deres telefoner

Folk har sagt, at børn er hjørnestenene for, at skabe forandringer i verden. I mange år har der eksisteret en teori, der forklarer, at menneskeheden gradvist vil forbedre sig gennem genetiske ændringer i løbet af en eller flere generationer. Dets tilhængere har en tendens til at være ret så spirituelle.

Denne teori klassificerer børn gennem psykologiske mønstre og usædvanlig adfærd. Nogle mennesker tror, at den første generation af åndelige børn dukkede op i 50’erne eller 60’erne. Men deres forsøg på at forbedre verden var ikke vellykket.

Som resultat ankom en anden generation mellem 70’erne og 90’erne. Denne generation blev kendt som Indigobørnene. Indigobørn, som har hærdede personligheder, kaldes “systemknuserne.” Deres mission er at bekæmpe handlinger og holdninger, der ikke udspringer af kærlighed.

Indigo børn søger efter respekt for menneskelige værdier og ærlighed. Men i de seneste år er folk begyndt at tale om børn af anden art: krystalbørn. Den første person til at identificere denne generation var Steve Rother i 1999.

I 2002 offentliggjorde Rother officielt sine resultater i et kapitel i sin bog, Re-Member, A Handbook for Human Evolution. Siden da er der blevet forsket i præcist at definere deres egenskaber og karakteristikker.

Hvem er krystalbørnene?

Krystalbørn er fredelige væsener, der søger sandhed og balance mellem det intuitive og irrationelle. I modsætning til indigobørn, der stræber efter at rette menneskeheden mod trivsel gennem forandring, har krystalbørn en helbredende mission.

Krystalbørn har en tendens til at være meget smukke, med en ren og lys aura og store udtryksfulde øjne. De har to særlige egenskaber: de har stærke evner, som folk ofte anser for at være magiske, og er ekstraordinært følsomme for lav vibrations-energi.

Hvad betyder “Krystalbørn”?

“Indigo” eller “krystal” er ikke kun etiketter. De henviser til de forskellige niveauer af bevidsthed.

Denne generation af unge er forbundet med krystalvibrationer, en energi som vibrerer i alle levende væsener. At flytte fra et bevidsthedsplan til et andet, ændrer en persons vibrationer.

Krystal-vibrationsfrekvensen er en af ​​de reneste måder, hvorpå materie kan manifestere sig selv. Faktisk er krystalenergi en præcis balance mellem energisk polaritet (maskulin-feminin, tanke-følelse). Dette er den type energi, der især vibrerer i krystalbørn.

Hvordan er krystalbørn?

krystalbørn er smukke

Denne generation af helbredende børn er stille, forsonende, fredelige, kærlige og medfølende. I bogen Indigo- og Krystalbørn, Spørgsmål og Svar, hævder forfatteren, at forældre til denne generation ser dem som “små engle”.

Dette skyldes, at de har et afbalanceret temperament. For eksempel elsker de at bringe fred, give kys og kram, endda før de lærer at tale. De er også meget diskrete. De har ikke tendens til at skille sig ud, og foretrækker at forblive ubemærket, til trods for at de opfanger opmærksomheden fra følsomme mennesker.

Inden for traditionel medicin har krystalbørn tendens til at have visse udviklingsforstyrrelser. Disse omfatter ADHD, Aspergers Syndrom eller Autisme. Dette har imidlertid intet at gøre med årsagerne til deres adfærd; de har et vigtigt livsformål.

Læs også: 14 mærkelige og usædvanlige psykologiske lidelser

Egenskaber

I artiklen, Waking Up the Crystal Children, identificerer Steve Rother de vigtigste egenskaber hos disse børn. Hermed håber han bedre at kunne definere krystalbørn.

For eksempel har krystalbørn psyko-kinetiske evner, en overfølsomhed overfor vibrationer, og så er de forbundet med jorden. De føler også en følelsesmæssig empati og er allergiske over for frygt, blandt andre karakteristika.

Konklusioner

Der er ingen videnskabelig dokumentation for denne teori. Faktisk hævder specialister, at du kunne anvende sådanne kvaliteter og attributter hos ethvert barn, på ethvert sted og tidspunkt. Vi skal også huske, at hver person og barn er anderledes og unikt.

Et indigo- eller krystalbarn er simpelthen en måde at beskrive psyko-energiske egenskaber. Formålet med denne klassifikation er, at forstå disse børn, men først og fremmest at forstå deres budskab.

Det kan interessere dig ...
Farvens psykologi: Det siger dit tøj om dig
Bedre Livsstil
Læs den på Bedre Livsstil
Farvens psykologi: Det siger dit tøj om dig

Betydningen af de farver, du har, har meget mere effekt på vores dagligdag, end du måske tror. I dagens indlæg vil vi lære lidt omkring farvens psy...


Alle citerede kilder blev grundigt gennemgået af vores team for at sikre deres kvalitet, pålidelighed, aktualitet og validitet. Bibliografien i denne artikel blev betragtet som pålidelig og af akademisk eller videnskabelig nøjagtighed.


  • Aisenberg, S., & Melamud, E. (2004). Niños cristal: un puente al corazón. Editorial Kier.
  • Cañete, I. (2022). Crianças Cristal: A transformação do ser humano. Digitaliza Conteudo.
  • Rother, Steve. (2011). Re-member (A Handbook for Human Evolution). Lightworker Publication.
  • Virtue, D. (2003). Los niños de cristal. Obelisco. https://www.academia.edu/22819764/LOS_NI%C3%91OS_DE_CRISTAL

Indholdet på denne side er udelukkende til information. På intet tidspunkt tjener det til at facilitere eller erstatte diagnoser, behandlinger eller anbefalinger fra en fagperson. Tal med en betroet specialist, hvis du har nogen tvivl, og søg deres godkendelse, før du prøver en metode.